Προς το περιεχόμενο

Αγορά Φθηνών tablets, για δώρα σε πιτσιρίκια

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντρεα οχι δεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε καλυτερα να σου πει καποιος που εχει καποιο απο αυτα που προτεινει αλλιως πηγαινε σε κανα media market που εχεις την δυνατοτητα να τα σκαλισεις!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μην κολλατε στο αν ειναι κινεζικα. Οπως ολα τα ταμπλετ και αυτα χρησιμοποιουν εξαρτηματα τα οποια ειναι φτιαγμενα κανονικα απο εταιριες, και αν και αναμφιβολα μερικα απο αυτα εχουν πολλα θεματα αναξιοπιστιας υπαρχουν και πολυ αξιολογα κινεζικα και μαλιστα vfm! μην κρινεται ενα προιον μονο επειδη λεει πανω οτι ειναι κινεζικο, γνωμη μου διαβασε κριτικες στο e-bay απο διαφορα και ειμαι σιγουρος οτι καποιο θα βρεις, πρωσωπικα τα θεωρω πολυ καλη επιλογη για μικρα παιδια που δν εχουν και τρελες απαιτησεις...

ναι, δε διαφωνώ. απλά μια που το μπάτζετ ειναι περιορισμένο, ψάχνω την "βέλτιστη" λύση, δεν κολλάω στην "καταγωγή", αλλά στις κριτικές και γνώμες.

το crypto αυτό, πως σας φαίνεται?

ναι, δε διαφωνώ. απλά μια που το μπάτζετ ειναι περιορισμένο, ψάχνω την "βέλτιστη" λύση, δεν κολλάω στην "καταγωγή", αλλά στις κριτικές και γνώμες.

το crypto αυτό, πως σας φαίνεται?

Πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του, απλά έχει εγγύηση δύο χρόνια. Μου αρέσει, πως στην σελίδα των τεχνικών χαρακτηριστικών, κάτω-κάτω, γράφει "Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση"  :-D 

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πήραν αυτό με παρόμοια στοιχεία. 

Πάντως να έχεις υπόψιν σου πως τα παιχνίδια είναι από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για ένα tablet, μαζί με την αναπαραγωγή μεγάλων αρχείων βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Βασικά, η διαφορά ενός δυνατού μηχανήματος, από ένα "αδύναμο" φαίνεται στα παιχνίδια! Οπότε, μην περιμένεις, στο εύρος τιμών που ψάχνεις, να βρεις μηχανάκι που να παίζει αξιοπρεπώς τα καινούρια 3D παιχνίδια.

πέτρο, είσαι ικανοποιημένος από αυτό που πηρες?

μπαταρία, wifi, και κολλήματα?

(ναι, για τα παιχνίδια το καταλαβαίνω,αλλά τι προβλήματα δημιουργούνται? όχι καλά γραφικά ας πούμε, ή κολλάει συνέχεια?)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

HP Slate 7 είναι το ένα, που το περιμένω (*μεταχειρισμένο)

και

Intenso Tablet 814, 8αρι, που μου ήρθε (επίσης μεταχειρισμένο).

Ομολογουμένως, το 2ο, μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο, σε ταχύτητα, response, και χρώματα, μια χαρά είναι για δώρο σε πιτσιρικια.

Για το 1ο, οσονούπω...

• 3 μήνες μετά...

Απλά επειδή δεν είχα κάνει update, ν α πω ότι :

το HP Slate 7, είναι πολύ αξιόπιστο, δυνατό, γρήγορο, ΑΛΛΑ κολλάει συνέχεια. Μας έχει πρήξει. Ξαφνικά κολλάει, κλείνει, και για κανά 2ωρο, δεν κάνει τίποτα. Μετά ξανανοίγει, και όλα καλά, μέχρι το επόμενο κόλλημα. Ο Γερμανός λεει οτι δεν έχει κάτι...

Το 2ο, ειναι αισθητά πιο αργό, χειρότερα χρώματα, αλλά πιο μεγάλο. Και δεν κολλάει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...