Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

giwrgos_p

Ζητα τους να σου κατεβασουν το margin στο 9 οπως ειπε ο poulinos, θα ανεβε.ι ακομα λιγο η ταχυτητα .

SOCRATIS1000

Μια χαρα ειναι τα στατιστικα σου στα ποσα κλειδωνεις ;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παρελαβα πριν λιγο το νεο ρουτερ ειναι το εξεις ZXHN H108N V2.3 ειναι σαν αυτο (https://www.google.gr/search?q=ZXHN+H108N+V2.3&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cgJwUu2LCavx4gSUkYBY&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=677#facrc=_&imgdii=_&imgrc=GafX5sBgCW4GTM%3A%3BHvEYRo-KjagFlM%3Bhttp%253A%252F%252Fwebtomich.com.ar%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F06%252FW020111110359572280217.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwebtomich.com.ar%252F%253Fp%253D1050%3B321%3B286)

Με τον τεχνικο βαλαμε την static ip που ειχε αναφερει ο gtr34. Εχει κλειδωσει στα 13500 και κατεβαζει τωρα το τορεντ με 1,3 που πριν δεν εφτανε τοσο. Και πλεον το ιντενετ κινειται ποιο γρηγορα απο πριν. Μονο που εχει κλειδωσει τοσο χαμηλα μιας και μου ειπαν οτι ο κομβος ειναι στα 200 μετρα.

Πως γινεται να συχρονισει πιο πανω?

α.χαρακτηριστικα γραμμης.το 200 μετρα δεν μας λεει κατι.εχω δει τα 200 να ειναι 1200.στα 200 ηταν το καφαο και οχι το αστικο κεντρο

β.ζητησες 9 αρι Profile?

γ.μηπως χανεις ταχυτητα λογω καλωδιωσης στο σπιτι.ποιανουν τα χερια σου να δοκιμαζεις κατανεμητη η σε κανα κεντρικο πριζακι χωρς τηλεφωνα συναγερμους φιλτρα πανω?

Σαπιλα η hol .

Δικα μου

State Showtime Type AnnexA Modulation ADSL2+ DSLAM CNXT Overall Failures 1 ATM Cell Drop Count 0 Transmitted Frames 94591759 Received Frames 103595868 Rate Receive Transmit Bit Rate 16,258,700 1,023,000 Cell Rate 38,345 2,412 Signal Local Remote Loss of Signal 0 0 Signal to Noise Ratio 11.00 dB 11.5 dB Line Attenuation 12.0 dB 2.0 dB Transmit Power 4.4 dB 16.3 dB

Και μενω καμια 500αρια μετρα απο το dslam.Επισης με το oxygen την φολα πολλες φορες τρωει disconections οταν κατεβαζω απο τορρεντ.Φολα ρουτερ .

α.ζητα και εσυ 9 margin για να συγχρονισεις παραπανω.

β.attenuation 12 αρα κανα 800 αρια μετρα.επισης gennet oxygen η απολυτη φολα.αυτη η εταιρια θα πρεπε να εχει κλεισει και να μην υφιστατε.σε οποιον απο την gennet ακουει: φτιαξτε αυτα τα σαπιδια επιτελους να παιξουν σωστα μια φορα γιατι εχουν γινει χειροτερα και απο τα crypto.

Δημοσ.

Άντε να δουμε με αυτό το margin. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα το κακό που τους κάνει η μειωμένη ταχύτητα που έχουν οι συνδρομητές τους;

Δημοσ.

Άντε να δουμε με αυτό το margin. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα το κακό που τους κάνει η μειωμένη ταχύτητα που έχουν οι συνδρομητές τους;

Πλεον στο κανουν 9 οπως και οι αλλοι παροχοι.αλλα απο την αλλη οσοι δεν το ξερουν παραμενουν στο 11 με αποτελεσμα ο πελατης να ειναι πιο σταθερος και η Hol να γλυτωνει τηλεφωνα λογω αποσυνδεσεων οπως γλυτωνει και bandwidth.

Σε αλλες εταιριες επαιζα χωρις fast path στα 21000.Τωρα ειμαι στα 16000.Tragic.

αν ησουν σε καμια forthnet με 6 margIn και τωρα εισαι με 11 ειναι λογικο.τους πηρες τηλ να στο βαλουν 9 το Margin?θα κερδισεις 1,5 Mbit πανω κατω.

Δημοσ.

αν ησουν σε καμια forthnet με 6 margIn και τωρα εισαι με 11 ειναι λογικο.τους πηρες τηλ να στο βαλουν 9 το Margin?θα κερδισεις 1,5 Mbit πανω κατω.

Μεγάλο ατού της forthnet το 6 margin.

Χρειάζεται καλύτερο εξοπλισμό ο πάροχος για να μην έχει προβλήματα όταν δίνει χαμηλότερο margin; Γιατί δεν ασχολούνται και οι υπόλοιποι και το δίνει μόνο η forthnet;

Δημοσ.

Μεγάλο ατού της forthnet το 6 margin.

