panagiotis54 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 παιδια οκ θα το παρετε ρε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, vaio1892 είπε ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, vaio1892 said: ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ αν ξεπατήσεις το caps lock, στο δίνει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, icenex είπε Λογικα το δινει ακομη απλα προσεξτε και βαλτε στην εφαρμογη την beta εκδοση... Εμενα ετσι μου το εμφανισε και το εκανα add to library βεβαια τωρα μου δειχνει download στην επομενη σελιδα. Μέχρι 6/12/23 το δίνει. Καμία σχέση με beta app. Δε χρειάζεται να έχεις σε beta την εφαρμογή. Από την σελίδα το πήρα https://store.ubisoft.com/ie/assassin-s-creed-syndicate/56c4947988a7e300458b45c6.html?lang=en-ZW . Δεν είναι πυρηνική φυσική παιδιά, κάτι κάνετε πολύ λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Mene είπε Σ'εμένα δούλεψε το αντίθετο, ήμουν στην beta και δεν το προχωρούσε, μόλις γύρισα στην standard το πήρε κανονικά. Φαντάζομαι ήταν απλά σύμπτωση. 7 ώρες πριν, dimitriskougou είπε Μέχρι 6/12/23 το δίνει. Καμία σχέση με beta app. Δε χρειάζεται να έχεις σε beta την εφαρμογή. Από την σελίδα το πήρα https://store.ubisoft.com/ie/assassin-s-creed-syndicate/56c4947988a7e300458b45c6.html?lang=en-ZW . Δεν είναι πυρηνική φυσική παιδιά, κάτι κάνετε πολύ λάθος. Οταν προσπαθησαμε εμεις ειχε buggarei η φαση...Διαβασε τι συνεβη στο φιλο απο πανω...Και μενα στην σελιδα εβγαζε να πληρωσω και το ιδιο και στον κολλητο μου. Και οταν ανοιξαμε το ubisoft connect στην standard εκδοση μας το ειχε free και οταν πηγαινες να κανεις check out σου εδειχνε να πληρωσεις και μονο οταν το γυρισα σε beta και μονο τοτε μας αφησε και εμενα και τον κολλητο μου να κανουμε add το παιχνιδι.Οποτε και θεωρησα οτι μαλλον ητανε αυτο το θεμα, κατοπιν εορτης συμπεραινω οτι ειχε buggarei η σελιδα οταν πρωτομπηκε η προσφορα, προφανως οταν δοκιμασες εσυ 8 ωρες μετα απο εμας να το εφτιαξαν.. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Έχει βγει η μηνιαία προσφορά του Humble Bundle, και στο νήμα με τις προσφορές, μάλλον αξίζει για το expeditions, αλλά εγώ θέλω να σταθώ αλλού. Σε εμένα προσωπικά δεν έστειλαν εμαιλ ότι ενεργοποιήθηκε η συνδρομή μου από την παύση του Νοεμβρίου. Αναρωτιέμαι αν έγινε καταλάθος ή επίτηδες...καλού κακού όσοι έχετε τη συνδρομή ελέγξτε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Arkin said: Tρομερο bundle απο humble. Αξιζει μονο και μονο για το Μyst Remake https://www.humblebundle.com/games/enter-mysterium το οποίο παιζει και σε vr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Tρομερο bundle απο humble. Αξιζει μονο και μονο για το Μyst Remake https://www.humblebundle.com/games/enter-mysterium Αν αυτά τα παιχνίδια τα παίξεις χωρίς βοήθεια, μπορεί να σε πάρει και χρόνος για να τα τελειώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, newlynx said: Αν αυτά τα παιχνίδια τα παίξεις χωρίς βοήθεια, μπορεί να σε πάρει και χρόνος για να τα τελειώσεις Γι'αυτό δεν τα παίζω τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα... ΠΟΤΕ!!! 😂😂 Από τότε που πρώτο βγήκανε... Και φαντάσου είμαι των adventures και των puzzles... 😉😂 Είχα δοκιμάσει το remake - remaster και είχα κολλήσει στην αρχή!!! 😳 Δεν έλυσα ούτε έναν γρύφο.. 😂 Λέω άμα είναι έτσι από την αρχή... Κατάλαβα... 😉😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Το περίμενα αυτό το bundle γιατί παλαιότερα που το είχε βγάλλει το είχα τσιγκουνευτεί. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το firmament. Που είναι το remake του riven οεο? πραγματικά θα ήταν εντελώς πλήρες αν το είχε και αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, gust είπε Το περίμενα αυτό το bundle γιατί παλαιότερα που το είχε βγάλλει το είχα τσιγκουνευτεί. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το firmament. Που είναι το remake του riven οεο? πραγματικά θα ήταν εντελώς πλήρες αν το είχε και αυτό... Εγώ προτιμώ πάντως το original από το remake. Από την στιγμή που βγάλαν το FMV στους χαρακτήρες και βάλανε 3d models, έχασε την ιδιαίτερη προσωπικότητά του σαν game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, ilos είπε Εγώ προτιμώ πάντως το original από το remake. Από την στιγμή που βγάλαν το FMV στους χαρακτήρες και βάλανε 3d models, έχασε την ιδιαίτερη προσωπικότητά του σαν game. Νομιζω τους προσθεσαν με νεο patch πριν κανα χρονο επειδη τους εκραξαν για αυτο. Οποτε εχουμε στα βιντεο στο παιχνιδι τους κανονικους ανθρωπους που ειχε το original. 8 ώρες πριν, gust είπε Το περίμενα αυτό το bundle γιατί παλαιότερα που το είχε βγάλλει το είχα τσιγκουνευτεί. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το firmament. Που είναι το remake του riven οεο? πραγματικά θα ήταν εντελώς πλήρες αν το είχε και αυτό... Το riven remake να το περιμενεις του χρονου λογικα τετοιο καιρο. Ακομα τωρα βγηκε αλλα μονο και μονο για το myst remake αξιζει. +Obduction + firmament οπως ανεφερες πολυ καλα παιχνιδια. 17 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Γι'αυτό δεν τα παίζω τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα... ΠΟΤΕ!!! 😂😂 Από τότε που πρώτο βγήκανε... Και φαντάσου είμαι των adventures και των puzzles... 😉😂 Είχα δοκιμάσει το remake - remaster και είχα κολλήσει στην αρχή!!! 😳 Δεν έλυσα ούτε έναν γρύφο.. 😂 Λέω άμα είναι έτσι από την αρχή... Κατάλαβα... 😉😂 Η σειρα Myst ειναι για τo puzzle genre οτι το dark souls για το RPG genre. Κολλας ασχημα αλλα μολις βρεις την ακρη η ικανοποιηση ειναι τεραστια. Για αυτο και εχουν αντεξει στο χρονο. Διαχρονικα πολυ δυσκολα με τρομερο κοσμο και lore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Arkin said: Η σειρα Myst ειναι για τo puzzle genre οτι το dark souls για το RPG genre. Κολλας ασχημα αλλα μολις βρεις την ακρη η ικανοποιηση ειναι τεραστια. Για αυτο και εχουν αντεξει στο χρονο. Διαχρονικα πολυ δυσκολα με τρομερο κοσμο και lore. Το γνωρίζω, μην νομίζεις... Από τότε που είχαν πρώτο βγει... 😉 Απλά είπα να δοκιμάσω το remake, και να πω ότι έπαιζα εύκολα παιχνίδια, από την εποχή των Coinop ασχολούμαι με το gaming... Και το δοκίμασα... Και λέω άσ'το, θα καώ!! 😂😋😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα