Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίκεντρο είναι η αύξηση της ταχύτητας και της ασφάλειας του υπολογιστή σας με τον καθαρισμό.

Οι κλίμακες Turbo Boost με επιλογή του επεξεργαστή σας βοηθά να απενεργοποιήσετε τα ''σκουπίδια'' όταν θα χρειάζεστε λίγο μεγαλύτερη απόδοση . Το ένα κουμπί Care διατρέχει ένα σημαντικό τεστ με λύσεις (χωρίς να σας ενοχλεί με λεπτομέρειες για το τι πραγματικά κάνει ) και σίγουρα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιθανών βελτιώσεων που πρέπει να γίνουν στον υπολογιστή σας.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το είχα δοκιμάσει πριν κανά 3μηνο μου "επιβράδυνε" σημαντικά το σύστημα (laptop με vista).

GioTech το έχεις δοκιμάσει εσύ; Σου έκανε δουλειά; Αυτό το τμήμα δεν είναι για παρουσιάσεις προγραμμάτων αλλά για βοήθεια σχετικά με το software.

btw πρέπει να έκανες κλόπη-πεηστ από παλιό άρθρο. το πρόγραμμα έφτασε στην έκδοση 6 πλέον.

Niko γκούγκλαρε το, free είναι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το είχα δοκιμάσει πριν κανά 3μηνο μου "επιβράδυνε" σημαντικά το σύστημα (laptop με vista).

GioTech το έχεις δοκιμάσει εσύ; Σου έκανε δουλειά; Αυτό το τμήμα δεν είναι για παρουσιάσεις προγραμμάτων αλλά για βοήθεια σχετικά με το software.

btw πρέπει να έκανες κλόπη-πεηστ από παλιό άρθρο. το πρόγραμμα έφτασε στην έκδοση 6 πλέον.

Niko γκούγκλαρε το, free είναι.

Ξερω να το γκουγκλαρω, δεν ειναι εκεί το προβλημα, οταν καποιος ανεβάζει ενα θεμα πρεπει να δινει ολες τις πληροφορειες, αν ειναι να γκούγκλαρω προς τι το άνοιγμα του θέματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...