Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες συνδέθηκε το ιντερνετ μου απο την hol τα 24 Mbps κλείδωσε στα  17500 και θα έπρεπε να κατεβάζω στο 1/10 της ταχυτητας αυτης απ'ότι νομίζω αλλα η μέγιστη ταχύτητα σε τορρεντ ειναι το 1.1 Mbps και αν μπω ταυτοχρονα σε browser μερικές φορές μου βγάζει οτι δεν είναι δυνατό να φορτώσει η σελίδα... Και άλλες φορές χωρίς το μτορρεντ ανοιχτό πάλι αργεί να φορτώσει.

Οταν πήρα στη hol για αλλο πρόβλημα (αποσυνδέσεις κυριώς) με έβαλαν να κατεβασω το itunes και πραγματικα κατέβαζα με 1,7 Mbps. Σε οσες γραμμες ειχα μεχρι τώρα (αλλές 2) δεν χρειαζόταν να κάνω καποια ρυθμιση για να κατεβασω ταχύτητα με το 1/10 π.χ ειχα πριν πάλι hol κλείδωνε στα 15600 και κατεβαζα με 1,5 χωρις καμία ρύθμιση. Γιάτι απο την hol μου είπαν οτι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμισεις. Τι μπορει να φταιει?

Οποιος μπορει και ξερει ας δώσει τις γνώσεις του...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα τόρεντ δεν είναι ενδεικτικά της ταχύτητας σου, γιατί παίζει ρόλο ο αριθμός των σίντερς και τα κονέξιονς.

Το ότι σου αργεί να ανοίξει σελίδες όταν το μτορεντ είναι κλειστό, είναι πρόβλημα το οποίο δεν θα έπρεπε να έχεις. 

Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κάποιος από την χολ για να σου δώσει λύση πάντως...

Μόνο από το φόρουμ ότι βοήθεια πάρεις.

Δημοσ.

Τα τόρεντ δεν είναι ενδεικτικά της ταχύτητας σου, γιατί παίζει ρόλο ο αριθμός των σίντερς και τα κονέξιονς.

Το ότι σου αργεί να ανοίξει σελίδες όταν το μτορεντ είναι κλειστό, είναι πρόβλημα το οποίο δεν θα έπρεπε να έχεις. 

Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κάποιος από την χολ για να σου δώσει λύση πάντως...

Μόνο από το φόρουμ ότι βοήθεια πάρεις.

Το ιδιο τορρεντ απο αλλο απο αλλο υπολογιστη κατεβαινε με 1,5 Mbps στα 16000 που εχει κλειδωσει.... Για την hol πλεον ειμαι σιγουρος για αυτο ανοιξα το θεμα εδω..  Ελπιζω να μπορέσει καποιος να βοηθησει και ευχαριστω για την απαντησή σου

Δημοσ.

αν εχεις κανα αλλο ρουτερακι για δοκιμη θα το δοκιμαζα.επισης θα δοκιμαζα με λιγοτερα connections και επισης με ethernet και οχι wireless.επισης ασχετο με το θεμα σου αλλα ζητα απο την Hol να σε βαλει σε 9 Margin για να συγχρονισεις ακομα πιοψηλα

Δημοσ.

Το alcatel εχεις ;

Αν ναι για αυτο κολλαει το internet οταν κατεβαζεις τορρεντ.

Να δωσεις καρφωτη ip βελτιωνει σημαντικα την κατασταση .Γενικα το συγκεκριμενο router ειναι σαπακι , αν το αλλαξεις θα κλειδωσεις και παραπανω .

Δημοσ.

Πρώτα από όλα τα torrents δεν είναι ούτε καν ενδεικτικός τρόπος υπολογισμού του download.Μπορεί να συνδέομαι π.χ με 100 seeders και να φτάνω τα 1.2 Mbps και κάποια άλλη φορά να συνδέομαι με 2 μόνο seeders και να κατεβάζω με 2 Mbps.Πως; Υπάρχουν και τα seedboxes.....

Επίσης, όπως είπε και o poulinos πάρ' τους τηλέφωνο να σου κατεβάσουν το margin στα 9 db.1 Mbps λογικά θα το κερδίσεις.

Το ανησυχητικό είναι πως και κλειστά να τα έχεις, μπορεί να αργούν να φορτώσουν.καλό είναι όταν στο ξανακάνει να κάνεις ping από τον υπολογιστή σου, στη σελίδα που θες να ανοίξεις.Αν η απόκριση είναι φυσιολογική, τότε ίσως το πρόβλημα να είναι αλλού.

Δημοσ.

