efma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ενώ φαίνεται στο windows store η επιλογή αναβάθμισης για τα windows 8.1 , κάνοντας λήψη , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η λήψη τους και οτι παρουσιαστικε κάποιο πρόβλημα. Επίσης βγάζει μια επιλογή να δοκιμάσω ξανά , αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται. Μήπως έχει αντιμετοπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Ο υπολογιστής μου είναι LAPTOP TOSHIBA Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από efma
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μου το είχε κανει και εμένα.... Μετά απο καμία 10αρια προσπάθειες όμως το κατέβασε κανονικά.
efma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το πατάω συνέχεια ....αλλά τίποτα. Δεν υπάρχει άλλο σημείο για να το κατεβάσεις;
nikomania-- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε από άλλο δίκτυο. Εγώ σπίτι δεν μπορούσα αλλά όταν πήγα στη δουλειά ήταν όλα οκ.
efma Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Nikomania το έκανα και απο το σπίτι και απο την δουλειά αλλά τίποτα......Μήπως το μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα ...πχ firewall των windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα