Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα στο Norton AntiVirus 2003

JoKo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή τους νέους ιούς που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τόσο ευρέως, αποφάσισα να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου το Norton AntiVirus 2003. Ωστόσο, με το που το εγκατέστησα, η Αυτόματη Προστασία (Auto-Protect) είναι μονίμως απενεργοποιημένη (disabled) και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Αντίστοιχα, το κεντρικό παράθυρο του Norton AntiVirus δεν μου ανοίγει καθόλου, είτε επιχειρήσω να το ανοίξω από το system tray, είτε από το μενού των προγραμμάτων.

Όσον αφορά το LiveUpdate, και αυτό το δοκίμασα, γιατί είχα ακούσει πως περιλαμβάνει μερικά χρήσιμα fixes. Τελικά όμως δεν έκανε τίποτα και ας τα έχω όλα αναβαθμισμένα.

Τέλος, επισκέφτηκα το site της Symantec και έκανα μερικές αναζητήσεις. Δεν βρήκα ωστόσο τίποτα :( και γι' αυτό σκέφτηκα να βασιστώ στην εμπειρία των Insomniacs.

Ο υπολογιστής μου έχει Windows XP Professional με το SP1 και όλες τις κρίσιμες αναβαθμίσεις. Το Norton AntiVirus που χρησιμοποιώ είναι το 2003 που είχα προαναφέρει, αλλά είναι πακέτο του Norton SystemWorks 2003 (την απλή έκδοση, όχι την professional). Απλά επειδή δεν ήθελα τα υπόλοιπα προγράμματα (Norton Utilities κ.ά.), χρησιμοποίησα μόνο το installation package του Norton AntiVirus.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :D .

Δημοσ.

AGAPITE JOKO

opos eipes aytes tis meres ginetai ntoros me ola ta antiviruses. epeidh asxoloumai entona me ton norton teleytaia kai to exw antimetwpisei. ayto pou trabas tora einai pi8anon na ofeiletai se ston io blaster worm i ston w32.welchia, apo aytous tous trendy ious. ayto symbainei epeidh sou krasarei to svchost.exe. katebase to blaster worm fix apo tin microsoft. 8a to entopiseis sto site tis microsoft trexontas to windows update. to exei se yposhmeiwsh apo katw. 8a to deis einai eykolo. i mikroterh pi8anothta kata tin apopsi mou einai na exeis problhma me tin egkatastash tou sygkekrimenou cd. ksanabalto an ginetai afotou exeis dokimasei prwta toparapanw

Δημοσ.

agaPITE FILE AN MPOREIS NA ME VOITHISEIS THA SOU XRWSTAW XARI MEGALI...EIMAI foititis stin Kavala kai exw ena ypologisti pou pathainei sinexws provlimata...teleftaia gyrizontas apo diakopes kai enw eixa afisei ton ypologisti stin kaliteri dynati katastasi kai me egatestimeno to norton stin prwti mera xrisis arxisan ta provlimata...prwton to norton den douleve. meta apo poly kopo kai tin tragiki anakalypsi oti exw ton blaster worm odigithika se format(exasa 10 gb mp3 kai mallon eimai sta oria katathipsis kathws eixa erthei mes tin treli xara agorazontas kamia 50aria cd gia na ta grapsw). Afou ksanaegatestisa ta xp kai to prwto pragma pou ekana itan na egatastisw to norton, min tin ksanapathoume, kai afou ekana to aparaitito liveupdate, katevasa kai egatestisa kai to patch tis microsoft gia to blaster.SIMERA TO NORTON VRIKE OTI EXW TO w32.welchia KAI OTI DEN MPOREI NA TO SVISEI...ypo alles synthikes isws mporousa na skeftwe psyxraima kai na vrw lysi. twra omws den eimai mono pelagomenos apelpismenos alla kai sta prothyra nevrikis krisis....AnTexw allo ...AN MPOREIS APANTISE MOU TI NA KANW PWS DILADI NA ANTIMETWPISW TO WELCHIA KAI TI MPOREI NA KANEI STO PC...TO MONO POU VRIKA EINAI OTI EINAI SAN TON BLASTER.HEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Δημοσ.

Τώρα που το λέτε, πρέπει να είναι όντως κανένας ιός αν και δεν αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα στο PC μου.

Τον Blaster δεν είχε χρειαστεί να τον αντιμετωπίσω, επειδή είχα προνοήσει και είχα κατεβάσει έγκαιρα το patch (από τέλη Μαρτίου κυκλοφορούσε, ρε παιδιά! ;) ). Έτσι, δεν χρειάστηκε να βάλω πρόγραμμα AntiVirus... μέχρι τώρα που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω ιό. Ώρα να φτιάξω ένα Boot CD με πρόσφατα virus definitions...

Δημοσ.

Μιας και το topic αφορά προβλήματα στο NA2003 και όχι ιούς, νιώθω πως δεν ξεφεύγω. Πάντως ένα μικρό hijacking θα το κάνω:

όσες φορές και αν προσπάθησα να εγκαταστήσω την 2003 έκδοση του NA, πάντοτε όταν άρχιζε το file copying μου έβγαζε το χαριτωμένο μήνυμα "Installation ended prematurely due to an error". To installer δεν έχει πρόβλημα μιας και σε laptop φίλου μου δούλεψε κανονικά. Έχετε υπόψη σας τι μπορει να προκαλεί αυτό το πρόβλημα? Thanks...

Δημοσ.
Μιας και το topic αφορά προβλήματα στο NA2003 και όχι ιούς' date=' νιώθω πως δεν ξεφεύγω. Πάντως ένα μικρό hijacking θα το κάνω:

όσες φορές και αν προσπάθησα να εγκαταστήσω την 2003 έκδοση του NA, πάντοτε όταν άρχιζε το file copying μου έβγαζε το χαριτωμένο μήνυμα "Installation ended prematurely due to an error". To installer δεν έχει πρόβλημα μιας και σε laptop φίλου μου δούλεψε κανονικά. Έχετε υπόψη σας τι μπορει να προκαλεί αυτό το πρόβλημα? Thanks...[/quote']

Μηπως εχεις disabled το Terminal services? Αν ναι βαλε το στο auto και ξαναδοκιμασε να κανεις install!

Δημοσ.

PAIDIA MIN PELAGONETE!

aytoi oi ioi exoyn ena xrono zwhs apo ton typo pou to eftiakse. gia to blaster pe8ainei monos tou stis 10 sep 2003 kai o welchia stis 1/1/2004

pigainete sto bios allaksete tin hmeromhnia se 2004 kai ksanampeite. 8a exei apegkatasta8ei mono tou kanonika. meta pate ksana bios na to allaksete kai ksanampeite, aplo!

An ta problhmata sas synexizoun kai meta to patch tis microsoft tote mpeite apo dos kai sbhste to svchost.exe apo to c:\winnt\system32\wins kanonika ayto prepei na einai kapou sta 6KB an einai 10 i 20 tote einai molysmeno.

Aytaaaa an exete problhma peite mpas kai boi8isw giati eixa pollous pelates me ayth thn molynsh.

Δημοσ.

BEGGINERPROG an den kano lathos ... ta mp3 den mporoun na molinthoun apo io....!!Opote mallon xamena pigan ta mp3 sou !!Tha mporouses na ta grapseis se cd kanonika.Auta gia na min xanaginoun tetoia lathoi sto mellon :roll:

Δημοσ.
Μιας και το topic αφορά προβλήματα στο NA2003 και όχι ιούς' date=' νιώθω πως δεν ξεφεύγω. Πάντως ένα μικρό hijacking θα το κάνω:

όσες φορές και αν προσπάθησα να εγκαταστήσω την 2003 έκδοση του NA, πάντοτε όταν άρχιζε το file copying μου έβγαζε το χαριτωμένο μήνυμα "Installation ended prematurely due to an error". To installer δεν έχει πρόβλημα μιας και σε laptop φίλου μου δούλεψε κανονικά. Έχετε υπόψη σας τι μπορει να προκαλεί αυτό το πρόβλημα? Thanks...[/quote']

Μηπως εχεις disabled το Terminal services? Αν ναι βαλε το στο auto και ξαναδοκιμασε να κανεις install!

Αν και τώρα είμαι στη δουλειά, ναι φίλε rista, κατά πάσα πιθανότητα το έχω απενεργοποιημένο. Συνηθίζω να κλείνω τα services που κρίνω ότι δεν χρειάζομαι. Τώρα τι ακριβώς έχει να κάνει αυτό με το installation της εφαρμογής δεν ξέρω (και στο τέλος, δεν με νοιάζει κιόλας 8) ). Ευχαριστώ για την βοήθεια :D

Δημοσ.

Τελικά δεν είχα κανένα ιό...

Οπότε πρέπει να φταίει η έκδοση του NAV που έχω (για να είμαι ειλικρινής, δοκίμασα και σε άλλα μηχανήματα να το βάλω ξεχωριστά από το υπόλοιπο Norton SystemWorks και μου εμφάνισε τα ίδια προβλήματα :( ).

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα patch, τίποτα για να το κάνω να δουλέψει;;;

Δημοσ.

Λοιπον αυτο το προβλημα με το Norton που δεν ηταν ενεργοποιημενο το Auto protect το ειχα οταν εβαλα τα XP.

Δεν πολυασχοληθηκα ιδιαιτερα.

Διορθωθηκε μονο του!

Πως, γιατι, δεν εχω ιδεα παντως.

Το sp1 δεν το ειχα βαλει τοτε.

Δεν ηταν το 2003 ομως,αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν η προηγουμενη εκδοση.

Εκτος θεματος.

Την διαδικασια του Back up δεν την ξερετε?

Πραγματικα απορω οταν ακουω χρηστες να κλαιγονται οτι εχασαν τοσα giga απο δεδομενα, mp3,προγραμματα.

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...