qphase Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 η google δεν κάνει άλλη δουλειά από το να βρει και άλλους τρόπους πως θα βγάλει χρήματα από τις διαφημίσεις. αντί να επενδύσουν στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοπόρου λογισμικού αναλώνονται όπως οι περισσότερες πολυεθνικές στο κυνήγι του χρήματος και μόνο.....
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 η google δεν κάνει άλλη δουλειά από το να βρει και άλλους τρόπους πως θα βγάλει χρήματα από τις διαφημίσεις. αντί να επενδύσουν στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοπόρου λογισμικού αναλώνονται όπως οι περισσότερες πολυεθνικές στο κυνήγι του χρήματος και μόνο..... Είπαμε να την κράξουμε αλλά όχι και να τα ισοπεδώσουμε όλα. Μόνο αυτά που μου έρχονται στο μυαλό(Google Go,Google Coder + Project Loon,Project Shield) είναι αρκετά για να σε πείσω το αντίθετο. 1
nikchris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 η google δεν κάνει άλλη δουλειά από το να βρει και άλλους τρόπους πως θα βγάλει χρήματα από τις διαφημίσεις. αντί να επενδύσουν στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοπόρου λογισμικού αναλώνονται όπως οι περισσότερες πολυεθνικές στο κυνήγι του χρήματος και μόνο..... Μιλαμε για την ιδια εταιρια που εχει βγαλει Google+, maps, android, gmail, search, translate, chrome, earth, goggles, keep, και ποσα αλλα; Αν δεν ηταν η Google, σημερα θα πληρωνες 500€ για smartphone, θα ειχες 50ΜΒ χωρητικοτητα στα mails και θα εψαχνες 5 ωρες να βρεις αυτο που θελεις. Να τα λεμε ολα, δεν ξερω για τις πρακτικες τις αλλα η google εχει παει το internet και τα smartphones 5 βηματα παραπερα μονη της. 13
nemesiskp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οποιος προγραματισε το adblock πρεπει να εχει φαει τρελες καταρες απο την google.
Windows8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να ειναι καλά οποιοι έφτιαξαν adblockers. Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πρώτα ψάχνω Bing τωρα που έχει βελτιωθεί υπερβολικά, και ΑΝ δεν βρει αυτο που θέλω πάω στο google (σπάνια εως και μηδενικη περίπτωση). Αν θέλετε να υπάρχει ανταγωνισμος στο χέρι σας ειναι, εδω ψάχνετε launchers κλπ για να είναι οκ το κινητό σας, θα σας πείραζε να ψάξετε πρώτα σε yahoo,bing κλπ πριν το google? 1
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 η google δεν κάνει άλλη δουλειά από το να βρει και άλλους τρόπους πως θα βγάλει χρήματα από τις διαφημίσεις. αντί να επενδύσουν στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοπόρου λογισμικού αναλώνονται όπως οι περισσότερες πολυεθνικές στο κυνήγι του χρήματος και μόνο..... Μπορεί η google να εχει καποιες πρακτικες με τις οποιες διαφωνω αλλα πως θα επενδυσει αν δεν βγαλει χρήματα; Ενα banner στην καλυτερη μηχαναη αναζητησης μπορει να ειναι σπαστικο αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Με καποιο τροπο πρεπει να βγαλουν χρηματα. Εισαι σιγουρος οτι θα πληρωναν ολοι για να εχουν τις υπηρεσιες της;
MasterX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και όχι μόνο. Πλέον ξέρω πάρα πολλούς που δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη μπάρα διευθύνσεων αλλά το google, για να μπουν πχ στο facebook πρώτα το γκουγκλάρουν. ενταξει, αυτοι ειναι αλλη ιστορια.. δεν ξερουν ουτε τα βασικα... το εχω δει πολλες φορες να το κανουν. Απλα δεν κατανοουν τη διαφορα μεταξυ address bar και search bar 1
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να ειναι καλά οποιοι έφτιαξαν adblockers. Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πρώτα ψάχνω Bing τωρα που έχει βελτιωθεί υπερβολικά, και ΑΝ δεν βρει αυτο που θέλω πάω στο google (σπάνια εως και μηδενικη περίπτωση). Αν θέλετε να υπάρχει ανταγωνισμος στο χέρι σας ειναι, εδω ψάχνετε launchers κλπ για να είναι οκ το κινητό σας, θα σας πείραζε να ψάξετε πρώτα σε yahoo,bing κλπ πριν το google? Και έλεγα πότε θα κάνει promotion την Microsoft...Αλήθεια σταμάτησε να κάνει copy paste το google? https://duckduckgo.com https://startpage.com/eng/? Τουλάχιστον αυτά σέβονται και την ανωνυμία. 6
tarantino2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο είναι το πώς λειτουργεί το Google στην δομή του. Τα αποτελέσματα μιάς αναζήτησης δέν είναι ταξινομημένα ανάλογα το πόσοι χρήστες αναζητούν ένα συγκεκριμένο προιόν ώστε να εμφανίζεται πρώτο, αλλά στις πρώτες θέσεις αναζήτησης βγαίνουν προϊόντα απο εταιρίες που έχουν πληρώσει αδρά στην Google για αυτό τον σκοπό. Δυστυχώς, αυτό το παραβλέπουν συνειδητά ή και ασυνείδητα πολλοί χρήστες του διαδικτύου. Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να ειναι καλά οποιοι έφτιαξαν adblockers. Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πρώτα ψάχνω Bing τωρα που έχει βελτιωθεί υπερβολικά, και ΑΝ δεν βρει αυτο που θέλω πάω στο google (σπάνια εως και μηδενικη περίπτωση). Αν θέλετε να υπάρχει ανταγωνισμος στο χέρι σας ειναι, εδω ψάχνετε launchers κλπ για να είναι οκ το κινητό σας, θα σας πείραζε να ψάξετε πρώτα σε yahoo,bing κλπ πριν το google? Καποιον τον πληρωνει, δε μπορει! Καλα σε θεματα Lumia/Windows 8 (που ειναι υπερβολικα αυξημενα εδω...), αλλα και στης google τωρα θα μας λες για Microsoft? 1
hariskar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το https://duckduckgo.com άλλα αποτελέσματα βγάζει όταν ψάξεις μία ελληνική λέξη με τόνο (τα σωστά) και άλλα αν δε βάλεις τον τόνο... Νομίζω ότι το να ξεφύγει κανείς από την google πλέον είναι ανέφικτο. Ψάχνω εδώ και μέρες μία σοβαρή λύση που να ξεφεύγει από google, hotmail κλπ για να αντικαταστήσω το email αλλά τίποτα... Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην google...
Gigenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η πλειοψηφία των χρηστών φτιάχνει blogs τα οποία μπουκώνει με διαφημίσεις της google.... αλλά αν βάλει banner η ίδια γίνεται αυτομάτως η προσωποποίηση του διαβόλου! 5
xaralas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το https://duckduckgo.com άλλα αποτελέσματα βγάζει όταν ψάξεις μία ελληνική λέξη με τόνο (τα σωστά) και άλλα αν δε βάλεις τον τόνο... Νομίζω ότι το να ξεφύγει κανείς από την google πλέον είναι ανέφικτο. Ψάχνω εδώ και μέρες μία σοβαρή λύση που να ξεφεύγει από google, hotmail κλπ για να αντικαταστήσω το email αλλά τίποτα... Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην google... Για το search συμφωνω, το bing στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι πολυ πισω. Ειναι μονοδρομος το google search. Για email ομως εχω καιρο που εχω παει στο outlook και ειλικρινα ειναι κορυφαιο. 2
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 το bing στην Ελλαδα όντως δεν ειναι ικανοποιητικο για την ωρα, μονο για πολυ απλα search το χρησιμοποιω
DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τα πάντα για τη διαφήμιση!!! καλά κάνει βασικά μιας και οι αναζητήσεις μας πλέον είναι ιδιοκτησία της!!! Οι αναζητήσεις σου στη ΜΗΑΧΝΗ ΤΟΥΣ ήταν πάντα ιδιοκτησία τους ... τι σε έκανε να πιστέψεις ότι παλιά ήταν "ιδοκτησία σου" ? Κανείς δε σε αναγκασε να πληκτρολογήσεις το URL της google, είναι μια υπηρεσία που επιλέγεις να χρησιμοποιείς ή όχι. Τόσο απλά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα