Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας πω στα γρηγορα ολη την ιστορια μπας και καταλαβετε καλυτερα.

Μεχρι πριν 1 μηνα ημουν συνδρομητης στην On Telecoms(περιπου για 5 χρονια).Το ιντερνετ κλειδωνε στα 8mbs περιπου και η συνδεση ηταν σταθερη ολες τις μερες και ωρες της βδομαδας.Δεν ειχα κανενα προβλημα αποσυνδεσεων και το online gaming ηταν ικανοποιητικο.

Λογω μιας προσφορας της Vodafone ομως εφυγα απο την ον και πηγα στην hol λογω καλυτερου πακετου και τιμης.

Μου δωσανε ενα μοντεμ Alcatel(cellpipe),κλειδωσε στα 6000 περιπου κι απο τοτε αρχισαμε...

Την μια μερα σερνετε την αλλη θελει επανεκιννηση και την τριτη δουλευει καλα.Τους πηρα τηλεφωνο και μουα αλλαξανε προφιλ.Ειχε 2-3 μερες που δουλευε καλα κι ετσι τους ξαναπηρα για να ενεργοποιησω το fast path.Κλειδωσε στα 6500 περιπου αλλα η συνδεση παλι την μια ετσι και την αλλη γιουβετσι.

Με τα πολλα θυμηθηκα ενα μοντεμ-ρουτερ που ειχα αγορασει παλιοτερα απο το Πλαισιο(D-link DSL-2640B) κι ειπα να τo δοκιμασω.Ολα καλυτερευσαν αλλα και παλι δεν ημουν οπως με την Ον.Απλα τωρα δεν αποσυνδεοταν τελειως ουτε σερνοταν του θανατα.

Ξαναπαιρνω σημερα τηλεφωνο και μου αλλαξανε παλι προφιλ και μου βγαλανε και το fast path.

Για την ωρα δεν παει σφεντονα αλλα αντεχεται.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω;

Υπαρχει κατι που μπορω να τους πω να κανουν αυτοι;

Γιατι δεν μπορω να εχω την σταθεροτητα και την ταχυτητα που ειχα με την Ον;

Δημοσ.

Καλά άμα στην χολ με το προφίλ που έχει, έχεις και αποσυνδέσεις.. άστα να πάνε. Δεν φτάνει που σου κόβεται η ταχύτητα, δεν έχεις ούτε σταθερότητα. 

Πρέπει να ρίξουν χρήμα για να ξεπιταριστούν τα μηχανήματά τους.

Δημοσ.

επισης εσυ την δοκιμη σου με αλλο ρουτερ την εκανες.απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω και ουτε νομιζω οτι θα μπορεσουν αυτοι.

Δημοσ.

Και εγω ειχα θεματακια με τη Hol κυριως ασταθεια και διακοπες. Μου αντικατεστησαν το ρουτερ με το πιο καινουριο μοντελο και παλι τα ιδια ωσπου αναγκαστηκα να αγορασω ενα καλυτερο πιστευοντας οτι θα λυθουν τα περισσοτερα προβλημα. Ασταθεια πλεον δεν υπαρχει (ή καλυτερα βελτιωθηκε 80-90%) και μετα απο πολυ κοπο και τηλεφωνα το ρουτερ κλειδωσε στα 17500 απο 14-15 που ηταν πριν.

Δημοσ.

δες και τυπικα για κανα firmware update στο 2640b αλλα το d link αυτο ηταν απο τα καλα μοντελα οποτε θεωρητικα οτι μπορει να σου δωσει στο δινει.τωρα αν εχει πιταρει η Hol εκει παμε αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον εχει πιταρει η HOL.Οκ το χω σταθεροποιησει λιγο τωρα και γενικα τσουλαει καλυτερα αλλα και παλι τελικα εκανα βλακια που εφυγα απο την Ον.

Ελεγα 2013 εχουμε θα τα εχουν φτιαξει τα οσα θεματα ειχαν παλιοτερα οι παροχοι αλλα να που ξεχναω σε ποια χωρα ζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...