Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Ψάχνω κινητό,όποιος θέλει προτείνει κάτι.

Τι περίπου θέλω:

-να παίρνω και να με παίρνουν τηλέφωνα

-να στέλνω και να μου στέλνουν μηνύματα

-να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη

-να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση η κάμερα

-να έχει wi-fi

το θέμα είναι ότι διαθέτω μέχρι 200 ευρώ,άντε 250 αν κάτι πραγματικά αξίζει.

έχω βρει αυτό    http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=324&category_id=12

πείτε μου αν αξίζει ή προτείνετέ μου κάτι άλλο!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Ψάχνω κινητό,όποιος θέλει προτείνει κάτι.

Τι περίπου θέλω:

-να παίρνω και να με παίρνουν τηλέφωνα

-να στέλνω και να μου στέλνουν μηνύματα

-να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη

-να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση η κάμερα

-να έχει wi-fi

το θέμα είναι ότι διαθέτω μέχρι 200 ευρώ,άντε 250 αν κάτι πραγματικά αξίζει.

έχω βρει αυτό    http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=324&category_id=12

πείτε μου αν αξίζει ή προτείνετέ μου κάτι άλλο!

Ευχαριστώ.

Το ειδα σε ενα φιλο το L7 και δεν θα στο προτεινα.Χαλια οθονη και πολυ μετρια καμερα.Θα συμφωνησω με τους πανω και θα σου πας να πας τρεχοντας για το 920

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις συμβουλές..

Τσέκαρα όλες τις προτάσεις 

-LG Optimus 4X HD P880
-Sony C5303 Xperia SP
-HTC Desire 500
-nokia lumnia 920
-Samsung Ativ S I8750 16GB
-SAMSUNG Galaxy Core i8260

κατέληξα σε 

-nokia lumnia 920 ή Samsung Ativ S I8750 16GB

και με δεδομένο ότι το samsung το βρίσκω 70 ευρώ φθηνότερα και δε νομίζω ότι είναι πολύ κατώτερο απ'ο το nokia θα καταλήξω σε αυτό!!!

και κάτι τελευταίο..
από πού να το αγοράσω??

mmplanet,portal365.gr,phone gallery.gr,to kinito.gr????

αν έχετε κάνει αγορά από τα παραπάνω,περιμένω κριτικές.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
  Επεξ/σία από Heisenberg7
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου επειδή ο πατέρας μου έχει το Samsung ativ s και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, θα έλεγα πως το μόνο πλεονέκτημα τόυ lumia 920 είναι οι εφαρμογές της Nokia.Το ativ s έχει μεγαλύτερη οθόνη με μόνη διαφορά ότι δεν είναι clearblack αν και είναι μια χαρά σε εξωτερικούς χώρους.Και από ποιότητα κατασκευής το lumia 920 έχει ένα απλό glossy πολυκαρβονικο πλαστικό. Κατά τη γνώμη μου δες αν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές της Nokia και αν μπορείς δες τα από κοντά ώστε να επιλέξεις ποιο εύκολα.

Δημοσ.

Μόλις χτες παρέλαβα το lumia 920 Μου βγήκε 251,40 με μεταφορικά και αντικαταβολή είμαι πολύ ευχαριστημένος ή κάμερα του άψογη και πολύ καλή σε συνθήκες πολύ χαμηλού ή και μηδενικού φωτισμού καλή διάρκεια ζωης μπαταρίας είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω από εκεί και πέρα μπορείς να πας σε Nexus 4 με 280 ευρώ η s3 με λίγο μικρότερο κόστος , πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά πάνε δες το κινητο από κοντά

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα, εχω ενα lumia 620 και θελω να φυγω και να παω σε αντροιντ μερια (βαρεθηκα τα windows phone 8). Θελω να ρωτησω σχετικα με τις versions των αντροιδ, πχ αν το ενα εχει την 4.1 και το αλλο την 4.3, εχουν την ιδια βερσιον skype ή διαφορετικες; Επιρεαζει και το google store η βερσιον του κινητου; Γιατι αποτι βλεπω καποια κινητα δεν αναβαθμιζονται ποτε. Ψαχνω ενα το πολυ στο 200ρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...