Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΛΑΒΑ το παρακατω μηνυμα:

Η cosmote  σας κανει δωρο 1500 λεπτα και 1500 sms προς ολους και 1,5 gb internet, καθε σ/κ του Νοεμβρη! Στειλτε δωρεαν 3 στο 1256 μεχρι και 31/10 .

οποιος γνωριζει κατι επιπλεον ας μας το πει, μην παρω κανεναν στον λαιμο μου.

Εχω συνδεση, απεριοριστα 20.

• Like 7
Δημοσ.

Το θέμα είναι, τα λεπτά, τα μηνύματα και τα gb θα πρέπει να καταναλώνονται μέχρι το επόμενο σ/κ ή θα αχρηστεύονται αν δεν έχουν καταναλωθεί?

Δημοσ.

εγω που εστειλα μηνυμα μου ηρθε απαντηση οτι :
η εντολη που στείλατε ειναι λανθασμενη παρακαλω προσπαθηστε ξανα ή καλεστε την εξυπηρετηση πελατων 13838 κλπ

οποιος ξερει κατι ....

Δημοσ.

η απαντηση που πηρα απο το 1256 ειναι η εξης:

ευχαριστουμε! πριν απο καθε σαββατοκυριακο θα λαμβανετε υπενθυμιστικο sms για τα δωρα σας.

εχεις συνδεση; καρτα; καρτοσυμβολαιο;

Δημοσ.

η απαντηση που πηρα απο το 1256 ειναι η εξης:

ευχαριστουμε! πριν απο καθε σαββατοκυριακο θα λαμβανετε υπενθυμιστικο sms για τα δωρα σας.

Η cosmote  σας κανει δωρο 1500 λεπτα και 1500 sms προς ολους και 1,5 gb internet, καθε σ/κ του Νοεμβρη! Στειλτε δωρεαν 3 στο 1256 μεχρι και 31/10 .

Απο αυτα πιστευω οτι το λογικο συμπερασμα ειναι οτι σε καθενα απο τα (4 ή 5? Ο Νοεμβρης τελειωνει σε Σαββατο!) ΣΚ του μηνα θα μπαινουν εκ νεου ολα αυτα! Βεβαια 1500 λεπτα ειναι 25 ωρες, δηλαδη οταν δεν κοιμασαι θα πρεπει να μιλας για να τα φας :Ρ

Δημοσ.

δεν ισχύει για τους χρήστες καρτοκινητών αλλά μόνο για συνδρομητές

με συμβόλαιο ή με Καρτοσυμβόλαιο

Δημοσ.

Ποσο να μιλησουν αυτοι με το συμβολαιο?

Μιας κι έχουμε (οι περισσότεροι) απεριόριστα προς cosmote θα πρέπει να μιλάμε γύρω στις 15 ώρες τη μέρα τα ΣΚ του Νοεμβρίου!Δηλαδή κάτι ψιλά!

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα αυτο που εκανε η Cosmote που η προσφορα αυτη ισχυει μονο για αυτους που εχουν συμβολαιο.Αντι να τα δωσει σε αυτους που εχουν καρτοκινητο,μπας και προσελκυσει περισσοτερο κοσμο και να αρχιζουν να βαζουν που και που καμια καρτα και τα εχουν περισσοτερο αναγκη.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ισχύει για τους χρήστες καρτοκινητών αλλά μόνο για συνδρομητές

με συμβόλαιο ή με Καρτοσυμβόλαιο

Εμενα παντως με καρτοσυμβολαιο δεν παιζει

Αποστολή από το Lenovo P770 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...