Meraklis56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα το xperia z LTE στα 450 μέσω ενός φίλου, αξίζει; Η μπαταρία του κρατάει; Επειδή δεν βλέπω κανέναν κάτοχο, διάβασε το review http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tablet_z-review-931.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookmangr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Παντως σημερα που δοκιμασα και το Sony και το note 10.1 2014 απογοητευτικα και απο τα 2 Το μεν Sony δεν εχει καλη αποκριση στην οθονη σε σχεση με την αφη. Το δε Samsung εκπληκτικο μηχανημα με πολλα features αλλα πολυ κολημα. Ανοιγεις σελιδα και για να την δεις ολη κολαει σε εκνευριστικο βαθμο.... Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι ενω η ραμ ειναι 2,68gb κλεινοντας ολες τις σε background ξεκιναει με χρημοποιημενη μνημη 1,86gb. Και ανοιγωντας 2-3 εφαρμογες πηγαινε κατευθειαν πανω απο 2,3gb. Ενα προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι το πλαστικο καλυμα που εχει την αισθηση δερματος γλυστραει υπερβολικα και ζεσταινεται μετα απο απλη χρηση ιντερνετ. Πολυ ωραια χρηση του multi window( το εχω και στο note2 ) στην πολυ ωραια οθονη 10,1 , Και εγω ειμαι αναμεσα στο apple air,note10.1,nexus 2014. Κατα πασα πιθανοτητα το note 10.1 αποριπτεται, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thodoris_Bak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αδερφέ πάρε ενα iPad κ ασε τα υποκατάστατα, καλά τα specs κτλ στη θεωρία. Στην πράξη το iPad ειναι αλλού, μόνο του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παντως σημερα που δοκιμασα και το Sony και το note 10.1 2014 απογοητευτικα και απο τα 2 Το μεν Sony δεν εχει καλη αποκριση στην οθονη σε σχεση με την αφη. Το δε Samsung εκπληκτικο μηχανημα με πολλα features αλλα πολυ κολημα. Ανοιγεις σελιδα και για να την δεις ολη κολαει σε εκνευριστικο βαθμο.... Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι ενω η ραμ ειναι 2,68gb κλεινοντας ολες τις σε background ξεκιναει με χρημοποιημενη μνημη 1,86gb. Και ανοιγωντας 2-3 εφαρμογες πηγαινε κατευθειαν πανω απο 2,3gb. Ενα προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι το πλαστικο καλυμα που εχει την αισθηση δερματος γλυστραει υπερβολικα και ζεσταινεται μετα απο απλη χρηση ιντερνετ. Πολυ ωραια χρηση του multi window( το εχω και στο note2 ) στην πολυ ωραια οθονη 10,1 , Και εγω ειμαι αναμεσα στο apple air,note10.1,nexus 2014. Κατα πασα πιθανοτητα το note 10.1 αποριπτεται, Λογικά τα 1.86 που λες είναι cached services.Όπως και να χει, "Empty Ram is Wasted Ram". Σταματήστε να κοιτάτε την μνήμη στο linux(Android) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Χαλαρά ipad οσον αφορά απόκριση μην το συζητάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Χαλαρά ipad οσον αφορά απόκριση μην το συζητάςΔε το συζητα!http://www.insomnia.gr/topic/505055-xperia-tablet-z-lte/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thpon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δε το συζητα! http://www.insomnia.gr/topic/505055-xperia-tablet-z-lte/ Άλλος φίλος έγραψε πιο πάνω πως τα είδε και τα δοκίμασε. Εγώ πλέον είμαι κοντά στο sony xperia z, μόνο κάτι λεπτομέρειες μένουν να μάθω. Υ.Γ Η απόκριση μου φάνηκε εκπληκτική στο sony. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαλαρά ipad οσον αφορά απόκριση μην το συζητάςΟταν λες αποκριση,εννοεις κατι τετοιο:https://www.youtube.com/watch?v=f7yljA5BeMI&feature=youtube_gdata_player Αν ΝΑΙ,τοτε ipad δαγκωτο! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thpon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Οταν λες αποκριση,εννοεις κατι τετοιο: https://www.youtube.com/watch?v=f7yljA5BeMI&feature=youtube_gdata_player Αν ΝΑΙ,τοτε ipad δαγκωτο! Έχω κατασταλάξει σε android. Καλά δεν είναι και πιστόλι το sony αλλά πάει αρκετά γρήγορα, σίγουρα γρηγορότερα από αρκετά samsung tablet. Το note 10.1 2014 πολύ καλό αλλά και πολύ ακριβό, το tab 10.1 μου φαίνεται έχει μείνει λίγο πίσω (μόνο θετικό η πολύ φωτεινή οθόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω κατασταλάξει σε android. Καλά δεν είναι και πιστόλι το sony αλλά πάει αρκετά γρήγορα, σίγουρα γρηγορότερα από αρκετά samsung tablet. Το note 10.1 2014 πολύ καλό αλλά και πολύ ακριβό, το tab 10.1 μου φαίνεται έχει μείνει λίγο πίσω (μόνο θετικό η πολύ φωτεινή οθόνη) Το θεμα ειναι οτι για τον καθενα,οι προτεραιοτητες ειναι διαφορετικες!Εγω εκτος απο τα χαρακτηρηστικα,θελω να εχω απλη,γρηγορη και ευκολη προσβαση σε οτι νεο βγει,απο αποψη αναβαθμισης λογισμικου! Εγω αν επερνα android tablet,θα περιμενα και θα στοχευα κυριως στο nexus 10(το καινουριο)! Το xperiaz ειναι φοβερο ταμπλετακι,αλλα εχει θεμα,οπως ολα τα non nexus tablets,στη αναβαθμησιμοτητα του λογισμικου! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thpon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι για τον καθενα,οι προτεραιοτητες ειναι διαφορετικες! Εγω εκτος απο τα χαρακτηρηστικα,θελω να εχω απλη,γρηγορη και ευκολη προσβαση σε οτι νεο βγει,απο αποψη αναβαθμισης λογισμικου! Εγω αν επερνα android tablet,θα περιμενα και θα στοχευα κυριως στο nexus 10(το καινουριο)! Το xperiaz ειναι φοβερο ταμπλετακι,αλλα εχει θεμα,οπως ολα τα non nexus tablets,στη αναβαθμησιμοτητα του λογισμικου! Το νέο nexus 10 δυστυχώς δεν μπορώ να το περιμένω παραπάνω από τις 10 Νοεμβρίου λόγω μιας δουλειάς που θα έχω μετά. Το παλιό nexus 10 δεν με καλύπτει δυστυχώς λόγω 3g το οποίο είναι απαραίτητο για την δουλειά μου (δεν θέλω να μπλέκω με usb stick κτλ). Το nexus θα έπαιρνα δεν το συζητώ, μακάρι να το είχε βγάλει ήδη. To sony, έχω διαβάσει, πως θα πάρει την 4.3 και λογικά δεν θα λείψει από μελλοντικές αναβαθμίσεις για 1 χρόνο ακόμα έτσι όπως το βλέπω, αυτό με καλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα