Steven Pro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Γεια σας επειδή θα αγοράσω έναν υπολογιστή με Windows 8 64 bit κι έχω παλιά παιχνίδια θα μπορούν να παίξουν ή θα πρέπει να βάλω windows 7; Όταν λέω παλιά εννοώ Call of Duty 1, Assassin's Creed 1 κτλ.
johnnyman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 λογικα θα παιξουν.το πολυ πολυ δοκιμασε να τα τρεξεις σε compatibility mode.
Steven Pro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Κι εγώ πιστεύω οτι θα παίξουν λογικά. Αν δεν παίξουν θα δω τι θα κάνω.
tsioudiver Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ε δε τα λες και παλιά τα παραπάνω παιχνίδια. Λογικά οτι τρέχει στα 7 δε τρέχει και στα 8 ??
Steven Pro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτσι νομίζω. Έχω ακούσει πως παιχνίδια από το 2004 παίζουν σε 8 δεν θα παίξουν αυτά;
mge Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γειά σας παιδία. Έχω Windows 8 και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένας τρόπος για να ξέρω αν το pc μου μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα συμβατότητας??? Ευχαριστώ
MaxPayne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 https://support.gamehouse.com/entries/24110742-Which-games-are-Windows-8-compatible-
NikosTsolakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά!ενας φίλος εχει τα win 8 και μου ειπε να του κατεβάσω ενα αλλα δεν ξερω ποία παιχνίδια τρεχουν στα 8!Πχ το Need for speed most wanted 2 σηκώνει vista & 7...τα 8 λέτε να τα σηκώσει? ή τή μπορεί να σηκώσει ?
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τα ίδια παιχνίδια τρέχουν,πρέπει να πέσεις στην περιπτωσάρα για να έχει πρόβλημα με τα 8.
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όλα τρέχουν φίλε. Αρκεί το hardware να σηκώνει παιχνίδια. Κατεβάσε ένα και πες μας. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τετραπυρηνος ειναι! ram 4gb hdd 500gb Amd για intel;;; Χωρίς flame,απλά έχει διαφορά. (για πολύ βαριά παιχνίδια) Αν γίνεται πες του να τρέξει το speccy,να περιμένει να βγάλει της πληροφορίες,τα βγάζει σαν κείμενο οπότε επιλογή όλα και αντιγραφή επικόλληση να σου τα στείλει να τα ανεβάσεις εδώ να δούμε τι έχει.
NikosTsolakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 δεν εχει internet τωρα θα βαλει!θα παω εγω να του το τρέξω και θα σας φέρω λεπτομέρειες
smoke0man2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Συμβατότητα Age Of Empires Ι και ΙΙ (Collector's Edition) με Windows 8 Καλησπέρα,πηγα σημερα στο πλαισιο και επειδη εχω κολλημα με τετοια παιχνιδια ειπα να το παρωπαω λοιπον να το παρω και τον ρωταω εαν θα ειναι συμβατο με τον υπολογιστη μου (λογο οτι εχω τα 8αριακαι αυτο απο πισω απο τη σιντεοθηκη ελεγα μεχρι windows xpΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ !!!σας ρωταω εσας λοιπον με τις τρομερες γνωσεις σαςξερετε εαν θα παιζει(πειτε μου αλλα να ειναι σιγουρο ,και σας παρακαλω πολυ ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα )http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Microsoft-Age-Of-Empires-Collector-s-Edition-I-and-II-and-Expansions.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα