Προς το περιεχόμενο

Πενακι για το nexus 10

Aragon91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω ενα πενακι για το nexus 10 που εχω.  Γνωριζει καποιος αν κατι  Link.png Site: τετοιο θα ειχε προβλημα συμβατοτητας? Μπορει να μην ειναι galaxy αλλα ως samsung πιστευω δεν θα εχει καποιο προβλημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων. Για οποιο αλλο πενακι υπαρχει προταση, ευπροσδεκτη. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω ενα πενακι για το nexus 10 που εχω.  Γνωριζει καποιος αν κατι  Link.png Site: τετοιο θα ειχε προβλημα συμβατοτητας? Μπορει να μην ειναι galaxy αλλα ως samsung πιστευω δεν θα εχει καποιο προβλημα.Έ

Τα πιο πολλά πενάκια κάνουν για nexus 10. Εγώ αγόρασα από το ebay καμιά 15αρια πολύ φθηνά!

• Like 1

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. 
Τελικα πηρα το πενακι που ανεφερα αρχικα, δηλαδη  Link.png Site: αυτο της belkin για samsung . Πολυ στιβαρη κατασκευη, δεν προκαλει γρατσουνιες και αρκετα αμεση ανταποκριση. Πλεον μπορω να χρησιμοποιω το nexus σαν το note :) 

Προσοχη με τα πενακια γιατι οταν χαλασουν κανουν ζημια στην οθονη ,με την πρωτη υποψια οτι δεν δουλευει πια σωστα το σουταρετε στο καλαθι των αχρηστων.

Προσοχη με τα πενακια γιατι οταν χαλασουν κανουν ζημια στην οθονη ,με την πρωτη υποψια οτι δεν δουλευει πια σωστα το σουταρετε στο καλαθι των αχρηστων.

Τι αριβως εννοεις? Πως μπορει ενα πενακι να χαλασει την οθονη περα απο μια επιφανειακη γρατσουνια? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...