Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το https://duckduckgo.com άλλα αποτελέσματα βγάζει όταν ψάξεις μία ελληνική λέξη με τόνο (τα σωστά) και άλλα αν δε βάλεις τον τόνο...

Νομίζω ότι το να ξεφύγει κανείς από την google πλέον είναι ανέφικτο.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην google...

Δοκίμασε και το https://www.startpage.com που αναφέρθηκε παραπάνω. Βγάζει τα αποτελέσματα του google

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι πως θα έχουν κάνει τις μελέτες τους και θα έχουν πειστεί πως όταν ένας χρήστης αναζητά συγκεκριμένο brand, κατά πάσα πιθανότητα τον ενδιαφέρει η σελίδα του ίδιου του brand. Και άρα η παραπάνω ιδέα και θα διευκολύνει το χρήστη και θα αποφέρει έξτρα έσοδα στην εταιρεία, είναι περίπτωση win-win.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν το επιβάλουν με το στανιό παρά το εφαρμόζουν δοκιμαστικά. Δεν λέω ότι η Google τα κάνει όλα καλά, όμως στο συγκεκριμένο ευαίσθητο ζήτημα του front end τηρούν πολύ καλή στάση.

Δημοσ.

Να ειναι καλά οποιοι έφτιαξαν adblockers.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πρώτα ψάχνω Bing τωρα που έχει βελτιωθεί υπερβολικά, και ΑΝ δεν βρει αυτο που θέλω πάω στο google (σπάνια εως και μηδενικη περίπτωση).

Αν θέλετε να υπάρχει ανταγωνισμος στο χέρι σας ειναι, εδω ψάχνετε launchers κλπ για να είναι οκ το κινητό σας, θα σας πείραζε να ψάξετε πρώτα σε yahoo,bing κλπ πριν το google?

No more coal!!!!

Τranslated from my Google Translate using my keyboard

Δημοσ.

Μιλαμε για την ιδια εταιρια που εχει  βγαλει Google+, maps, android, gmail, search, translate, chrome, earth, goggles, keep, και ποσα αλλα;

Αν δεν ηταν η Google, σημερα θα πληρωνες 500€ για smartphone, θα ειχες 50ΜΒ χωρητικοτητα στα mails και θα εψαχνες 5 ωρες να βρεις αυτο που θελεις.

Να τα λεμε ολα, δεν ξερω για τις πρακτικες τις αλλα η google εχει παει το internet και τα smartphones 5 βηματα παραπερα μονη της.

μα νομίζω ότι όντως πληρώνω 500 ευρώ για smartphone! τέλος πάντων δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες αλλά πάλι αυτό το ανελέητο κηνύγι χρήματος καταντάει οολύ κουραστικό

Δημοσ.

Να ειναι καλά οποιοι έφτιαξαν adblockers.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πρώτα ψάχνω Bing τωρα που έχει βελτιωθεί υπερβολικά, και ΑΝ δεν βρει αυτο που θέλω πάω στο google (σπάνια εως και μηδενικη περίπτωση).

Το Bing έχει βελτιωθεί? Εγώ που ασχολούμαι αρκετά με μηχανές αναζήτησης λέω ότι στα Ελληνικά είναι σκουπίδι σε σχέση με τη Google. Και όταν λέω σκουπίδι, το εννοώ, απαράδεκτο, ούτε για πλάκα δεν κάνει. Η παλιά μηχανή αναζήτησης του Pathfinder ήταν καλύτερη.

Δημοσ.

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.

Κράζουν τη google (επαναλαμβάνω, τη google) γιατί θέλει να βγάλει λεφτά.

Δηλαδή εσείς όλοι  εμείς όλοι στις δουλειές σας μας, τι ακριβώς κάνετε κάνουμε (όποια δουλειά και αν είναι αυτή);

Να κάνω μια προσπάθεια να απαντήσω;

Βγάζετε Βγάζουμε λεφτά παράγοντας ποιοτικά πολύ κατώτερο προϊόν ή υπηρεσία απο τη google.

Και πληρώνεστε πληρωνόμαστε για αυτό αναλογικά, πολύ περισσότερα λεφτά.

[Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν]

Νομίζω πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι εταιρεία.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Και όχι μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Με δεδομένο λοιπόν αυτό, ήδη προσφέρει και έχει προσφέρει αφάνταστα πολλά πράγματα τζάμπα στον κόσμο.

• Like 2
Δημοσ.

γι αυτο αρχιζουμε να ψαχνουμε με duckduckgo...απο το σχολειο κιολας(22 pc) μας εβγαζε βλακειες για σπαμ και αλλα τετοια και αρχισαμε να μαθαινουμε το duck.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιον τον πληρωνει, δε μπορει! :P

Καλα σε θεματα Lumia/Windows 8 (που ειναι υπερβολικα αυξημενα εδω...), αλλα και στης google τωρα θα μας λες για Microsoft? :P

Μαν αν δεν κάνω λάθος το Bing και το yahoo είναι τα μεγαλύτερα σε ποσοστό μετά την google γιαυτο και ανέφερα αυτα. Έλεος.

Το Bing έχει βελτιωθεί? Εγώ που ασχολούμαι αρκετά με μηχανές αναζήτησης λέω ότι στα Ελληνικά είναι σκουπίδι σε σχέση με τη Google. Και όταν λέω σκουπίδι, το εννοώ, απαράδεκτο, ούτε για πλάκα δεν κάνει. Η παλιά μηχανή αναζήτησης του Pathfinder ήταν καλύτερη.

Κανεις log in με το Microsoft account σου πάνω δεξιά, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, κανεις τικ στην ελληνική γλώσσα και ότι αλλο θες και... βουαλα.
Δημοσ.

Κανεις log in με το Microsoft account σου πάνω δεξιά, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, κανεις τικ στην ελληνική γλώσσα και ότι αλλο θες και... βουαλα.

Υποχρωτική η χρήση account? οχι,είναι ένα απο τα πράγματα που θελω να γλυτώσω

Δημοσ.

Καλά παιδιά η λύση είναι μια Adblock plus για Filefox και για Chrome Adblock όλα αυτά στα πρόσθετα του καθε browser, και καθάρισες για πάντα από διαφήμισης, παράθυρα να πετάγονται με διαφημιστικό υλικό κ.τ.λ. και το βασικότερο δεν θα περιμενετε ξανά στο youtube για τα 5sec η το 1min για να δείτε την διαφήμιση που μας κοτσάρουν.

Επιτέλους καθαρές σελίδες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...