mskgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα εγω ξερω windows xp δέχονται παιχνιδια windows 7 και τα 8 δέχονται παιχνιδια απο 7 Sent from my iPad using Insomnia
smoke0man2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολυ, αλλος που να μου δωσει σίγουρη απαντηση?
WizNick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το Age of Empires II HD παιζει μια χαρα σε Win8, αλλα αυτα που εχει το πλαισιο μαλλον ειναι οι παλιες εκδοσεις?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά που έχει το πλαίσιο (η Collector's Edition όπου και να την βρεις πχ από amazon.co.uk ) δεν είναι νέες ή HD εκδόσεις. Στο Amazon αναφέρουν συμβατότητα με Windows 7 32bit και 64bit (αλλά με "color issues"). Δεν έχω αυτή την έκδοση οπότε δεν μπορώ να απαντήσω ο ίδιος με σιγουριά. Ωστόσο, στη γενική περίπτωση -και δυστυχώς- δεν ισχύει αυτό που λέει ο mskgr. Αρκετά παιχνίδια που τρέχουν σε XP δεν θα τρέχουν σε 7 ή θα έχουν προβλήματα (ακόμα και σε mode συμβατότητας), και παρόμοια ισχύουν και για τα Windows 8. PS. Από ό,τι λένε τα σχόλια στο Amazon και στο Πλαίσιο το κουτί περιέχει ένα DVD και είναι κάπως πρόχειρη συσκευασία για Collector's Edition.
Apoll Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Τα Age of Empire 1 & 2 βγήκαν πριν τα ΧΡ (το 1ο σχεδόν 4 1/2 χρόνια πριν). Και θεωρώ λογικό είναι να μην περιμένεις 15+ ετών παιχνίδι να παίζει σε W8. Για W8 καλύτερα να αγόραζες την HD έκδοση από το Steam. 1
David20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους...ηθελα να ρωτησω το εξης.....Εχω laptop με windows 8...Μπαινω στο google και βλεπω καποια pc games που με αρεσουν και σκεφτομαι να τα κατεβασω...Κοιταζω απαιτησεις συστηματος και βλεπω επεξεργαστες χ ghz, καρτα γραφικων με 1 gb κλπ...Βλεπω επισης οτι το ταδε παιχνιδι ειναι για windows xp 32 bit,και ρωτω,κανει να το κατεβασω σε laptop που εχει 8αρια windows;Ευχαριστω..
micahel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 xp ? τεσπα τα win8 εχουν λειτουργια συμβατοτητας στις ιδιοτητες οποτε εισαι οκ
David20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κατ αρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Γιατι αναρωτιεσαι για xp;..Ετσι εγραφε στις απαιτησεις συστηματος εκει οπου διαβαζα για καποια παιχνιδια...Anyway, αρα οποιο παιχνιδακι κατεβασω εχω συμβατοτητα ,αρκει να τσεκαρω βεβαια επεξεργαστες, καρτες γραφικων κλπ..Και παλι σ ευχαριστω πολυ φιλε μου...
micahel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 απλα πρεπει να ειναι πολυ παλια τα games απο τη στιγμη που λεει οτι ειναι για xp, μηπος λεει και για win vista και για 7? παντως και να μην σου δουλεψει και με αυτο που σου ειπα πριν ολο και καποια πατεντα θα εχουν βρει οστε να πεζει εγω παιζω το 007 nightfire στο pc μου με win 8 x64, μου κανει καποια κοληματα οταν παταω το πληκτρο για να βγω στην εναρξη αλλα οκ παλευετε
David20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπα τα παιχνιδια ειναι του 2012,σιγουρα δεν καταχωρησαν οτι ειναι συμβατα με 7 αρια windows κλπ λειτουργικα συστηματα..
headbanger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 μήπως απλά ταπαιχνίδια που αναφέρεις γράφουν τις ελάχιστες απαιτήσεις; τα ΧΡ πάνε για end of life σε ένα μήνα έτσι και αλλιώς.
micahel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 αν ειναι το 12 σιγουρα ειναι για win 7 και σιγουρα δουλευον στα win 8 οπου ειναι βασισμενα στα 7
billvwrulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Cossacks σε Win8 Καλησπερα παιδια γνωριζει καποιος πως γινεται να παιξω το Cossacks (2001) σε win8 ??? Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δε βρηκα ακρη ... το παιχνιδι ξεκιναει κανονικα αλλα δε βλεπω το ποντικι ... εψαξα και στο ιντερνετ καμια λυση αλλα τιποτα ....
MSSB Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το έκανες να τρέχει ως Windows XP; Υ.Γ: Cossacks;;; Holy sh*t! Να μια λέξη που είχα να ακούσω χρόνια!!!!! 11/10 enter -> money -> enter -> repeat x100 αρκετά λεφτά για να βγάλεις στρατιές! xD
billvwrulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το έκανες να τρέχει ως Windows XP; Υ.Γ: Cossacks;;; Holy sh*t! Να μια λέξη που είχα να ακούσω χρόνια!!!!! 11/10 enter -> money -> enter -> repeat x100 αρκετά λεφτά για να βγάλεις στρατιές! xD Το έκανες να τρέχει ως Windows XP; Υ.Γ: Cossacks;;; Holy sh*t! Να μια λέξη που είχα να ακούσω χρόνια!!!!! 11/10 enter -> money -> enter -> repeat x100 αρκετά λεφτά για να βγάλεις στρατιές! xD Cossacks ναι !!! εφαγα ενα κολλημα και θελω να ξαναπαιξω !!! εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα Αν εννοεις την λειτουργια συμβατοτητας ναι το δοκιμασα "εκτελεση προγραμματος σε λειτουργια συμβατοτητας windows xp " αλλα τιποτα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα