Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Indie, Charity, Bundles, Digital Stores και Προσφορές - Γενική Συζήτηση

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Ένα μικρό τρυκ για όσους θέλουν ή το σκέφτονται να πάρουν το humble bundle αυτού του μήνα (έχει μπει στην σελίδα 163 για όποιον δεν το πρόσεξε).
Πρέπει να έχει πάει άπατο γιατί έχουν αρχίσει τις δωροδοκίες 😁.
Αντί να πατήσεις ότι θες να το ξεκλειδώσεις, πας στη διαχείριση, πατάς παύση της συνδρομής και σου βγάζει σε νέο παραθυράκι ότι σου έχουν νέα ειδική προσφορά  μείον 2 δολάρια στην επόμενη χρέωση  αν παραμείνεις συνδρομητής, οπότε πατάς αυτή την επιλογή.

"$2 off Humble Choice", καταλαβαίνω οτι είναι -$2 για την επόμενη ανανέωση της συνδρομής και όχι για αγορές απο το humble store.
Επίσης "Valid until Sep 3, 2021, 10:00:00 AM"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, e-tic είπε

"$2 off Humble Choice", καταλαβαίνω οτι είναι -$2 για την επόμενη ανανέωση της συνδρομής και όχι για αγορές απο το humble store.
Επίσης "Valid until Sep 3, 2021, 10:00:00 AM"

οπως και να εχει .. φαίνεται οτι ειναι μια κίνηση απελπισίας .

Εμένα μου πρότειναν 10.67 ευρω το μηνα για ένα χρόνο αλλά αυτός ο μήνας έχει τα χειρότερα παιχνίδια. Σε κάποιους έδωσαν 5.49 ευρώ για 1 χρόνο και σε άλλους 8 ευρώ για ένα χρόνο. Τα 18 που ζητάνε είναι πάρα πολλά με τα παιχνίδια που βάζουν κάθε μήνα. 

Μην πω για τακτικές πχ έβαλαν το ac origins σε παλιό humble και από τότε το season pass κάνει κοντά όσο η gold. Τα ίδια και στο shadow of War. Το πήρα και για να πάρω το expansion θέλω όσο το βασικό παιχνίδι. Τακτικες που δεν μου αρέσουν γιατί είναι σαν να σου λένε καλοί μακακες είστε που πήρατε το βασικό παιχνίδι σε bundle τώρα δώστε ακόμα όσο κανει η gold για τα DLC. 

• Like 5

19 ώρες πριν, Arkin είπε

Εμένα μου πρότειναν 10.67 ευρω το μηνα για ένα χρόνο αλλά αυτός ο μήνας έχει τα χειρότερα παιχνίδια. Σε κάποιους έδωσαν 5.49 ευρώ για 1 χρόνο και σε άλλους 8 ευρώ για ένα χρόνο. Τα 18 που ζητάνε είναι πάρα πολλά με τα παιχνίδια που βάζουν κάθε μήνα. 

Μην πω για τακτικές πχ έβαλαν το ac origins σε παλιό humble και από τότε το season pass κάνει κοντά όσο η gold. Τα ίδια και στο shadow of War. Το πήρα και για να πάρω το expansion θέλω όσο το βασικό παιχνίδι. Τακτικες που δεν μου αρέσουν γιατί είναι σαν να σου λένε καλοί μακακες είστε που πήρατε το βασικό παιχνίδι σε bundle τώρα δώστε ακόμα όσο κανει η gold για τα DLC. 

Το νου σας βέβαια γιατί στο reddit διαβάζω πολλά περιστατικά που σου στέλνουν email για πχ. 5.49 ευρώ για ενα χρόνο αλλά όταν πατήσεις το link που συνοδεύει την προσφορά βγάζει 10-12 ευρώ τον μήνα και πολλοί βιαστικοί να τσιμπήσουν την προσφορά με το τάληρο την πατάνε.

Γενικά πολλές shady practices μετά την εξαγορά απο το IGN, κάνουν σε πολλές περιπτώσεις suspend λογαριασμούς χωρίς λόγο για να μην σχολιάσω πως για να κάνεις "pause a month" πρέπει να πατήσεις Yes σε 5-6 διαφορετικές σελίδες μέχρι να τα καταφέρεις...

• Like 1

1 λεπτό πριν, bad_freddy είπε

Το νου σας βέβαια γιατί στο reddit διαβάζω πολλά περιστατικά που σου στέλνουν email για πχ. 5.49 ευρώ για ενα χρόνο αλλά όταν πατήσεις το link που συνοδεύει την προσφορά βγάζει 10-12 ευρώ τον μήνα και πολλοί βιαστικοί να τσιμπήσουν την προσφορά με το τάληρο την πατάνε.

Γενικά πολλές shady practices μετά την εξαγορά απο το IGN, κάνουν σε πολλές περιπτώσεις suspend λογαριασμούς χωρίς λόγο για να μην σχολιάσω πως για να κάνεις "pause a month" πρέπει να πατήσεις Yes σε 5-6 διαφορετικές σελίδες μέχρι να τα καταφέρεις...

Αυτο δεν το εχω ξανα ακουσει οτι ενω γραφει 5.49 γυρναει μετα μεσα στη σελιδα στα 10 ευρω αλλα και να την πατησουν ειναι ενα 5ευρω γιατι μπορουν να κανουν αμεσα pause η cancel. 5.49 πληρωσα για το bundle Ιουνιου αλλα ηταν για ενα μηνα και πηρα και το boundless που ηταν το mystery και εκανα pause μετα. Πανω στο pause μου εδωσαν και το 2 dollars κουπονι αλλα στα 17.99. Προχθες το εκανα cancel και μου ηρθε mail για 10.76 το μηνα για 1 χρονο. Παλι με τα παιχνιδια του Ιουλιου ουτε καν το σκεφτομαι. Ναι το IGN δειχνει να καταστρεφει το humble bundle μεχρι στιγμης. Τουλαχιστον δινουν ακομα πολυ καλα bundles στα οποια μπορεις να στειλεις ολο το ποσο σε φιλανθρωπιες. To bundle με τα παιχνιδια της Telltale πχ ηταν ενα απο αυτα που αξιζουν πολυ περισσοτερο απο το μηνιαιο bundle. 

• 1 μήνα μετά...

Το είχα γράψει και για τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται πως γίνεται μόνιμη η δωροδοκία. Και πως είναι ανάλογη της ποιότητας των παιχνιδιών.
Αν σου αρέσει το μηνιαίο humble bundle, ΔΕΝ το αγοράζεις. 
Πας να κάνεις παύση για ένα μήνα και τότε σου βγάζει νέο μηνυματάκι για έκπτωση 4 επιπλέον δολαρίων.
Κρίμα για όσους το πλήρωσαν σε κανονική τιμή....

• 4 μήνες μετά...

Humble Choice Premium for 6 months. $6 USD/month

Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά υπάρχει προσφορά στην μηνιαία συνδρομητικη υπηρεσία του humble bundle στα €4,92 το μήνα για τους πρώτους 6 μήνες. Μετά τον 6ο μήνα η συνδρομή πάει στα €17.99 αλλά υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης συνδρομής πριν την χρέωση του 7ου μήνα.

Με τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι με €29.52 παίρνεις 6*9 = 54 παιχνίδια.

* Αφορά pc games μόνο δίνει steam keys ή/και drm free. Επίσης ώντας συνδρομητής σου δίνουν πρόσβαση στο humble trove που εχει μια αρκετα μεγάλη λίστα από γνωστά drm free παιχνιδια (που σημαίνει ότι μπορείτε να τα κατεβάσετε και να παίζετε ακόμα και αν λήξει η συνδρομή).

Περισσότερα:
https://www.humblebundle.com/subscription

• Like 1

Να πουμε οτι ειναι χωρις δυνατοτητα pause. Οποτε περνουμε αποκλειστικα τον μηνα Δεκμβριο και τους επομενους 5 μηνες. Παιζει και το annual στα 6.83 το μηνα με δυνατοτητα pause ομως οποιο μηνα θελουμε. 

35 λεπτά πριν, eko13 είπε

Εχει πεσει παααρα πολυ το επιπεδο του choice!

Τελευταίο Monthly που ειχα αγορασει ηταν Απριλιος του 2018. Λίγο το gamepass, λίγο τα free games από εδώ κι από εκεί δεν είχε νόημα.

Αλλά πάλι μου μπαίνει το μικρόβιο του meta game της συλλογής παιχνιδιών κι ας μην τα παίζω 😄

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Να πουμε οτι ειναι χωρις δυνατοτητα pause. Οποτε περνουμε αποκλειστικα τον μηνα Δεκμβριο και τους επομενους 5 μηνες. Παιζει και το annual στα 6.83 το μηνα με δυνατοτητα pause ομως οποιο μηνα θελουμε. 

Στο annual πληρώνεις μια κι έξω όλο το ποσό και κάνεις pause τους μήνες που δεν θες να το χρησιμοποιήσεις ή απλά γράφεται σαν εντολή πληρωμής το ποσό των 6.83 κάθε μήνα που θες να πληρώσεις από την στιγμή που κάνεις subscribe;

25 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Τελευταίο Monthly που ειχα αγορασει ηταν Απριλιος του 2018. Λίγο το gamepass, λίγο τα free games από εδώ κι από εκεί δεν είχε νόημα.

Αλλά πάλι μου μπαίνει το μικρόβιο του meta game της συλλογής παιχνιδιών κι ας μην τα παίζω 😄

Στο annual πληρώνεις μια κι έξω όλο το ποσό και κάνεις pause τους μήνες που δεν θες να το χρησιμοποιήσεις ή απλά γράφεται σαν εντολή πληρωμής το ποσό των 6.83 κάθε μήνα που θες να πληρώσεις από την στιγμή που κάνεις subscribe;

Οχι πληρωνεις και τα 81.99 στην αρχη αλλα εχεις τη δυνατοτητα να κανεις pause τους μηνες που δεν θελεις. 

Δελεαστική προσφορά αλλά διάβασα στο reddit οτι χάνεις το Classic Plan με τα 12 ευρώ μετά το εξάμηνο και σε γυρίζει σε premium στα 18 ευρώ.

Προφανώς βλέπουν οτι δεν τους συμφέρει να έχουν κόσμο με το Classic σε αυτή την τιμή και βάλανε σαν δόλωμα την προσφορά για να την πατήσουν οι βιαστικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν κρυφα διαμαντακια σε καθε humble choice που δεν θα ηξερα αν δεν τα εβαζε το humble. Mονο ο προηγουμενος μηνας ειχε το εξαιρετικο TSIOQUE οπως και το youropa που ειχα παιξει περσι και ειναι μοναδικο και σημερα επιασα το little misfortune επαιξα καμια ωριτσα και ειναι και αυτο ανω του 9 πραγματικο διαμαντι. Καθε μηνας εχει 3-4 παιχνιδια εκτος τα ΑΑΑ που αξιζουν πολυ. Απο τον Δεκεμβριο ξεχωρισα τα the beast inside indivisible struggling και τα 2 frog detective. Children of morta και overcooked εχουν εξαιρετικες κριτικες απλα δεν ειναι για μενα. Kαι απο του Σεπτεμβριου τα catherine classic yooka-laylee and the impossible lair occupation και το the shapeshifting detective. Προφανως αρπαξα την παραπανω προσφορα για 6 μηνες 29.52 και ειμαι σιγουρος οτι θα βρω αρκετα κρυφα διαμαντακια στα επομενα 5 humble choice.

Το παραπανω δεν παει στον xtrmsnpr ειναι σεβαστη η γνωμη του απλα θελω να γραψω και την δικη μου ως gamer που χαιρεται οταν βρισκει κρυφα διαμαντια σε τετοια bundles.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...