Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy ace 2 downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα που σου ειπα να κανεις ειναι απλα επαναφορα μεσω recovery mode οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.Αυτα που σου λεει το παληκαρι ειναι να περασεις firmware μεσω odin το οποιο θελει αρκετη προσοχη αν δεν εχεις ιδεα.Btw δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα οταν ειναι τοσο απλο

φιλε εκανα αυτα που μου ειπες τωρα αν δω οτι συνεχισει και δεν τα πηγαινει καλα θα τα ξαναπουμε ;)

Αυτα που σου ειπα να κανεις ειναι απλα επαναφορα μεσω recovery mode οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.Αυτα που σου λεει το παληκαρι ειναι να περασεις firmware μεσω odin το οποιο θελει αρκετη προσοχη αν δεν εχεις ιδεα.Btw δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα οταν ειναι τοσο απλο

αλλη μια ερωτηση αν εκανα απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 8α ηταν το ιδιο πραγμα?

Δημοσ.

φιλε εκανα αυτα που μου ειπες τωρα αν δω οτι συνεχισει και δεν τα πηγαινει καλα θα τα ξαναπουμε ;)

αλλη μια ερωτηση αν εκανα απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 8α ηταν το ιδιο πραγμα?

Αν εννοεις μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου οχι δεν θα ηταν το ιδιο
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν εννοεις μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου οχι δεν θα ηταν το ιδιο

φιλε το κινητο εχει αρχισει και ψιλοκολαει παλι τι να κανω?

Δημοσ.

Κοιταξε ολες οι μη high end συσκευες android μετα απο καποιο καιρο αρχιζουν να κολανε. Η μονη λυση για να λειτουργει πιο smooth το τηλεφωνο σου ειναι μια custom rom. Γενικως προσεχε να μην το φορτωνεις πολυ με αχρηστες εφαρμογες κτλ και ανα 2-3 μερες περιπου να του ριχνεις και κανα restart αν το εχεις συνεχεια ανοιχτο

Δημοσ.

Κοιταξε ολες οι μη high end συσκευες android μετα απο καποιο καιρο αρχιζουν να κολανε. Η μονη λυση για να λειτουργει πιο smooth το τηλεφωνο σου ειναι μια custom rom. Γενικως προσεχε να μην το φορτωνεις πολυ με αχρηστες εφαρμογες κτλ και ανα 2-3 μερες περιπου να του ριχνεις και κανα restart αν το εχεις συνεχεια ανοιχτο

και ποια custom rom θα μου προτεινες?

Δημοσ.

και ποια custom rom θα μου προτεινες?

Δυστυχως δεν εχω τη συσκευη για να ξερω ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη και ποια οχι.Μπες στο xda και στο thread που αφορα τη συσκευη σου διαβασε τις αξιολογησεις των χρηστων για τις ρομ

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχω τη συσκευη για να ξερω ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη και ποια οχι.Μπες στο xda και στο thread που αφορα τη συσκευη σου διαβασε τις αξιολογησεις των χρηστων για τις ρομ

φιλε εγω μια απορια το προηγουμενο κινητο μου το htc explorer κολλουσε μια στο τοσο το samsung galaxy ace 2 που εχω τωρα και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα γιατι κολλαει ακομα και στο ξεκλειδωμα?μηπως υπαρχει περιπτωση να μου το εδωσαν ελατωματικο?

Δημοσ.

φιλε εγω μια απορια το προηγουμενο κινητο μου το htc explorer κολλουσε μια στο τοσο το samsung galaxy ace 2 που εχω τωρα και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα γιατι κολλαει ακομα και στο ξεκλειδωμα?μηπως υπαρχει περιπτωση να μου το εδωσαν ελατωματικο?

Αν ηταν ελλατωματικο κατι πιθανον δεν θα λειτουργουσε καθολου.Τo προβλημα με τη σαμμυ ειναι κυριως το υπεβαρο touchwiz δηλαδη το γραφικο περιβαλλον που φορτωνουν στις συσκευες τους το οποιο τις ριχνει παρα πολυ σε αποδοση.Αυτο το ρημαδι ηταν απο οσο θυμαμαι και ο λογος που δεν ειχα παρει official android 4+ στο Galaxy S και μετα φυσικα ξεκινησε ο φαυλος κυκλος αναζητησης custom rom.Για αυτο σου λεω οτι μπορεις πχ να βαλεις μια AOSP ρομ στη συσκευη σου για να ειναι πιο smooth

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...