akis_supernatural Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα ! εχω τον epson dx4450 και ειδα τα μελανια του ηταν ακριβως στη μεση... επειδη ηθελα να παραγκειλω ενα μαυρο και ενα ροζ να τα εχω τα εβγαλα να δω πως λεγονται.... μετα ομως που τα ξαναεβαλα δε μου τα αναγνωριζει..... τι γινεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω τον epson xp 205 και όταν τα βάζω πατάω ένα κουμπάκι για να τα φορτώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ποιο κουμπι πατας? να πω παλι δεν εβαλα καινουργια μελανια απλα εβγαλα 2 απο τα 4 που εχει και τα ξαναεβαλα. αυτα τα 2 δεν τα αναγνωριζει πλεον.... οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι το χρειαζομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες βγαζω τα προβληματικα.... τον κλεινω.... τον ανοιγω βαζω το ενα.... τον κλεινω μετα τον ανοιγω βαζω και τα αλλα.... ολα οκ! ομως το μονο που μου δημιουργει προβλημα ειναι το μαυρο.... δεν το δεχεται με τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μήπως έχει ξεραθεί η κεφαλή του και δεν το δέχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 λειτουργουσε κανονικα αλλα μολις το εβγαλα μου αρχισε τα κολπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να καθαρίσεις την κεφαλή του με ένα πανάκι και μετά ταρακούνησε το μελάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα