Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή προσφορά! Γουστάρω τρελά το spotify.

Απλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δεν επιθυμούν να πληρώσουν μετά την λήξη του δωρεάν 2μηνου, ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε διακοπή αλλιώς σας χρεώνει 7 ευρώ τον μήνα. Είμαι σίγουρος πως θα την πατήσουν διάφορα άτομα γιατί δεν θα διαβάσουν καλά τους όρους. Το γράφει στις Link.png Site: διευκρινίσεις και όρους :

"Μετά τη λήξη της προσφοράς η χρέωση της υπηρεσίας είναι 6,99€ το μήνα με ΦΠΑ στο λογαριασμό κινητής εκτός και αν ο συνδρομητής επιλέξει διακοπή ή κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα COSMOTE από 5€ το μήνα με ΦΠΑ που θα διατεθούν σύντομα." .

ΚΑΙ επίσης για να χρησιμοποιείς δωρεάν το Spotify, θα πρέπει να έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο internet όπως γράφει Link.png Site: εδώ !

Λαθος. Αν δεν βαλεις αριθμο τραπεζας ή αν δεν παρεις το προγραμμα της cosmote που θα βγει σε λιγες μερες δεν σε χρεωνει τιποτα. Εξαλλου δεν εχει να τραβηξει απο καπου λεφτα ωστε να σε χρεωσει.

Επισης 7 ευρω αν βαλεις αριθμο τραπεζης και 5 ευρω αν επιλεξεις το προγραμμα της cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διευκρινίζει τι θα παίζει με τα πακετάκια της cosmote των 5 ευρώ για την ανανέωση αλλά αφου μας λέει θα ανακοινωθεί σύντομα ας περιμένουμε να δούμε.

Λογικά εννοεί οτι πρέπει να ανανεώνεις ενα απο τα πακετάκια που ξεκινάνε απο 5 ευρώ και αναφέρει στους όρους χρήσης για να ανανεωθεί η μηνιαία Premium. Ετσι το καταλαβαίνω.

Επίσης για το data trafic  τι εννοεί; .. θα χρεώνεται μετα της 31/1/2014; (Δηλαδή θα πέφτουν τα MB;) Δεν είναι συγκεκριμένο αυτό που γράφει.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Λαθος. Αν δεν βαλεις αριθμο τραπεζας ή αν δεν παρεις το προγραμμα της cosmote που θα βγει σε λιγες μερες δεν σε χρεωνει τιποτα. Εξαλλου δεν εχει να τραβηξει απο καπου λεφτα ωστε να σε χρεωσει.

Επισης 7 ευρω αν βαλεις αριθμο τραπεζης και 5 ευρω αν επιλεξεις το προγραμμα της cosmote.

Στους όρους/διευκρινήσεις γράφει

Μετά τη λήξη της προσφοράς η χρέωση της υπηρεσίας είναι 6,99€ το μήνα με ΦΠΑ στο λογαριασμό κινητής εκτός και αν ο συνδρομητής επιλέξει διακοπή ή κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα COSMOTE από 5€ το μήνα με ΦΠΑ που θα διατεθούν σύντομα.

Άρα θα στα χρεώσει τον λογαριασμό σου ή θα τα αφαιρέσει αυτόματα από το υπόλοιπό σου αν έχεις καρτοκινητό!

Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω

Και επίσης στην σελίδα του Spotify πλέον δεν εμφανίζει πληροφορίες πληρωμής, μόνο ότι ο λογαριαμός μου είναι συνδεδεμένος με την Cosmote και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με αυτούς!

Δημοσ.

@haris_led οτι και να λέμε κάνουμε εικασίες μιας και δεν το έχει ξεκαθαρίσει ουτε η ίδια η Cosmote. Αυτα που γράφει ειναι γενικά και μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά.

Το θέμα είναι αν θα μας ρίχνει τα Mb μετα τις 31/1/2014 ή θα το αφήσει ώς έχει. Ισως ένα τηλ. στο 13888 μας λύσει τις απορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους όρους/διευκρινήσεις γράφει

Άρα θα στα χρεώσει τον λογαριασμό σου ή θα τα αφαιρέσει αυτόματα από το υπόλοιπό σου αν έχεις καρτοκινητό!

Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω

Και επίσης στην σελίδα του Spotify πλέον δεν εμφανίζει πληροφορίες πληρωμής, μόνο ότι ο λογαριαμός μου είναι συνδεδεμένος με την Cosmote και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με αυτούς!

Το ενεργοποιησα και λεει ξεκαθαρα οτι αν θελω να συνεχισω μετα τους 2 μηνες θα πρεπει να περιμενω τα προγραμματα της cosmote ή αν θελω να βαλω κωδ τραπεζης ωστε να ρουφαει το ιδιο το spotify

Prof_Chaos

δεν μπορω να καταλαβω που κολλας. Μεχρι τις 31/1 θα ακους μουσικη χωρις να εχεις απωλειες των mb. Το premium διαρκει 2 μηνες και ειναι εντελως δωρεαν. 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα εγώ για την καρτοκινητή είναι ότι θα βγάλει πακέτο με 5ευρο χρέωση στην κάρτα τον μήνα θα έχεις Premium. Όπως είναι τα πακέτα 600' 600 sms. Αν θέλεις το ενεργοποιείς και είσαι οκ, απλά θα σου τρώει 5ευρο μετά από κάθε ανανέωση. Εγώ πλήρωνα με πιστωτική τόσο καιρό 6ευρο αλλά 5ευρο από κάρτα συμφέρει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...