Zapee995 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Sabbertooth και απο εμενα! Την εχω δοκιμασει και αυτα που λεει οτι κανει?? Τα κανει 100% !!
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Βρε αιντε πηγαινε στην sabertooth να στανιαρεις..... απλα δεν ξεκλειδωνει πυρηνες το rev 2 να ξερεις,σε περιπτωση που σου πουλησω τον δικο μου Καλά ντε, μη βαράτε...εκεί θα πάω... Αφού εσύ δεν το παιρνεις απόφαση, κι εγώ θα πάω σε κάτι καινούριο, να δεις!
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με πείσατε... Την πήρα... Τη βάζω! Τα λέμε αργότερα. edit: Τα πάντα απροβλημάτιστα, τα πάντα χαλαρά. Ξεκινάω από τα "αρνητικά": Τα "φυσικά" προσόντα σεβαστά (γι' αυτό την πήραμε τη νύφη, άλλωστε) αλλά η προίκα πτωχή. Η MSI μου, είχε ένα σκασμό extra απάνω, εδώ 4 καλώδια, μια γέφυρα και 2 αντάπτορες. Τρίζουν τα πλαστικά της (ειδικά στα SATA connectors) και αγχώνομαι! Φοβάμαι θα ξεριζωθούν κα θα (τα) κλαίω! Θετικά δεν αναφέρω, τα ξέρετε! Το look και μόνο, άψογο (για τα δικά μου γούστα). Γρήγορες ερωτησούλες: Από το ΑΙ suite χρειάζεται/αξίζει κάτι ή όλα πέταμα? Έβαλα Radar, EZ Update (αυτό θα φύγει μάλλον), Digi BlahBlah... ΒΙΟS update? Win or DOS? BIOS settings για OC? Ποιές ρυθμίσεις χρειάζονται, ποιές κλείνω, ποιές προσέχω? 955ΒΕ, θυμίζω. Και πάλι, ευχαριστώ. Και μην ξεχάσω την "αστεία" στιγμή που πήγα να βάλω το γκουμουτσοcooler και ανακάλυψα πως η AS5 έχει τελειώσει... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2013 από Πέτρος 5
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν αρχίσαμε καλά... Η μία SATA, η 2, είναι off (εκτός κι αν λόγω πίεσης από το κουτί όπως βγαίνει το καλώδιο κουνιέται και χάνει επαφή). Μπήκε ο δίσκος σε άλλη, λειτουργεί. Ξεκινάμε testakia@3600/NB@2600 για σταθερότητα. Οι γνώστες περί της mobo, βοηθάτε παρακαλώ.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι δεν δουλευει η σατα θυρα? προσωπικα υστερα απο εναν μηνα τα εσβησα ολα τα utilities της Asus.μονο σπαστικα μηνυματα ηταν...το thermalradar αξιζε αλλα τις θερμοκρασιες τις βλεπεις ολες και hwinfo.τωρα για το overclock...αφου ξερεις τι ρωτας.ξεκινα τις δοκιμες.
Πέτρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι δεν δουλευει η σατα θυρα? προσωπικα υστερα απο εναν μηνα τα εσβησα ολα τα utilities της Asus.μονο σπαστικα μηνυματα ηταν...το thermalradar αξιζε αλλα τις θερμοκρασιες τις βλεπεις ολες και hwinfo.τωρα για το overclock...αφου ξερεις τι ρωτας.ξεκινα τις δοκιμες. Κάποια στιγμή θα πάρω φωτό και θα καταλάβεις. Το καλώδιο μπαίνει υπό γωνία, πιέζεται στο σασί και πιθανότατα δεν κάνει καλή επαφή γιατί κάποιες φορές λειτουργούσε, κάποιες όχι. Τώρα, σε άλλη θύρα λειτουργέι απροβλημάτιστα. Κι εγώ με βλέπω να τα στέλνω τα "utilities", αφού υπάρχει το BIOS για τις ρυθμίσεις. Λοιπόν: LLC CPU/NB: High, [email protected], [email protected], λοιπά Auto. Το θέμα μου είναι πως δε μου ανεβάζει ρεύμα, στα 3.6 τουλάχιστον. Σταθερά στα 1.375 από CoreTemp ή 1.39 από hwinfo. Αύριο θα πάω προς 3.8 και βλέπουμε.
p07apo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το ai suite όντως πέτα το. Δεν λειτουργεί σωστά.Αν το αφήσεις λίγο καιρό θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Πέτρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το ai suite όντως πέτα το. Δεν λειτουργεί σωστά.Αν το αφήσεις λίγο καιρό θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Έφυγε ήδη. Παλεύω εδώ και 1 ώρα με το speedfan, δε μπορώ να το στρώσω με τπτ. Στην MSI έβλεπε ότι ήταν καρφωμένο στη μητρική ξεχωριστά, με άφηνε να ρυθμίσω τα πάντα. Εδώ βλέπει τους 3 από τους 6 (αυτός του επεξεργαστή, ειδικά...είναι θέμα) και επιπλέον τους υπόλοιπους τους συνδέει σαν ρύθμιση ανά 2, με τους 3 που καταλαβαίνει...ότι να'ναι. Είτε θα μπω από το BIOS, είτε θα συμβιβαστώ.
Πέτρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ανεμιστήρια από BIOS τελικά, ελπίζω να μη με αφήσουν ξεκρέμαστο (κρεμασμένο, μάλλον). 1η αστάθεια & επανεκκίνηση μετά από 1h [email protected]/[email protected] New set: [email protected] LLC=Extreme CPU Current 130%, [email protected] LLC=High CPU_NB Current 120% Ερωτησούλα: Στο DRAM Voltage, βγάζει 1.5V. Οι μνήμες μου είναι 2χ[email protected] και 2χ[email protected]. Το πειράζω? Το αναβάζω? Το αφήνω auto κι ελπίζω?
Πέτρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 βαλε 1.60 τις μνημες. Έγινε κι αυτό , 2+ ώρες με prime95 κι όλα καλά. Συνεχίζουμε... 1
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Στα 3.7 σταθερότατος στα πάντα, στα 3.8, no go... Prime95, ούτε 1 λεπτό...επανεκκίνηση. [email protected] LLC=Extreme, [email protected] LLC=Extreme και οι δοκιμές από μεθαύριο και βλέπουμε. Ουφ...
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ασχημο κομματι δειχνει να ειναι.δωσε 1.325 cpu_nb και ξαναδοκιμασε.
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Με τις ρυθμίσεις που έβαλα παραπάνω, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Στην προηγούμενη μητρική, χρειάστηκε 1.31 στο cpu_NB για σταθερότητα. Θα γυρίσω σπίτι από τη δουλειά μεθαύριο απόγευμα, οπότε θα δείξει τότε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Sent from my Windows Phone 8X by HTC
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 πωπω τον τρελο θα γυρισει μεθαυριο το απογευμα απο την δουλεια. με μαστιγιο σε εχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα