Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που εστειλα μηνυμα μου ηρθε απαντηση οτι :

η εντολη που στείλατε ειναι λανθασμενη παρακαλω προσπαθηστε ξανα ή καλεστε την εξυπηρετηση πελατων 13838 κλπ

οποιος ξερει κατι ....

Πρέπει να γράψεις σκέτο το 3. Το δωρεάν αναφέρεται στη χρέωση του μηνύματος.

Δημοσ.

εχω παλαιο 25 δλδ χωρις ιντερνετ.μου ηρθε μηνυμα μονο για λεπτα κ σμς.για ιντερνετ πρεπει ν κανω κτ;

Δημοσ.

Αν δε σου γραφει internet στο μηνυμα προσφορας τοτε πιθανον να μην το παρεχει, αν και μου φαινεται περιεργο. Εγω χθες μετα τα μεσανυχτα του αλλαξα τα φωτα και με μηνυμα υπολοιπου δειχνει να καταναλωνονται τα1500mb. Ελπιζω να μην ειναι αθροιστικα αν και δε νομιζω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια.

Να ρωτησω και εγω κατι?

σημερα τελειωνει η προσφορα , ξερει κανεις τι στελνουμε για να το σταματησουμε να μην υπαρξει χρεωση για αυριο και τον δεκεμβρη?

?

Δημοσ.

καλημερα παιδια.

Να ρωτησω και εγω κατι?

σημερα τελειωνει η προσφορα , ξερει κανεις τι στελνουμε για να το σταματησουμε να μην υπαρξει χρεωση για αυριο και τον δεκεμβρη?

?

Προσφορά είναι, όχι πακέτο που συνεχίζει και σε χρεώνει.

Αν μιλήσεις ή στείλεις μην. θα χρεωθείς βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

Δημοσ.

Προσφορά είναι, όχι πακέτο που συνεχίζει και σε χρεώνει.

Αν μιλήσεις ή στείλεις μην. θα χρεωθείς βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

Ωραια δηλαδη σταματαει αυτοματα αυριο μονη της χωρις να συνεχισει να με χρεωνει.??

σε ευχαριστω .

Δημοσ.

Αρα δεν ισχυει για σημερα; εχθες ισχυσε;

Γιατι να μην ισχύει για σήμερα? Δεν σου ήρθε sms ότι έχεις και αυτό το ΣΚ δωρεάν mb και χρόνο ομιλίας?

Δημοσ.

Το αρχικό μήνυμα της Cosmote έλεγε για τα ΣΚ του Νοεμβρίου, λογικά λοιπόν ΚΑΙ ΑΥΤΟ (σήμερα δηλαδή) είναι σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Τώρα το θέμα είναι ότι λογικά αυτοί στα μηχανήματά τους βάλανε ξερά τις ημερομηνίες 1/11 έως 30/11. Οπότε οποιαδήποτε μέρα μετά τις 30/11 αρχίζει και χρεώνει.

Καθώς έχω ήδη 1500 & 1500mb δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αφού η ανανέωση του μήνα μου γίνεται κάθε 27 του μήνα. Αν κάποιος έχει την υπομονή να μιλήσει με την Cosmote για να μάθουμε αν ισχύει και για σήμερα έχει καλώς. Αλλιώς όσοι δεν έχετε έτσι κ αλλιώς μεγάλα πακέτα καλύτερα να μην το πολυζορίσετε σήμερα μήπως και έχει τελειώσει η προσφορά και αρχίσει να χρεώνει κανονικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...