Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/261285774094 κι εδω παρομοια τιμη,μα κι αυτα που πουλανε στα περρισοτερα μαγαζια τετοια δεν ειναι ρε παιδια; το γνησιο δλδ τι αλλο να γραφει πανω ενοω οτι δεν το ξερουμε αν ειναι γνησια

Δημοσ.

Για να μην το λέει στην περιγραφή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι γνήσιο. Ψάξε βρες φωτογραφίες της συσκευασίας των γνήσεων και σύγκρινε να δεις. 'Η απλώς ρώτα τον (αλλά τσέκαρε κι εσύ όσο μπορείς, για να είσαι σίγουρος).

Edit: Τώρα το είδα, στο δεύτερο το γράφει και ξεκάθαρα.

Note:
Third party product,not made by Sony,But it works with your Genuine PS3 system as well as the genuine one does.

Δημοσ.

Δεν ειναι γνησιο με τιποτα.

Μη ψαρωνετε ευκολα με το Ebay. Ειδικα για ΠΣ3 και τα DS3 υπαρχουν φοβερες απομιμησεις που ακομη και εμπειρο ματι δυσκολα καταλαβαινει. Ακομη και εδω στην Ελλαδα υπαρχουν μαγαζια που πουλανε "γνησια" DS3 εναντι 35-40 ευρω και μετα οι αναλογικοι μενουν στο χερι

οριστε εδω κατι ενδεικτικο

http://www.gameslife.gr/i-nosos-ton-dualshock-maimou-kai-pos-na-prostateuteis-apo-auti-20025

Και αν ψαξεις υπαρχουν κι αλλα "θεματα" για μαγαζια εδω στην Ελλαδα με παμπολλες αναφορες.

Συμβουλη: DS3 αγοραζουμε μονο απο επιλεγμενα μαγαζια - μεγαλες αλυσιδες εαν τα βρουμε σε προσφορες που βγαινουν ανα 3μηνο-4μηνο περιπου στα 32-40 ευρω βλεπω τακτικα που να φερουν επανω στη συσκευασια το αυτοκολλητο SONY HELLAS. Εαν δεν το εχει τοτε παιζει σοβαρα ναναι πολυ καλη απομιμηση. Η δικαιολογια ειναι οτι προκειται για ανεξαρτητη εισαγωγη και εγγυηση παρεχουμε εμεις ως μαγαζι η πωλητης που το πουλαει :) Επισης και στο Αμαζον παιζουν κατα καιρους προσφορες στα 40 ευρω

Κατω απο 30 δεν παιζει με τιποτα γνησιο DS3. Δεν εχω δει ποτε τα τελευταια 3 χρονια.

Επισης και στις αγγελιες εδω αν δειτε καποιον που πουλαει μαζεμενα DS3 ( σε ποσοτητα ανω των 4-5-6) παλι να ειστε επιφυλακτικοι. Οταν μια φορα ζητησα απο καποιον που πουλαγε τετοιο στα 30 ευρω να μου πει εαν εχει το αυτοκολλητο SONY HELLAS επανω και τι γινεται σε περιπτωση εγγυησης μου απαντησε η εγγυηση ειμαι εγω το στελνεις σε μενα (χαιρω πολυ). Εγω Αθηνα αυτος Σαλονικα. Και οταν ευγενικα του ειπα οτι ευχαριστω αλλα δε θα παρω βρηκα και τον μπελα μου. Απ οτι ειδα μετα εφαγε μπαν απο το site, αγνωστο το γιατι.

Δημοσ.

μα και το ds3 που εχω απο την κοσνολα αν το γυρισεις πισω γραφει made in china(οπως και πολλα κινητα τηλεφωνα)εγω αλλο ομως ενοω παιδια....Το οτι που ξερω εγω για παραδειγμα αν αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PS3.00149  ειναι γνησιο και δεν τα παιρνουν απο κινα,το μαγαζι τυχαια το βαζω γενικα στα διαδικτυακα μαγαζια του σκρουτζ ας πουμε!

Η ερωτηση λοιπον ειναι αν ξερει καποιος πως θα καταλαβουμε ενα original ds3 απο ενα μη....

Παντως εγω την παραγγελια θα την κανω me paypal 16 ευρω ειναι μπορει να βγει καλο μπορει και οχι,ετσι κι αλλιως ξερω οτι παιρνω ενα ρισκο...

οσο για το αυτοκολλητο που λες φιλε μου πιο πανω δεν μου λεει κατι αυτο θα μπορουσαν το αυτοκολλητο αυτο να το κολανε αυτοι μετα απο πανω

Δεν ειναι γνησιο με τιποτα.

Μη ψαρωνετε ευκολα με το Ebay. Ειδικα για ΠΣ3 και τα DS3 υπαρχουν φοβερες απομιμησεις που ακομη και εμπειρο ματι δυσκολα καταλαβαινει. Ακομη και εδω στην Ελλαδα υπαρχουν μαγαζια που πουλανε "γνησια" DS3 εναντι 35-40 ευρω και μετα οι αναλογικοι μενουν στο χερι

οριστε εδω κατι ενδεικτικο

http://www.gameslife.gr/i-nosos-ton-dualshock-maimou-kai-pos-na-prostateuteis-apo-auti-20025

Και αν ψαξεις υπαρχουν κι αλλα "θεματα" για μαγαζια εδω στην Ελλαδα με παμπολλες αναφορες.

Συμβουλη: DS3 αγοραζουμε μονο απο επιλεγμενα μαγαζια - μεγαλες αλυσιδες εαν τα βρουμε σε προσφορες που βγαινουν ανα 3μηνο-4μηνο περιπου στα 32-40 ευρω βλεπω τακτικα που να φερουν επανω στη συσκευασια το αυτοκολλητο SONY HELLAS. Εαν δεν το εχει τοτε παιζει σοβαρα ναναι πολυ καλη απομιμηση. Η δικαιολογια ειναι οτι προκειται για ανεξαρτητη εισαγωγη και εγγυηση παρεχουμε εμεις ως μαγαζι η πωλητης που το πουλαει :) Επισης και στο Αμαζον παιζουν κατα καιρους προσφορες στα 40 ευρω

Κατω απο 30 δεν παιζει με τιποτα γνησιο DS3. Δεν εχω δει ποτε τα τελευταια 3 χρονια.

Επισης και στις αγγελιες εδω αν δειτε καποιον που πουλαει μαζεμενα DS3 ( σε ποσοτητα ανω των 4-5-6) παλι να ειστε επιφυλακτικοι. Οταν μια φορα ζητησα απο καποιον που πουλαγε τετοιο στα 30 ευρω να μου πει εαν εχει το αυτοκολλητο SONY HELLAS επανω και τι γινεται σε περιπτωση εγγυησης μου απαντησε η εγγυηση ειμαι εγω το στελνεις σε μενα (χαιρω πολυ). Εγω Αθηνα αυτος Σαλονικα. Και οταν ευγενικα του ειπα οτι ευχαριστω αλλα δε θα παρω βρηκα και τον μπελα μου. Απ οτι ειδα μετα εφαγε μπαν απο το site, αγνωστο το γιατι.

παιρνω πισω λοιπον την ερωτηση γιατι τωρα διαβασα αυτο που ανεβασες και ειναι ενδιαφερον

παντως θα παρω ενα κοματι και μετα απο λιγο καιρο θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Το αυτοκολλητο το ανεφερα για αγορες απο ελληνικα μαγαζια η ιδιωτες ξεκαθαρα.

Εχω τυχει σε 3 περιπτωσεις (2 μαγαζια - 1 ιδιωτη απο εδω με αγγελια που ανεφερα πριν) που πουλουσαν DS3 χωρις αυτοκολλητο.

Δημοσ.

Το ότι είναι made in china δεν αλλάζει τίποτα. Σχεδόν όλες οι εταιρείες σε εργοστάσια στην Κίνα φτιάχνουν τα προϊόντα τους. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα, αν αρνείσαι να τα πιστέψεις για οποιονδήποτε λόγο ΟΚ, απλώς να ξέρεις ότι παίρνεις μαϊμού προϊόν. Μέχρι κι ο πωλητής το λέει, δηλαδή, ότι δεν είναι γνήσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...