DimiChal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας και πάλι, θα ήθελα μια διευκρίνηση, Έχοντας 32bitα windows και 4 gb RAM δυστηχώς μονο τα 3gb ειναι usable χωρίς να μπορώ να το αλλάξω ( έτσι; ).. η μητρική μου είναι αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526848 Το ξέρω πως καλύτερο θα ήταν να αλλάξω όλη την μητρική όντας παλιά ,αλλά μια διευκρίνηση, όταν λέει αυτό : "Υποδοχές Μνήμης: 2 x DDR2 1066(O.C.)/800/667 (dual channel, 240-pin) με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB. (σε συστήματα Windows XP και Vista 32-bit η διαθέσιμη μνήμη ενδέχεται να είναι μικρότερη των 4GB λόγω περιορισμού, σε Windows XP και Vista 64-bit δεν υπάρχει κάποια δέσμευση)."Ενοοεί οτι σε κάθε μια θύρα μπορεί να πάρει μέχρι 4gb ραμ η μέχρι 2gb; μπορώ, δηλαδή, να πάρω δυο 4άρες και να τις βάλλω σε αυτές τις θύρες, έχοντας συνολικά 8gb; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε μου, εννοει οτι τα 4gb ειναι ο MAX αριθμος ραμ που μπορει ΣΥΝΟΛΙΚΑ να παρει η μητρικη σου. Οποτε πας αναγκαστικα για 2+2. 1
DimiChal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε μου, εννοει οτι τα 4gb ειναι ο MAX αριθμος ραμ που μπορει ΣΥΝΟΛΙΚΑ να παρει η μητρικη σου. Οποτε πας αναγκαστικα για 2+2. Πφφ, ευχαριστώ πολύ! να σαι καλά !
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πφφ, ευχαριστώ πολύ! να σαι καλά ! No problem! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα