Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά..Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι περισσότερο τεχνική,αλλά δεν έβρισκα καλύτερη κατηγορία...
Έχω κάνει μια αίτηση της hol για ένα εταιρικό πρόγραμμα,συγκεκριμένα το ευέλικτο 2000 με τα 2000 λεπτά και τους 3 τηλεφωνικούς αριθμούς.(με συμφέρει σαν τιμή και δεν έχει τέλη ενεργοποίησης..)
Οι δύο είναι από μεταφορά δική μου και ο άλλος αριθμοδότηση της hol..
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής..Μένω σε ένα ιδιόκτητο διώροφο σπίτι.(άρα μπορώ να τραβήξω καλώδια από-και-προς παντού...)
Στον ένα όροφο είχα τον ένα αριθμό και στον άλλο τον άλλο.Τώρα,πώς ακριβώς θα λειτουργεί;;και τι μπορώ να κάνω;;πρέπει να συνδέσω και τους δύο ορόφους στην μια τηλεφωνική γραμμή(οπότε το ρούτερ μου θα παίρνει από τον κεφαλικό και θα "δίνει" τους άλλους δύο;;) πώς ακριβώς γίνεται;;γιατί από οτι κατάλαβα ο ένας είναι κεφαλικός αριθμός και οι άλλοι δύο voip..σωστά;;με μπερδεύει λίγο το όλο θέμα,οπότε αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι παίζει,θα ήταν τεράστια βοήθεια.....

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά..Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι περισσότερο τεχνική,αλλά δεν έβρισκα καλύτερη κατηγορία...

Έχω κάνει μια αίτηση της hol για ένα εταιρικό πρόγραμμα,συγκεκριμένα το ευέλικτο 2000 με τα 2000 λεπτά και τους 3 τηλεφωνικούς αριθμούς.(με συμφέρει σαν τιμή και δεν έχει τέλη ενεργοποίησης..)

Οι δύο είναι από μεταφορά δική μου και ο άλλος αριθμοδότηση της hol..

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής..Μένω σε ένα ιδιόκτητο διώροφο σπίτι.(άρα μπορώ να τραβήξω καλώδια από-και-προς παντού...)

Στον ένα όροφο είχα τον ένα αριθμό και στον άλλο τον άλλο.Τώρα,πώς ακριβώς θα λειτουργεί;;και τι μπορώ να κάνω;;πρέπει να συνδέσω και τους δύο ορόφους στην μια τηλεφωνική γραμμή(οπότε το ρούτερ μου θα παίρνει από τον κεφαλικό και θα "δίνει" τους άλλους δύο; ;) πώς ακριβώς γίνεται;;γιατί από οτι κατάλαβα ο ένας είναι κεφαλικός αριθμός και οι άλλοι δύο voip..σωστά;;με μπερδεύει λίγο το όλο θέμα,οπότε αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι παίζει,θα ήταν τεράστια βοήθεια.....

ο κεφαλικος και το ιντερνετ ειναι ο χαλκος που ερχεται σπιτι ενω τα voip θα ξεκινησουν απο το ρουτερ.οποτε θα πρεπει να φυγεις απο το ρουτερ .επισης αν σου φερουν One access Που εδιναν παλια τα συγχαρητηρια μου.αν σου φερουν gennet oxygen ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Δημοσ.

ο κεφαλικος και το ιντερνετ ειναι ο χαλκος που ερχεται σπιτι ενω τα voip θα ξεκινησουν απο το ρουτερ.οποτε θα πρεπει να φυγεις απο το ρουτερ .επισης αν σου φερουν One access Που εδιναν παλια τα συγχαρητηρια μου.αν σου φερουν gennet oxygen ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

θα τους το ζητήσω πριν την αίτηση...αν και επειδή η διαφορά βγαίνει γύρω στα 140 το χρόνο,ψιλοσκέφτομαι και 2 ευέλικτα 1000 ένα για κάθε τηλέφωνο,για να μην κάνω και πατέντες με καλώδια ΚΑΙ να μπορώ να αλλάξω ρούτερ....

Δημοσ.

θα τους το ζητήσω πριν την αίτηση...αν και επειδή η διαφορά βγαίνει γύρω στα 140 το χρόνο,ψιλοσκέφτομαι και 2 ευέλικτα 1000 ένα για κάθε τηλέφωνο,για να μην κάνω και πατέντες με καλώδια ΚΑΙ να μπορώ να αλλάξω ρούτερ....

πηγαινε στην δευτερη επιλογη.θα ειναι tdm τα τηλεφωνα και θα εισαι καλυτερα.β.δεν το κοβω να σου δινουν One access.οσο ξερω δυστυχως και αυτοι το γυρισαν σε gennet.η φτηνη χαλια ελληνικη εταιρεια(gennet).designed in greece,φτιαγμενα romania.

Δημοσ.

πηγαινε στην δευτερη επιλογη.θα ειναι tdm τα τηλεφωνα και θα εισαι καλυτερα.β.δεν το κοβω να σου δινουν One access.οσο ξερω δυστυχως και αυτοι το γυρισαν σε gennet.η φτηνη χαλια ελληνικη εταιρεια(gennet).designed in greece,φτιαγμενα romania.

μου βγαίνει μια κατοστάρα το χρόνο παραπάνω,αλλά μάλλον θα το κάνω....

αν μου λες θα έχω και πρόβλημα με τα ρουτερ...

Δημοσ.

μου βγαίνει μια κατοστάρα το χρόνο παραπάνω,αλλά μάλλον θα το κάνω....

αν μου λες θα έχω και πρόβλημα με τα ρουτερ...

δεν ξερω αν θα παρεις σιγουρα gennet.οπως μπορει να βαλεις και Gennet και αναλογως τι θα παρεις σαν υπηρεσια να παιξει καλα η οχι.αλλα γενικοτερα εχω δει πολλα παραξενα με αυτα τα σαπιδο ρουτερ.εκτος αν δινουν κατι αλλο.εξαρτατε αν θα ζητησεις voip πανω σε fxs θυρα η voip πανω σε bri.ρωτησε τους αμα θες.παντως ναι το πιο stable ειναι 2 χαλκοι.διοτι ο ενας ειναι backup του αλλου στο θεμα ιντερνετ αφου μπορεις να εχεις 2 ιντερνετ συν οτι βαζεις οτιρουτερ θες εσυ συν οτι μπορεις να εχεις 2 ιντερνετ συν οτι και να πεσει το ιντερνετ δεν χανεις το τηλεφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...