alldaynews Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους Σκέφτομαι για αλλαγή του κουτιου και είμαι μεταξύ 3 και θα ήθελα γνώμες απο όσους έχουν η γνωρίζουν τα συγκεκριμένα κουτιά.Θα βάλω και υδρόψυξη μέσα αρχικά σε cpu και μετά στην καρτα γραφικών. Τα κουτιά είναι Corsair Obsidian Series 800D - Corsair Graphite Series 600T - Cooler Master HAF X Ευχαριστώ εκ των προτέρων
MaxPayne Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πολυ καλα κουτια ,οποιο και να παρεις κερδισμενος θα βγεις
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και τα τρία ειναι πολύ καλα κουτια .. Αλλά και εντελως διαφορετικά μεταξύ τους. Ποιοτικά το 800d ειναι το καλύτερο... Αλλά προορίζεται κυρίως για υδροψυκτα σύστηματα... Με αέροψυξη έχει θέμα με τις θερμοκρασίες της/των καρτών γραφικών. Το 600T ειναι σε εντελως αλλη κατηγορία μεγέθους σε σχέση με τα αλλά δυο. Παρολαυτα τα παει μια χαρώ απο χώρους και διαρρύθμιση αλλά έχει πολλα πλαστικά μέρη και γενικά έχουν αναφερθεί αρκετα προβλήματα με τριγμούς αλλά και με το front panel του. Το hafΧ έχει το καλύτερο airflow απο τα τρία.. Αλλά ειναι και το πιο άχαρο απο τα τρία.
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Θα έλεγα το κουτάκι μου το 800D παντως και τα 3 ειναι ποιοτικά κουτιά , δεν ξέρω αν μπορεί να σε βγάλει το budget σου να πας στο καινούργιο 900d
alldaynews Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το 900D είναι φοβερο κουτι αλλα ξεφευγει πολύ ρε γαμώτο.Και βασικά θέλω να ησυχάσω και απο τριγμούς γιατι σ`αυτο που έχω τώρα έχω καμποσα πραματα πανω και βαραει.το 800d το βρηκα στα 200 ευρουλακια
driverpit Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3982900/CoolerMaster-Cosmos-SE-Window.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα