Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποχρωτική η χρήση account? οχι,είναι ένα απο τα πράγματα που θελω να γλυτώσω

Μια φορα θα το κανεις και ΑΝ θες.

Όπως καθεσαι για να κατεβασεις adblockers ετσι είναι και αυτό ;)

Δημοσ.

Εδώ και ένα μηνα χρησιμοποιώ Yahhoο και εχω ήσυχο το κεφαλάκι μου χωρίς διαφημίσεις χωρίς τίποτα και βρίσκω τα πάντα.Σήμερα δίνω και το Android κινητό μου (xperia z) και πάω σε lumia 925....Αν συνεχίσει έτσι η google σε λίγο θα μείνει με τους διαφημιστές της και μόνο :))))))

Καλά να πάθουν..ένα μου έλεγαν απο μικρό "Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα¨

Δημοσ.
Μαν αν δεν κάνω λάθος το Bing και το yahoo είναι τα μεγαλύτερα σε ποσοστό μετά την google γιαυτο και ανέφερα αυτα. Έλεος. Κανεις log in με το Microsoft account σου πάνω δεξιά, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, κανεις τικ στην ελληνική γλώσσα και ότι αλλο θες και... βουαλα.

Τι να σου πω τώρα...μάλλον δεν κατάλαβες πως ασχολούμαι. Δεν πειράζει, εσύ bing για τιμωρία.

Δημοσ.

Μια φορα θα το κανεις και ΑΝ θες.

Όπως καθεσαι για να κατεβασεις adblockers ετσι είναι και αυτό ;)

Δεν κατάλαβες.Αυτό που θέλω να γλυτώσω είναι το φακέλωμα(όσο γίνεται).Αν ήταν έτσι, θα βάλω και έναν ad-blocker ειδικό για την google και είμαι μια χαρά,γιατί να πάω σε κάτι υποδεέστερο;

Δημοσ.

Υπάρχει καμια περίπτωση αν κάποιος σταματήσει να χρησιμοποιεί google σα μηχανή αναζήτησης η google να καταποντήσει την ιστοσελίδα του στις αναζητήσεις;

Δημοσ.

Εγω παντως στην Google δινω μεχρι και τον αριθμο του μηδενικου λογαριασμου τραπεζης... Την γουσταρω σαν εταιρια γιατι τα δινει ολα δωρεαν, ας βαλει και διαφημισεις your search is sponsored by Virgin, δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, αν αυτο βοηθα να παρεμενει δωρεαν... Τα προβληματα για την Google θα ερθουν την στιγμη που θα αρχισει να ζηταει...

Δημοσ.

γινονται δισεκκατομύρια αναζητησης. τις περισσοτερες φορες κανεις κλικ στα αποτελεσματα αναζητησης(τσαμπα κλικ). Οποτε θελωντας να βγαλουν εξτρα χρημα οταν ειναι κατι κτυπητο (brand name) σου βγαζει τεραστιο banner

για να κανεις κλικ σε αυτο και να παρει λεφτα η google (και οχι κλικ στα αποτελεσματα της αναζητησης που ειναι δωρεαν κλικ)

Δημοσ.

Εγω παντως στην Google δινω μεχρι και τον αριθμο του μηδενικου λογαριασμου τραπεζης... Την γουσταρω σαν εταιρια γιατι τα δινει ολα δωρεαν, ας βαλει και διαφημισεις your search is sponsored by Virgin, δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, αν αυτο βοηθα να παρεμενει δωρεαν... Τα προβληματα για την Google θα ερθουν την στιγμη που θα αρχισει να ζηταει...

τροφη για σκέψη μονο

Έστω ότι καποιος που δεν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της google αγοραζει κατι απο τη virgin, αυτος γιατι να πληρωσει τη διαφημιση στη google για να εχεις εσυ "δωρεαν" την υπηρεσια. Σαφως και η google προτιμα αυτην την ψευδαισθηση της δωρεαν υπηρεσιας. Οπως κάποιοι νομιζουν ότι τα ιδιωτικα καναλια ειναι τζαμπα και η ΕΡΤ οχι. Προς αποφυγη παρεξηγησεων καλες οι υπηρεσιες της google και φυσικα δε θα δουλευει τζαμπα για παρτη μας

Δημοσ.

τροφη για σκέψη μονο

Έστω ότι καποιος που δεν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της google αγοραζει κατι απο τη virgin, αυτος γιατι να πληρωσει τη διαφημιση στη google για να εχεις εσυ "δωρεαν" την υπηρεσια. Σαφως και η google προτιμα αυτην την ψευδαισθηση της δωρεαν υπηρεσιας. Οπως κάποιοι νομιζουν ότι τα ιδιωτικα καναλια ειναι τζαμπα και η ΕΡΤ οχι. Προς αποφυγη παρεξηγησεων καλες οι υπηρεσιες της google και φυσικα δε θα δουλευει τζαμπα για παρτη μας

Τι εννοείς με την φράση ψευδαίσθηση; Πλήρωσες τίποτα στην google; Τσάμπα είναι για σένα, εκτός αν πλήρωσες λεφτά στο sense. Και τα ιδιωτικά κανάλια τσάμπα είναι. Δεν τα παίρνουν από σένα, αλλά από τους διαφημιστές. Κι επίσης επιχειρήματα τύπου "φακέλωμα"(=προϊον) κομμένα. Εν έτει 2013 δεν νοείτε να θες να μην σε φακελώσουν και να μην ξέρεις να το ελαχιστοποιήσεις (ψευδή προσωπικά στοιχεία, do not track location & searches κτλπ).

Κι ο ηθικός ff λεφτά από την google πληρώνεται για να την έχει homepage, αλλά δεν τον κατηγόρησε κανείς αυτόν. Μόνο οι διαφημίσεις του google μας φταίνε, που στην τελική περνάς ένα adblocker και ξεμπέρδεψες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...