επισης τα παρα πολλα ανοιχτα connections στα torrents ειναι bandwidth που χανεται χωρις να το βλεπεις και επισης ζορισμα του ρουτερ των 5 ευρω.

Δημοσ.

αν εχεις κανα αλλο ρουτερακι για δοκιμη θα το δοκιμαζα.επισης θα δοκιμαζα με λιγοτερα connections και επισης με ethernet και οχι wireless.επισης ασχετο με το θεμα σου αλλα ζητα απο την Hol να σε βαλει σε 9 Margin για να συγχρονισεις ακομα πιοψηλα

Ειχα το alcatel της hol και ειχα περισσοτερα προβλήματα μετα εβαλα ενα παλιότερο τηw hol alcatel και ειναι καλυτερα απο πριν αλλά οχι στο επιθυμητο αποτέλεσμα... Με ethernet το εχω... το 9 margin τι ειναι?

Το alcatel εχεις ;

Αν ναι για αυτο κολλαει το internet οταν κατεβαζεις τορρεντ.

Να δωσεις καρφωτη ip βελτιωνει σημαντικα την κατασταση .Γενικα το συγκεκριμενο router ειναι σαπακι , αν το αλλαξεις θα κλειδωσεις και παραπανω .

Οταν λες καρφωτη ip τι εννοεις? Σορρυ αλλα δεν ξερω και πολλα πάνω στο θέμα.

Το ανησυχητικό είναι πως και κλειστά να τα έχεις, μπορεί να αργούν να φορτώσουν.καλό είναι όταν στο ξανακάνει να κάνεις ping από τον υπολογιστή σου, στη σελίδα που θες να ανοίξεις.Αν η απόκριση είναι φυσιολογική, τότε ίσως το πρόβλημα να είναι αλλού.

Και πως το κάνω αυτο :D

επισης τα παρα πολλα ανοιχτα connections στα torrents ειναι bandwidth που χανεται χωρις να το βλεπεις και επισης ζορισμα του ρουτερ των 5 ευρω.

Και τι μπορω να κάνω για αυτο?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο για να δεις πως θα βάλεις καρφωτή ip (static ip)

http://portforward.com/networking/staticip.htm

Αν έχεις το Alcatel-Lucent Cellpipe7130 δες τον παρακάτω οδηγό για το πως θα ανοίξεις πόρτες στο router

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Alcatel-Lucent/Cellpipe7130/defaultguide.htm

Δημοσ.

Θα περιμενω λιγακι γιατι μου ειπαν οτι θα μου αλλαξουν modem και αν συνεχιστει που ειναι σιγουρο θα κανω ολες αυτες τις ρυθμισεις... Λογικα αυριο θα μου ερθει ποτε θα εχετε νεα

Δημοσ.

Καλησπερα παρελαβα πριν λιγο το νεο ρουτερ ειναι το εξεις ZXHN H108N V2.3 ειναι σαν αυτο (https://www.google.gr/search?q=ZXHN+H108N+V2.3&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cgJwUu2LCavx4gSUkYBY&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=677#facrc=_&imgdii=_&imgrc=GafX5sBgCW4GTM%3A%3BHvEYRo-KjagFlM%3Bhttp%253A%252F%252Fwebtomich.com.ar%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F06%252FW020111110359572280217.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwebtomich.com.ar%252F%253Fp%253D1050%3B321%3B286)

Με τον τεχνικο βαλαμε την static ip που ειχε αναφερει ο gtr34. Εχει κλειδωσει στα 13500 και κατεβαζει τωρα το τορεντ με 1,3 που πριν δεν εφτανε τοσο. Και πλεον το ιντενετ κινειται ποιο γρηγορα απο πριν. Μονο που εχει κλειδωσει τοσο χαμηλα μιας και μου ειπαν οτι ο κομβος ειναι στα 200 μετρα.

Πως γινεται να συχρονισει πιο πανω?

Δημοσ.

Σαπιλα η hol .

Δικα μου

State Showtime Type AnnexA Modulation ADSL2+ DSLAM CNXT Overall Failures 1 ATM Cell Drop Count 0 Transmitted Frames 94591759 Received Frames 103595868 Rate Receive Transmit Bit Rate 16,258,700 1,023,000 Cell Rate 38,345 2,412 Signal Local Remote Loss of Signal 0 0 Signal to Noise Ratio 11.00 dB 11.5 dB Line Attenuation 12.0 dB 2.0 dB Transmit Power 4.4 dB 16.3 dB

Και μενω καμια 500αρια μετρα απο το dslam.Επισης με το oxygen την φολα πολλες φορες τρωει disconections οταν κατεβαζω απο τορρεντ.Φολα ρουτερ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...