Χρειάζεται καλύτερο εξοπλισμό ο πάροχος για να μην έχει προβλήματα όταν δίνει χαμηλότερο margin; Γιατί δεν ασχολούνται και οι υπόλοιποι και το δίνει μόνο η forthnet;

η απαντηση ειναι οτι οχι.ειναι ποσο ο παροχος θελει να παρει το ρισκο να σου δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα.πχ η forthnet παιζει με alcatel και siemens.με alcatel παιζει και η cyta.δινουν 9 margin αν και μου εχουν πει Unofficial χωρις να ξερω αν ισχυει οτι αμα καποιος το ζητησει του δινουν και 6.δεν ξερω αν το κανουν λογω οτι θελουν την σταθεροτητα λογω οτι σηκωνουν και τηλεφωνια πανω.νομιζω και η wind πρεπει να παιζει πλεον και αυτη με alcatel αμα θυμαμαι καλα.ο λογος που δεν ασχολουνται ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω.απλα  η Hol το ειχε παραμαμησει διοτι οχι μονο σου εβαζε 11 margin ακομα και μεσοτοιχεια να ησουν με τον οτε αλλα δεν σου εδινε και fast path μην χασει την σταθεροτητα.πλεον βαζουν 9 Margin με interleave αλλα με fast νομιζω δεν σου δινουν 9 αρι.εκτος αν το αλλαξαν και αυτο.οταν πχ forthnet σου δινουν 6αρι με fast.anyway δεν βγαζεις ακρη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εχει κανενας απο ανατολική Θεσσαλονικη θεμα με τη HOL οσον αφορα τη ταχυτητα;;

Τη περασμενη βδομαδα, μου κλειδωνε στο 13 (υποτιθεται 24αρα εχω αλλά και το 13 δε με χαλαγε) και τωρα πιανει μαξ 5,5 με down 524kbps.....Απελπισίιιιιιια :-(

Κανουν τιποτα εργασιες;;;

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα με το να τους πάρεις ένα τηλέφωνο :-) και να ρωτήσεις τους ίδιους

Ναι...περιμενοντας κανα μισαωρο και μετα να μου πουν το γνωστο "δωστε μας ενα τηλ να επικοινωνησουμε εμεις μαζι σας" και αυτο θα ειναι 3 ωρες μετα...Ασε που αν δε κανουν εργασιες θα μου πουν τα γνωστα "ελεγξε φιλτρα σε γραμμες ..." κλπ κλπ μλκς....

Τεσπα, απλά ρωταω μηπως καποιος κοντοχωριανός εχει παρομοιο προβλημα, δλδ ειναι γενικο θεμα και οχι μονο δικο μου.

Δημοσ.

Στη hol πρέπει να τους τρομάξεις ότι θα φύγεις για να σε εξυπηρετήσουν . Αν το κάνεις αυτό και επιμείνεις  θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα αλλιώς όπως είπες θα σε πάρουν μετά από κανα μήνα ή καθόλου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι...περιμενοντας κανα μισαωρο και μετα να μου πουν το γνωστο "δωστε μας ενα τηλ να επικοινωνησουμε εμεις μαζι σας" και αυτο θα ειναι 3 ωρες μετα...Ασε που αν δε κανουν εργασιες θα μου πουν τα γνωστα "ελεγξε φιλτρα σε γραμμες ..." κλπ κλπ μλκς....

Τεσπα, απλά ρωταω μηπως καποιος κοντοχωριανός εχει παρομοιο προβλημα, δλδ ειναι γενικο θεμα και οχι μονο δικο και

και εγω ειχα παρομοιο προβλημα και με ενδιαφερει και αν δινουν τελικα fast path αν εχει μαθει καποιος....

Δημοσ.

και εγω ειχα παρομοιο προβλημα και με ενδιαφερει και αν δινουν τελικα fast path αν εχει μαθει καποιος...

η hol έχει ανακοινώσει ότι δίνει fast path αλλά αν το καταφέρεις είσαι θεός. είναι μεγάλο μπέρδεμα

Δημοσ.

η hol έχει ανακοινώσει ότι δίνει fast path αλλά αν το καταφέρεις είσαι θεός. είναι μεγάλο μπέρδεμα

το ζΗΤΗΣΑ και με πηρε τηλ τεχνικος και μου ειπε οριστε τωρα κανω την αλλαγη.....ειδα διαφορα στο ping ειναι η αληθεια αλλα οι τιμες μου ειναι αυτες

Tracing route to www.ccf.auth.gr [155.207.1.12]

over a maximum of 30 hops:

1    82 ms    99 ms    99 ms  dsldevice.lan [192.168.1.254]

2    20 ms    20 ms    20 ms  loopback2004.med01.dsl.hol.gr [62.38.0.170]

3    20 ms    19 ms    31 ms  62.38.40.133

4    30 ms    20 ms  1492 ms  62.38.96.189

5    20 ms    20 ms    20 ms  tengigaeth01-01.grix00.core.hol.gr [62.38.96.98]

6    20 ms    20 ms    19 ms  grnet.gr-ix.gr [176.126.38.1]

7    28 ms    31 ms    29 ms  auth-thes-4.eie-2.access-link.grnet.gr [62.217.9

8.23]

8    28 ms    27 ms    27 ms  www.ccf.auth.gr [155.207.1.12]

Trace complete.

οπερ μεθερμηνευομενον εστι .......φαλλος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Attenuation τι είναι ακριβώς; Τα 30/13.6 που έχω είναι πολύ υψηλά; Για το SNR Margin γνωρίζω, αυτό που δεν ξέρω είναι αν το 9db που πρέπει να ζητήσουμε από τη HOL είναι για Down ή Upstream, γιατί τώρα έχω 7.8 Down και 11 Up. Επίσης κάτι άλλο που το έχω απορία είναι πως κάποιος πρότεινε να βάζουμε καρφωτό (static) IP όμως η HOL στο λογαριασμό μου έχει Dynamic και για static έχει άλλο πρόγραμμα με εξτρα χρέωση. Μπορώ εγώ να βάλω μόνος μου static δωρεάν χωρίς να το ζητήσω ως παροχή από τη HOL;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...