nickvts13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ψαχνω καποιον ειδικο να μου πει η να μου κανει downgrade στο samsung galaxy ace 2
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ψαχνω καποιον ειδικο να μου πει η να μου κανει downgrade στο samsung galaxy ace 2 Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και χρειαζεσαι downgrade φιλε μου?
nickvts13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και χρειαζεσαι downgrade φιλε μου? μου κολλαει καποιες φορες π.χ και οταν ανοιγω μια εφαρμογη μου κολλαει ολο το κινητο και δεν μπορω να πατησω τιποτα και μετα απο καμποση ωρα ξεκολαει
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανε αρχικα(σωσε επαφες κ οτι αλλο θες γιατι θα χαθουν ολα)
nickvts13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανε αρχικα(σωσε επαφες κ οτι αλλο θες γιατι θα χαθουν ολα) ωραια ενταξει πειτε πως το κανω...μετα?
STORM1978 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Βλέπεις τι κάνει μετά το κινητό από κολλήματα και αν συνεχίσει τα ίδια τότε το συζητάμε! Πρώτα όμως σώζεις τις επαφές σου και ότι άλλο αρχείο θέλεις σε κάποιο πισί για να τα ανακτήσεις μετά την επαναφορά, διότι τα σβήνει όλα)!
nickvts13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Βλέπεις τι κάνει μετά το κινητό από κολλήματα και αν συνεχίσει τα ίδια τότε το συζητάμε! Πρώτα όμως σώζεις τις επαφές σου και ότι άλλο αρχείο θέλεις σε κάποιο πισί για να τα ανακτήσεις μετά την επαναφορά, διότι τα σβήνει όλα)! ναι αλλα το εχω λιγοτερο απο 1 μηνα και δεν μου φαινεται φισιολογικο να κολλαει και απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ οσοι το εχουν αναβαθμισει σε jellybean θελουν να κανουν downgrade
STORM1978 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εννοείς πως έχεις εγγύηση? Τότε βουρ για εκεί που το αγόρασες και πεστους ότι είπες και εδώ και ζήτα να το κάνουν αναβάθμιση κτλ.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ναι αλλα το εχω λιγοτερο απο 1 μηνα και δεν μου φαινεται φισιολογικο να κολλαει και απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ οσοι το εχουν αναβαθμισει σε jellybean θελουν να κανουν downgrade Αν εννοεις downgrade σε καμια 2.3.x Gingerbread ξεχνα το. Εχει αρχισει να παλιωνει πολυ.Μια χαρα ειναι η συσκευη σου αλλα εκεινο το ρημαδι το touchwiz ειναι βαρυ.Σωσε επαφες κτλ οπως ειπαν τα παιδια πανω και στη συνεχεια κλεισε τη συσκευη σου και περιμενε μεχρι να σβησει εντελως.Κρατα πατημενα τα Volume Up,Home Button και Power Button αφου ανοιξει η συσκευη λογικα θα σε βαλει σε recovery mode.Απο εκει επελεξε να κανεις Wipe Data/Factory Reset και μετα αν υπαρχει Wipe Cache.Αν τα καταφερεις αυτα ελα να συζητησουμε ξανα 1
nickvts13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εννοείς πως έχεις εγγύηση? Τότε βουρ για εκεί που το αγόρασες και πεστους ότι είπες και εδώ και ζήτα να το κάνουν αναβάθμιση κτλ. ναι αλλα βρισκομαι Κρητη και το παραγειλα απο το birdphone.gr αλλα τωρα του εστειλα ενα email και περιμενω απαντηση θα σας ενημερωσω οταν μου απαντησουν Αν εννοεις downgrade σε καμια 2.3.x Gingerbread ξεχνα το. Εχει αρχισει να παλιωνει πολυ.Μια χαρα ειναι η συσκευη σου αλλα εκεινο το ρημαδι το touchwiz ειναι βαρυ.Σωσε επαφες κτλ οπως ειπαν τα παιδια πανω και στη συνεχεια κλεισε τη συσκευη σου και περιμενε μεχρι να σβησει εντελως.Κρατα πατημενα τα Volume Up,Home Button και Power Button αφου ανοιξει η συσκευη λογικα θα σε βαλει σε recovery mode.Απο εκει επελεξε να κανεις Wipe Data/Factory Reset και μετα αν υπαρχει Wipe Cache.Αν τα καταφερεις αυτα ελα να συζητησουμε ξανα εγω το εχω σε εκδοση με nfc θα πιασει αν το κανω?
kataramenos32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ναι αλλα βρισκομαι Κρητη και το παραγειλα απο το birdphone.gr αλλα τωρα του εστειλα ενα email και περιμενω απαντηση θα σας ενημερωσω οταν μου απαντησουν εγω το εχω σε εκδοση με nfc θα πιασει αν το κανω? To recovery mode υπαρχει σε ολα φιλε μου
nickvts13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 To recovery mode υπαρχει σε ολα φιλε μου ενα παιδι σε ενα αλλο φορουμ μου εγραψε τα παρακατωνα το κανω? http://d-h.st/AZN'>Firmware https://app.box.com/s/1e4su0r4h3n0xl5ae8r7'>Pit https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CDAQFjAA&url=http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315&ei=CLhsUoTYBY7bsgaQ2oDYAw&usg=AFQjCNERZIsEoeWTffM5YAXb2mm1xQGkpQ&sig2=ToYoPX1hGk-eJgjKxisS3g&bvm=bv.55123115,d.Yms'>Odin Κατεβαζεις αυτα τα τρια και ακολου8εις τα εξεις βηματα (Αφου βεβαια το κινητο εχει τουλαχιστον 60-70% μπαταρια.) 1. Κλεινεις τηλ, και πατας: Volume Down+Μεσαιο κουμπι+Power on. 2.θα σε βγαλει σε ενα μενου με ενα κιτρινο τριγωνο, τοτε πατα το Volume Up και συνεδεσε τηλεφωνο με το PC μεσω του USB. 3. Κανε extract οδιν και firmware 4. Ανοιξε οδιν, βαλε το .Pit, CSC, και PDA αρχεια ΑΠΟ ΤΟ FIRMWARE οπως εδω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2223552&stc=1&d=1377881842'>Οδιν 5. Πατα Σταρτ και δωστου 5 λεπτακια. Εξτρα βημα, εαν το Οδιν δεν ανυχνευει το κινιτο σου και δεν ξεκιναει οταν πατας Σταρτ τοτε κατεβασε τα Drivers http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/SAMSUNG-USB-Driver-1480.shtml'>ΕΔΩ Και επανελαβε την διαδικασια απο το βημα 4.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ενα παιδι σε ενα αλλο φορουμ μου εγραψε τα παρακατωνα το κανω? Firmware Pit Odin Κατεβαζεις αυτα τα τρια και ακολου8εις τα εξεις βηματα (Αφου βεβαια το κινητο εχει τουλαχιστον 60-70% μπαταρια.) 1. Κλεινεις τηλ, και πατας: Volume Down+Μεσαιο κουμπι+Power on. 2.θα σε βγαλει σε ενα μενου με ενα κιτρινο τριγωνο, τοτε πατα το Volume Up και συνεδεσε τηλεφωνο με το PC μεσω του USB. 3. Κανε extract οδιν και firmware 4. Ανοιξε οδιν, βαλε το .Pit, CSC, και PDA αρχεια ΑΠΟ ΤΟ FIRMWARE οπως εδω Οδιν 5. Πατα Σταρτ και δωστου 5 λεπτακια. Εξτρα βημα, εαν το Οδιν δεν ανυχνευει το κινιτο σου και δεν ξεκιναει οταν πατας Σταρτ τοτε κατεβασε τα Drivers ΕΔΩ Και επανελαβε την διαδικασια απο το βημα 4. Εμεις σου λεμε για να μην φτασεις στη διαδικασια του downgrade οπως λες να δοκιμαζεις πρωτα αυτο που σου λεω.Γιατι πραγματικα δεν αξιζει να κανεις downgrade αν δεν ειναι πραγματικα αναγκη.Δοκιμασε αυτο που σου λεω και μετα αν δεν στρωσει παλι κανε αυτα που σου ειπε το παληκαρι.Μην ερθεις ομως μετα να μας πεις οτι brickaρες τη συσκευη σου και δεν ανοιγει
nickvts13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ενα παιδι σε ενα αλλο φορουμ μου εγραψε τα παρακατωνα το κανω? Firmware Pit Odin Κατεβαζεις αυτα τα τρια και ακολου8εις τα εξεις βηματα (Αφου βεβαια το κινητο εχει τουλαχιστον 60-70% μπαταρια.) 1. Κλεινεις τηλ, και πατας: Volume Down+Μεσαιο κουμπι+Power on. 2.θα σε βγαλει σε ενα μενου με ενα κιτρινο τριγωνο, τοτε πατα το Volume Up και συνεδεσε τηλεφωνο με το PC μεσω του USB. 3. Κανε extract οδιν και firmware 4. Ανοιξε οδιν, βαλε το .Pit, CSC, και PDA αρχεια ΑΠΟ ΤΟ FIRMWARE οπως εδω Οδιν 5. Πατα Σταρτ και δωστου 5 λεπτακια. Εξτρα βημα, εαν το Οδιν δεν ανυχνευει το κινιτο σου και δεν ξεκιναει οταν πατας Σταρτ τοτε κατεβασε τα Drivers ΕΔΩ Και επανελαβε την διαδικασια απο το βημα 4. Εμεις σου λεμε για να μην φτασεις στη διαδικασια του downgrade οπως λες να δοκιμαζεις πρωτα αυτο που σου λεω.Γιατι πραγματικα δεν αξιζει να κανεις downgrade αν δεν ειναι πραγματικα αναγκη.Δοκιμασε αυτο που σου λεω και μετα αν δεν στρωσει παλι κανε αυτα που σου ειπε το παληκαρι.Μην ερθεις ομως μετα να μας πεις οτι brickaρες τη συσκευη σου και δεν ανοιγειΔηλαδη με αυτα που μου λετε παραπάνω δεν υπαρχει κινδυνος για μπρικαρισμα?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη με αυτα που μου λετε παραπάνω δεν υπαρχει κινδυνος για μπρικαρισμα? Αυτα που σου ειπα να κανεις ειναι απλα επαναφορα μεσω recovery mode οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.Αυτα που σου λεει το παληκαρι ειναι να περασεις firmware μεσω odin το οποιο θελει αρκετη προσοχη αν δεν εχεις ιδεα.Btw δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα οταν ειναι τοσο απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα