Calexako Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πήρα το G2. Καλή χρυσή η LG αλλά τραγική ποιότητα κατασκευής και απαράδεκτο software
dali13gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κακάσχημο software το λες, απαράδεκτο δεν το λες, έχει πολύ ωραία features.
costis ni Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να πώ κι εγώ την αμαρτία μου, το ταπεινό L3 που χα πάρει 30 ευρώ και μου κλέψανε το καλοκαίρι, ακόμα το κλαίω, κι ας έχω πάρει τουρμπο-κινέζικο.
keepgoing Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η LG μετά την πατάτα που έκανε με την παραγωγή του nexus 4 έχει πάρει μπρος. Αυτό είναι πολύ καλό για το android.
MikeGR7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 To G2 ειναι το απολυτο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου! Το Software εχει βελτιωθει δραματικα και οσο αφορα την εμφανιση για εμενα εχει απο τα ομορφοτερα UI. Σιγουρα καλυτερο απο το καλουπι της Samsung οσο και απο την κακη αξιοποιηση του χωρου της HTC (αν και αυτης δε της κακιωνω λογω εξαιρετικων υλικων). 2
Grey Warden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Απορώ πως μπορούμε να μιλάμε για την εμφάνιση ενός UI από την στιγμή που μπορείς να το αλλάξεις με ο,τι τραβάει η ψυχή σου. 3
niokla Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ενα πραγμα για την LG σαν παλιος κατοχος 2x: Να παει να προσλαβει προγραμματιστες γιατι παγκοσμια παρουσια και συνολο 10 προγραμματιστες δεν γινεται. Υποστηριξη σε ναυαρχιδες 0 μιλαμε. Το 2x ηθελε απελπισμενα αναβαθμιση μπας και δουλεψει και η lg σφυριζε αδιαφορα. Το καλυτερο πραγμα με το 2x ειναι οτι το ειχα αγορασει 230 μεταχειρισμενο και καταφερα και το πουλησα 9 μηνες μετα 170! Λυπηθηκα βεβαια αυτον που το πηρε...
Nomedor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 το 2χ πέρασε και μένα από τα χέρια μου και με έπεισε να μην ξαναπάρω lg μέχρι σήμερα αλλά τα κολπάκια που κάνει η sammy τελευταία με τo knox με κάνουν να το ξανασκεφτώ
GiorgosT Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και γιατί να μην πάει καλά; Πουλάει φοβερά smartphones σε πολύ καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα