Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 χρονια περιπου (Ιανουαριος 2012) αποφασιζω να αγορασω απο τα lidl ενα set ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι που κοστιζε 20euro (δεν ηταν καμια τρομερη προσφορα αλλα με βολεψε αρκετα με τα πολλα προγραμματιζομενα κουμπια που ειχε...) Πριν απο κανενα εξαμηνο ξαφνικα το ποντικι παρεδωσε το πνευμα ενω το πληκτρολογιο συνεχιζε να λειτουργει κανονικα (με 3 χρονια εγγυηση!!!!!)...Αλλαζω μπαταριες,κανω ξανα εγκατασταση τους drivers αλλα τιποτα...οποτε καποια απο τις επομενες ημερες που ημουν σε ενα καταστημα lidl αποφασισα να ρωτησω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση (αν πρεπει να το παω σε αυτους ή να το στειλω καπου αλλου...) Με ενημερωσαν οτι πρεπει να τηλεφωνησω στο 801 ....... κατι και θα μου πουν αυτοι τι θα κανω... τοτε λοιπον αποφασιζω να το "αποθηκευσω" σε μια γωνια στην ντουλαπα...πριν καμια 15αρια ημερες (καλλιο αργα παρα ποτε...) ειπα να ασχοληθω ξανα και πηρα τηλεφωνο... μετα απο 1-2 ανεπιτυχεις προσπαθειες τελικα καταφερα να μιλησω με καποιον (Ελληνα) ο οποιος αφου με ρωτησε ποιο ηταν το προβλημα,μου ζητησε το serial number του προιοντος,μου ειπε να στειλω με ενα mail την αποδειξη (που ευτυχως ειχα κρατησει) και σε 7-10ημερες θα μου εστελναν καινουριο set....περασαν οι 10ημερες,εγιναν 15 οποτε λεω ας ξαναπαρω τηλεφωνο να δω τι γινεται...παλι χρειαστηκαν 1-2 προσπαθειες και αυτη τη φορα μιλησα με γερμανο...γερμανο-αγγλικα αυτος ελληνο-αγγλικα εγω τελικα καταφεραμε να συννενοηθουμε...το set ειχε φυγει απο Γερμανια και ειχε φτασει Ελλαδα ακριβως σε μια εβδομα αλλα επειδη δεν με βρηκε ο courier,ο οποιος δεν αφησε ειδοποιηση, ειχε μεινει στα κεντρικα της πολης μου (ευτυχως). Πηρα τηλεφωνο και αφου μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι εκει πηγα και το παρελαβα... Αν λοιπον εξαιρεσω το "μπερδεμα" με τον courier και τις 3-4 τηλεφωνικες προσπαθειες εχω να πω οτι η silvercrest φερθηκε αψογα (σε σχεση με αλλες εταιριες και online καταστηματα) και μου αντικατεστησε,ως οφειλε, ενα "ελαττωματικο" προιον χωρις καν να μου ζητησει να το επιστρεψω...

Απλα ηθελα να μοιραστω αυτο το περιστατικο γιατι ημουν ενας απο αυτους που δεν πιστευα οτι η εγγυηση απο μια εταιρια που τα προιοντα της πωλουνται στα lidl θα ηταν "καλυτερη" απο ετιαριες που πουλανε πανακριβα προιοντα σε επωνυμα καταστηματα...

(Αν καποιος mod κρινει οτι δεν ανηκει εδω το θεμα ας το μεταφερει οπου νομιζει...)

• Like 1
Δημοσ.

Στο forum έχουν ανοίξει αρκετά threads για το θέμα των πληκτρολογών της SilverCrest που πουλάει το Lidl.

Σε ένα απ' αυτά είχε γίνει αρκετή συζήτηση γύρω από την ποιότητά του κλπ και στο post #61 είχα περιγράψει παρόμοια εμπειρία από το service της SilverCrest στη Γερμανία.

Το επιπλέον στοιχείο στη δική μου περίπτωση είναι ότι δεν έβρισκα την απόδειξη που συνήθως φυλάω, απευθύνθηκα στο κατάστημα που το αγόρασα, ο υπεύθυνος είπε ότι δεν κρατάνε τέτοια στοιχεία αλλά να τηλεφωνήσω στα κεντρικά του Lidl, η κοπέλα με την οποία μίλησα κράτησε τα στοιχεία μου και την ημερομηνία αγοράς που θυμόμουνα και σε λίγες μέρες παρέλαβα επιστολή του Lidl στην οποία βεβαιωνόταν η αγορά του πληκτρολογίου. Αυτή τη βεβαίωση έστειλα με mail στη Γερμανία και μου έστειλαν νέο πληκτρολόγιο!!!

Αυτός είναι, κατά τη γνώμη μου, ο ορισμός της Εξυπηρέτησης του Πελάτη ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...