rayquaza Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα. Εχω κατεβασει το xampp προκειμενου να κανω μια δοκιμη στο joomla για μια εργασια στο σχολειο... Ολα καλα, το εγκατεστησα, εφτιαξα τα 4-5 errors που ειχε το προγραμμα αλλα εχω κολλησει στο τελευταιο οταν παω να ανοιξω το tomcat ανοιγει ενα παραθυρο σε cmd που λεει οτι το startup του σερβερ θα γινει σε 0.752sec και περιμενω να ανοιξει το tomcat...αλλα δεν ανοιγει ποτε και πεταει σφαλμα 1:11:08 μμ [Tomcat] Tomcat Started/Stopped with errors, return code: -1073741510 11:11:08 μμ [Tomcat] Make sure you have Java JDK or JRE installed and the required ports are free 11:11:08 μμ [Tomcat] Check the "/xampp/tomcat/logs" folder for more information εχει ιδεα κανεις τι να κανω? :/
Members gsarig Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Members Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως ένας συνήθης ύποπτος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το Skype που χρησιμοποιεί κοινή θύρα. Αν το έχεις ανοιχτό δοκίμασε να το κλείσεις τελείως και προσπάθησε να συνδεθείς ξανά με το XAMPP. Αν συνδεθεί μετά μπορείς να ξανανοίξεις το Skype χωρίς πρόβλημα.
rayquaza Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αυτο ηταν το 1ο προβλημα που εβγαλε. ειχα κλειστο σκαιπ και ειχα αλλαξει και ολα τα ports τιποτα αλλο;
SlackulatoR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όταν ανοίγεις το xampp, στην μέση για κάθε service έχει και ένα κουμπί config, πάτα το αντίστοιχο για τον tomcat και πάτα στην πρώτη επιλογή, server.xml - εκεί ψάξε με CTRL+F τις ports 8080 και άλλαξε τες σε 8081. Δεν ξέρω αν θα φτιάξει αλλά κάτι αντίστοιχο είχα κάνει για τον apache και κατάφερα να το τρέξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα