Runner25 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εχω το 5ρι με το τελευταιο ιος και η φωτεινοτητα αρχιζει και χαμηλωνει μονη της μεχρι τερμα τσεκαρα το auto brithness τσεκαρα τα παντα ειναι bug του νεου ios η παω για σερβισε μιας που ειμαι σε εγγυηση?
iMarilina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εχω το 5ρι με το τελευταιο ιος και η φωτεινοτητα αρχιζει και χαμηλωνει μονη της μεχρι τερμα τσεκαρα το auto brithness τσεκαρα τα παντα ειναι bug του νεου ios η παω για σερβισε μιας που ειμαι σε εγγυηση? εχω το 5ρι με το τελευταιο ιος και η φωτεινοτητα αρχιζει και χαμηλωνει μονη της μεχρι τερμα τσεκαρα το auto brithness τσεκαρα τα παντα ειναι bug του νεου ios η παω για σερβισε μιας που ειμαι σε εγγυηση? Kαλησπέρα, κάντου ένα hard reset πρώτα. (κρατάς το κουμπί home και το power ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει και να δεις το μήλο) Εναλλακτικά πριν το πας σέρβις, ενα restore/SETUP AS NEW
Runner25 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μου εχεις ξαναπαντησει για αππλε προιοντα αρα ασχολεισαι ευχαριστω πολυ. βρηκα κατι στο νετ ενα calibration του αισθητηρα φωτος εχει ως εξης ανοιγεις τη ρυθμιση φωτεινοτητας απο το μενου κανονικα και οχι απο τη συντομευση το βαζεις στο ayto υστερα πας σε ενα σκοτεινο δωματιο και ανοιγεις την συντομευση με το γνωστο gesture μετα ανοιγεις το φως και βλεπεις τη μπαρα να ανεβαινει για να ανταποκριθει στο φως αυτο εμενα μεχρι τωρα δουλεψε περα απο αυτο βελτιωνει και την αποκριση του αισθητηρα
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αυτο μου το κανει και εμενα το 5αρι καμια φορά στην 6.1.4.... Απο μονο του, χωρις να εχω αυτόματη φωτεινότητα, πάει και τη ρίχνει στο ελάχιστο... Δεν εχω βρει λυση..!
Runner25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αυτο που εγραψα πριν φαινεται να μου εχει λυσει το προβλημα δοκιμασε το
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 μου εχεις ξαναπαντησει για αππλε προιοντα αρα ασχολεισαι ευχαριστω πολυ. βρηκα κατι στο νετ ενα calibration του αισθητηρα φωτος εχει ως εξης ανοιγεις τη ρυθμιση φωτεινοτητας απο το μενου κανονικα και οχι απο τη συντομευση το βαζεις στο ayto υστερα πας σε ενα σκοτεινο δωματιο και ανοιγεις την συντομευση με το γνωστο gesture μετα ανοιγεις το φως και βλεπεις τη μπαρα να ανεβαινει για να ανταποκριθει στο φως αυτο εμενα μεχρι τωρα δουλεψε περα απο αυτο βελτιωνει και την αποκριση του αισθητηρα ναι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αυτό. Σου δούλεψε? Εγώ το μόνο θέμα που είχα με τη φωτεινότητα ήταν ένα bug του jailbreak στο οποίο μετά από respring η φωτεινότητα έπεφτε πολύ (χωρίς να έχει μετακινηθεί η μπάρα της) και έπρεπε να πάω να την ακουμπήσω για να φτιάξει. Αλλά αυτό φτιάχτηκε με ενα tweak που το διορθωσε. Τώρα στην 7 δεν ξέρω, πάντως στο ipad που την έχω την 7 δεν εμφάνισε κάποιο θέμα.
Runner25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ναι σε εμενα δουλεψε κανονικα και τωρα δουλευει πιο καλα
DjVassel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Στο ios 6 ειχε γενικα προβλημα η αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα