Payne83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα!Είμαι συνδρομητής nova εδώ και 3 μήνες. Έχω τον αποκωδικοποιητή NOVABOX HD 831 ο οποίος βρίσκεται στο σαλόνι και θα ήθελα έχω σήμα και στην κρεβατοκάμαρα.Διάβασα αρκετά περί του θέματος. Θα χρειαστώ ασύρματο video sender. Το θέμα είναι ότι την μια τηλεόραση από την άλλη χωρίζουν 2 τοίχοι με συνολική απόσταση γύρω στα 5-6 μέτρα. Ποιος video sender θα με κάλυπτε ώστε να έχω μια καλή ποιότητα σήματος (χωρίς παρεμβολές) στην 2 τηλεόραση, που να μην ξεφεύγει σε τιμή? PS: Καλό θα ήταν να μεταδίδει σε 5.8GHZ για λιγότερες παρεμβολές!
giorgos147 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ενημερωτικά, ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει και το Nova Multiview. Δεν είναι και αμελητέο το 10ρικάκι. Καθόλου. Απλά στο αναφέρω ως μία ακόμη επιλογή.
Payne83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το ξέρω αλλά το 10άκι πολύ μου φαίνεται για κάθε μήνα. Επίσης δεν πρέπει να δώσεις και άλλα 49 ευρώ για τον αποκωδικοποιητή? Θα προτιμούσα να δοκιμάσω με έναν video sender. Αν έχετε τίποτα δοκιμασμένο η έχετε ακούσει καλά λόγια?
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 'Εχω την εμπειρία του γείτονά μου ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερα μετά την αλλάγή τηλεόρασης πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Έχει το δέκτη στην κρεβατοκάμαρα και θέλει να στέλνει σήμα στο σαλόνι, σε απόσταση 6μ. περίπου με τη μεσολάβηση ενός τοίχου. Παλαιότερα, είχε εγκαταστήσει ένα σύστημα με το οποίο χειριζόταν από το σαλόνι τη δέκτη αλλά η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν ικανοποιητική. Μετά την αντικατάσταση της τηλεόρασης στο σαλόνι, το πρόβλημα της ποιότητας μεγάλωσε, όπως ήταν επόμενο και αναμενόμενο και αναζήτησε λύση με την αντικατάσταση του πομποδέκτη με ένα της κατηγορίας των 5 GHz αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Αν και του σύστησα τη λύση του multiview, συζητάει μια άλλη λύση που του πρότειναν αλλά είναι πολύ ακριβή.
Payne83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μάλιστα δηλαδή ο γείτονας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με αυτά τα video sender. Ούτε καν τα 5.8GHZ. Εάν δεν κάνουν δουλειά γιατί τα πουλάνε? Δεν θα ήθελα να δώσω 60 με 80 ευρώ για κάτι που δεν θα δουλέψει καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ακόμα και το multiview πολλά λεφτά είναι κάθε μήνα.
makfil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το αγοράσεις με την επιφύλαξη της λειτουργίας, δηλαδή, αν δεν λειτουργήσει σωστά, να το επιστρέψεις.
graphist83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να το στειλεις και με καλωδιο μεσω του modulator του 831
Payne83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτό θα κάνω μάλλον. Θα αγοράσω ένα θα το δοκιμάσω και αν δεν δουλεύει το επιστρέφω. Αυτό με το καλώδιο το σκέφτηκα και εγώ άλλα η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη για να έχω καλώδια στο πάτωμα. Ποιο video sender λέτε να δοκιμάσω? Μάρκα?
makfil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει σημασία η μάρκα γιατί νομίζω ότι αυτά είναι κινέζικα. Μην ξεχάσεις να πεις στον πωλητή ότι το αγοράζεις "με δικαίωμα επιστροφής", γιατί δεν αρκεί να το λες μόνος σου.
graphist83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ενα πολυ καλο av sender που δοκίμασα και εγκατέστησα πριν μια εβδομαδα διαπέρασε επιτυχώς 2 τοίχους χωρις μάλιστα πολυ προσπάθεια. Ηταν της Ιταλικής Jolly Line (G.B.S elettronica) στα 5,8Ghz. Αλλά εχει και 85 € http://www.beskas.gr/prod.php?pr=8028626430003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα