iniohos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σας παραθετω μια εικονα απο το Crystal Disk Info που δεν μπορω να καταλαβω τι μου λεει, οποιος μπορει να μου την εξηγησει, θα ειμαι ευγνωμων. Και επισης μια εικονα απο error απο τον event viewer (δεν ξερω αν σχετιζονται). Ο δισκος ειναι σε λαπτοπ, στην θεση του dvdrom με bay και χρησιμευει σαν αποθηκη. Δεν περιεχει το λειτουργικο συστημα. Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε αν πρεπει να αρχισω να ανησυχω και να λαβω τα μετρα μου. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
veteranos123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Για κατέβασε το hard disk sentinel να δούμε σε τι κατάσταση είναι? 1
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ένα τομέα έχει προβληματικό. Δεν είναι τραγικό.
iniohos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αυτη η πρωτη καρτελα, αν θες πες μου να ανεβασω καποια αλλη.
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εννοείται & τη τρίτη. Επειδή τον έχεις σε 2 partition, δοκίμασε check disk (και στα 2) μέσα από τα windows μπας & στρώσουν οι 2 τομείς.
iniohos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οριστε και η 3 καρτελα. Οποτε πυκνωνω τα διαστηματα του backup και κοιταω για δισκο ή αυτη η κατασταση μπορει να κρατησει και πανω απο 6μηνο? Εννοειται πως θα τρεχω ενα διαγνωστικο μια φορα την εβδομαδα, μην κανει κανα ξαφνικο!
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κάνε αυτό που σου είπα πριν & ναι τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Ο δίσκος μπορεί να μείνει έτσι για πάντα, να μην αλλάξει η κατάσταση του για καιρό ή και να επιδεινωθεί. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Η εμφάνιση προβληματικών τομέων είναι κάτι σχεδόν φυσικό σε ένα δίσκο. Οι συγκεκριμένοι που έχεις μπορεί να βγουν απροβλημάτιστοι εν τέλει. 2
mikelamar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κανε και κανα σκαναρισμα για τα errors καμία ανασυγκρότηση, καλό θα του κανει Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα