nickvts13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αυτα που σου ειπα να κανεις ειναι απλα επαναφορα μεσω recovery mode οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.Αυτα που σου λεει το παληκαρι ειναι να περασεις firmware μεσω odin το οποιο θελει αρκετη προσοχη αν δεν εχεις ιδεα.Btw δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα οταν ειναι τοσο απλο φιλε εκανα αυτα που μου ειπες τωρα αν δω οτι συνεχισει και δεν τα πηγαινει καλα θα τα ξαναπουμε Αυτα που σου ειπα να κανεις ειναι απλα επαναφορα μεσω recovery mode οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.Αυτα που σου λεει το παληκαρι ειναι να περασεις firmware μεσω odin το οποιο θελει αρκετη προσοχη αν δεν εχεις ιδεα.Btw δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα οταν ειναι τοσο απλο αλλη μια ερωτηση αν εκανα απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 8α ηταν το ιδιο πραγμα?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 φιλε εκανα αυτα που μου ειπες τωρα αν δω οτι συνεχισει και δεν τα πηγαινει καλα θα τα ξαναπουμε αλλη μια ερωτηση αν εκανα απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 8α ηταν το ιδιο πραγμα? Αν εννοεις μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου οχι δεν θα ηταν το ιδιο
nickvts13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν εννοεις μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου οχι δεν θα ηταν το ιδιο φιλε το κινητο εχει αρχισει και ψιλοκολαει παλι τι να κανω?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κοιταξε ολες οι μη high end συσκευες android μετα απο καποιο καιρο αρχιζουν να κολανε. Η μονη λυση για να λειτουργει πιο smooth το τηλεφωνο σου ειναι μια custom rom. Γενικως προσεχε να μην το φορτωνεις πολυ με αχρηστες εφαρμογες κτλ και ανα 2-3 μερες περιπου να του ριχνεις και κανα restart αν το εχεις συνεχεια ανοιχτο
nickvts13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κοιταξε ολες οι μη high end συσκευες android μετα απο καποιο καιρο αρχιζουν να κολανε. Η μονη λυση για να λειτουργει πιο smooth το τηλεφωνο σου ειναι μια custom rom. Γενικως προσεχε να μην το φορτωνεις πολυ με αχρηστες εφαρμογες κτλ και ανα 2-3 μερες περιπου να του ριχνεις και κανα restart αν το εχεις συνεχεια ανοιχτο και ποια custom rom θα μου προτεινες?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 και ποια custom rom θα μου προτεινες? Δυστυχως δεν εχω τη συσκευη για να ξερω ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη και ποια οχι.Μπες στο xda και στο thread που αφορα τη συσκευη σου διαβασε τις αξιολογησεις των χρηστων για τις ρομ
nickvts13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως δεν εχω τη συσκευη για να ξερω ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη και ποια οχι.Μπες στο xda και στο thread που αφορα τη συσκευη σου διαβασε τις αξιολογησεις των χρηστων για τις ρομ φιλε εγω μια απορια το προηγουμενο κινητο μου το htc explorer κολλουσε μια στο τοσο το samsung galaxy ace 2 που εχω τωρα και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα γιατι κολλαει ακομα και στο ξεκλειδωμα?μηπως υπαρχει περιπτωση να μου το εδωσαν ελατωματικο?
kataramenos32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 φιλε εγω μια απορια το προηγουμενο κινητο μου το htc explorer κολλουσε μια στο τοσο το samsung galaxy ace 2 που εχω τωρα και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα γιατι κολλαει ακομα και στο ξεκλειδωμα?μηπως υπαρχει περιπτωση να μου το εδωσαν ελατωματικο? Αν ηταν ελλατωματικο κατι πιθανον δεν θα λειτουργουσε καθολου.Τo προβλημα με τη σαμμυ ειναι κυριως το υπεβαρο touchwiz δηλαδη το γραφικο περιβαλλον που φορτωνουν στις συσκευες τους το οποιο τις ριχνει παρα πολυ σε αποδοση.Αυτο το ρημαδι ηταν απο οσο θυμαμαι και ο λογος που δεν ειχα παρει official android 4+ στο Galaxy S και μετα φυσικα ξεκινησε ο φαυλος κυκλος αναζητησης custom rom.Για αυτο σου λεω οτι μπορεις πχ να βαλεις μια AOSP ρομ στη συσκευη σου για να ειναι πιο smooth
elta10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ηθελα να επαναφέρω το δικό μου και μέ την διαδικασία αυτή το κατάφερα Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα