Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι ορισμένες διαφημίσεις από τα τέλη '90 - αρχές '00, μία από τις χαρακτηριστικότερες είναι αυτή του Γερμανού, με τον Καφετζόπουλο να λέει: "Το κινητό, θέλει τον Γερμανό του". Εσείς θυμάστε αρκετές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές που παιζόντουσαν, εκείνη την εποχή;

Δημοσ.

Ο τυπάς απο διαφημιση ουισκι που έπαιζε στο πιανο και μετα έκλεψε τη νυφη καπου τοτε δεν είχε βγει ?

Ποιανού ουϊσκιού ήταν;

Δημοσ.

τη βρηκα!!αλλα μαλλον πρεπει αν ειναι ποιο παλια απο τελος 90.

Είναι του 1995, εδώ μιλάμε για διαφημίσεις από πιο μετά, θυμηθείτε εκείνη την διαφήμιση με τον Καφετζόπουλο.

Δημοσ.

Τέλος πάντων ας θυμηθούμε και εκείνη την υπέροχη διαφημίση των κλιματιστικών FUJITSU με την περιβόητη ατάκα: "Και 'συ πάρι FUJITSU.":

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μηπως θυμαστε μια διαφημιση της vodafone, που παει ενα τυπας στον περιπτερα και του ζηταει αυτο που αρχιζει απο κα και τελειωνει σε τα ; Και ο περιπτερας του πεταει μια καρτα και του λεει ο τυπας "Τι ειναι αυτο κυρ Βασιλη;" και του λεει ο περιπτερας, " καρτα, vodafone, τι ηθελες;" και μενει κοκαλο ο τυπας.. χαχααχαχαχ Μηπως ξερετε που υπαρχει;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια. ελπιζω να ειστε ολοι σας καλα!!!! ψαχνω για κατι συγκεκριμενο.. ειναι μια παλια διαφημηση του εθνους της κυριακης με το μονος στο σπιτι dvd την ψαχνω αυτη τη διαφιμηση και δε τη βρισκω πουθενα.. ηταν η στο mega,star,alpha,ant1 δεν θυμαμαι .. ηταν συγουρα με το εθνος της κυριακης τηn εφημεριδα. ηταν χριστουγγενα αν την εχει καποιος σε κλιπακι βιντεο , ασ μου στηλει ευχαρσητω πολυ!!!

Δημοσ.

φουντουνια και τσοκομιλκ με Χαρυ Κλυν

ο Michael Knight με την Interamerican/EΛΠΑ

αλλα αυτη που μου εχει μεινει ειναι μια τελη 90/αρχες 90, της ΕΒΓΑ για ενα πυραυλο παγωτο. Θυμαμαι ηταν στην νυχτα, και ειχε μουσικη, και μια μοτοσυκλετα, και μια γκομενα να κατεβαζει το φερμουαρ στο λατεξ της κοστουμι, πολυ βιντεοκλιπιστικη σκηνοθεσια. δεν εχω ιδεα ομως πως να το βρω στο youtube και αν υπαρχει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KilliK είπε

φουντουνια και τσοκομιλκ με Χαρυ Κλυν

ο Michael Knight με την Interamerican/EΛΠΑ

αλλα αυτη που μου εχει μεινει ειναι μια τελη 90/αρχες 90, της ΕΒΓΑ για ενα πυραυλο παγωτο. Θυμαμαι ηταν στην νυχτα, και ειχε μουσικη, και μια μοτοσυκλετα, και μια γκομενα να κατεβαζει το φερμουαρ στο λατεξ της κοστουμι, πολυ βιντεοκλιπιστικη σκηνοθεσια. δεν εχω ιδεα ομως πως να το βρω στο youtube και αν υπαρχει.

Μηπως λες τo shock;

https://youtu.be/9DGXN9uuVcU

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...