Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυριο θα περασω απο ενα καταστημα για να το ενεργοποιησω. Πιστευω και τα 5 ευρω μια χαρα ειναι απο τα 7 που κανονικα εχει και απο οτι καταλαβα γινετε και σε καρτοκινητη (wu)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή προσφορά! Γουστάρω τρελά το spotify.

Απλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δεν επιθυμούν να πληρώσουν μετά την λήξη του δωρεάν 2μηνου, ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε διακοπή αλλιώς σας χρεώνει 7 ευρώ τον μήνα. Είμαι σίγουρος πως θα την πατήσουν διάφορα άτομα γιατί δεν θα διαβάσουν καλά τους όρους. Το γράφει στις Link.png Site: διευκρινίσεις και όρους :

"Μετά τη λήξη της προσφοράς η χρέωση της υπηρεσίας είναι 6,99€ το μήνα με ΦΠΑ στο λογαριασμό κινητής εκτός και αν ο συνδρομητής επιλέξει διακοπή ή κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα COSMOTE από 5€ το μήνα με ΦΠΑ που θα διατεθούν σύντομα." .

ΚΑΙ επίσης για να χρησιμοποιείς δωρεάν το Spotify, θα πρέπει να έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο internet όπως γράφει Link.png Site: εδώ !

Επεξ/σία από dinosz750
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω που εχω ειδη λογαριασμο στο spotify μπορω να βαλω τους 2 μηνες;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι μπορείς, μετά την επιβεβαίωση σε ρωτάει αν είσαι ήδη μέλος του Spotify και συνδέεσαι.

Δημοσ.

Οκ το ενεργοποιησα ολα μα χαρα.. Ομως γιατι λεει: Η κατανάλωση δεδομένων (data streaming) της υπηρεσίας Spotify είναι δωρεάν μόνο εντός Ελλάδας και ισχύει μέχρι 31/01/14. Μετα θα χρωνομαστε τα data δηλαδη;

Και μετα τους 2 μηνες οποτε εχω μεσα 7 ευρω θα τα τραβαει απο την καρτα; Και αν δεν εχω καρτα τι γινεται;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οκ το ενεργοποιησα ολα μα χαρα.. Ομως γιατι λεει: Η κατανάλωση δεδομένων (data streaming) της υπηρεσίας Spotify είναι δωρεάν μόνο εντός Ελλάδας και ισχύει μέχρι 31/01/14. Μετα θα χρωνομαστε τα data δηλαδη;

Και μετα τους 2 μηνες οποτε εχω μεσα 7 ευρω θα τα τραβαει απο την καρτα; Και αν δεν εχω καρτα τι γινεται;

Ευχαριστω

Να σε ρωτήσω 2 πραγματάκια.

Είχες πάρει τον 1 μήνα δωρεάν απο spotify η ήσουν κανονικός πελάτης;

Μου τελειώνει ο ένας μήνας δωρεαν που έχω πάρει και σκεφτόμουν αν γίνεται να βάλω άλλους δυο δωρεαν μέσω cosmote.

Γίνεται αυτό?

Επίσης γίνεται να βάλω κάποιου αλλού τον cosmote αριθμό γιατί εγω δεν έχω? Τι ακριβώς ζητάει η έγγραφη της cosmote? Σαφώς και αυτός ο άλλος θα πληρώνει μετά την λήξη των 2 μηνών για μένα. Απλά δεν θέλω να φτιάξω άλλο account για να μην χάσω τις playlists μου.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω 2 πραγματάκια.

Είχες πάρει τον 1 μήνα δωρεάν απο spotify η ήσουν κανονικός πελάτης;

Μου τελειώνει ο ένας μήνας δωρεαν που έχω πάρει και σκεφτόμουν αν γίνεται να βάλω άλλους δυο δωρεαν μέσω cosmote.

Γίνεται αυτό?

Επίσης γίνεται να βάλω κάποιου αλλού τον cosmote αριθμό γιατί εγω δεν έχω? Τι ακριβώς ζητάει η έγγραφη της cosmote? Σαφώς και αυτός ο άλλος θα πληρώνει μετά την λήξη των 2 μηνών για μένα. Απλά δεν θέλω να φτιάξω άλλο account για να μην χάσω τις playlists μου.

θα πρέπει να τελειώσει ο ένας μήνας που έχεις και μετά μπορείς να βάλεις τους δυο μεσώ cosmote

​θα σταλεί με μήνυμα ένας κωδικός που σου ζητάει για την ενεργοποίηση 

Δημοσ.

Και εκτος απο αυτο ο αριθμος που θα βαλεις πρεπει να εχει και καποιο προγραμμα ιντερνετ ενεργο

Δημοσ.

Καλή προσφορά! Γουστάρω τρελά το spotify.

Απλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δεν επιθυμούν να πληρώσουν μετά την λήξη του δωρεάν 2μηνου, ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε διακοπή αλλιώς σας χρεώνει 7 ευρώ τον μήνα. Είμαι σίγουρος πως θα την πατήσουν διάφορα άτομα γιατί δεν θα διαβάσουν καλά τους όρους. Το γράφει στις Link.png Site: διευκρινίσεις και όρους :

"Μετά τη λήξη της προσφοράς η χρέωση της υπηρεσίας είναι 6,99€ το μήνα με ΦΠΑ στο λογαριασμό κινητής εκτός και αν ο συνδρομητής επιλέξει διακοπή ή κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα COSMOTE από 5€ το μήνα με ΦΠΑ που θα διατεθούν σύντομα." .

ΚΑΙ επίσης για να χρησιμοποιείς δωρεάν το Spotify, θα πρέπει να έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο internet όπως γράφει Link.png Site: εδώ !

καλα κανεις και το αναφερεις, γιατι πχ η vodafone/napster δεν ειχε αυτοματη ανανεωση καθε μηνα μετα το περας του δωρεαν 3μηνου. μην νομιζει κανεις πως ισχυει το ιδιο κι εδω.

Δημοσ.

στην επόμενη σελίδα από εκεί που δίνεις τον αριθμό σου

Υπόψιν πρέπει να έχεις κάνει disable το premium στο spotify account σου γιατί αλλιώς βγάζει σφάλμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...