hurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 To Optimus G έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο το Nexus4. Πρίν 2 μήνες μου ζήτησε φίλος να κάνω μια έρευνα αγοράς για Smartphone με budget 300€. Ήμουν ανάμεσα στο Optimus G και στο Nexus4 (το Optimus G το είχα βρεί στα 315€). Κατέληξα στο Optimus G. Του έχω πέρασει CyanogenMod και το κινητό είναι το κάτι άλλο. Ανάμεσα σε αυτά τα 2 λοιπόν, Optimus G δαγκωτό. Πως το βλέπεις, θα υπάρχουν devs να το στηρίξουν?
HALF EVIL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://www.myphone.gr/d/lg/optimus-g.181/review/ Το έχω και ότι γράφει ισχύει.
mertaghon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Η οθονη του nexus 4 ειναι για χαμο. και ειχα ολα τα 2χ,4χ,lg g ποτε δεν καταλαβα την πικρα με την lg στην μετα ics εποχη.. αλλωστε πιο συχνα δινει η lg αναβαθμισεις παρα η σαμμυ(εχω κ ειχα gs1- gs4 ολα).τωρα το αν αλλαζει η εκδοση αντροιντ..μεγαλο πραμα.. αμα σου αρεσει το κιν σου,σου αρεσει,η αναβαθμιση ειναι εξτρα.. θα παιρνα g αν δεν το χα παλια κ δεν περιμενα g2.. το g πιο πολυ μεφτιαχνε απο το gs4 πουχω τωρα παντως,αν σας βοηθαω..
Razor333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μονο και μονο για +16gb και την καλυτερη διαχειρηση ενεργειας/θερμοκρασιας που εχουν οι rom της lg αξιζει το optimus g, αν βαλουμε και μερικα πραγματα που λειπουν απο το nexus, οπως το lte και η καλυτερη καμερα, συνολικα το optimus g, αξιζει περισσοτερο. Παντως η rom της lg, ειναι παρα πολυ καλη, σταθεροτατη (6 μηνες το εχω δεν εχει κανει κανενα restart απο κρασαρισμα) και πολυ γρηγορη. Απο την αλλη ειναι κριμα να μην παει τουλαχιστον μεχρι 4.4 official, το nexus 4 θα παει 100% τουλαχιστον και μια αναβαθμιση περα απο την kitkat, οποτε οποιος εχει κολημα να τρεχει την πιο καινουρια εκδοση, το nexus ειναι μονοδρομος.
ptz13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Έχει αγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα;
katcos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 "Κατέβηκε" από τη σελίδα , το προϊόν δεν υπάρχει... Παράγγειλε κανείς από εδώ ;
assos01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τέλος, δεν υπαρχει πλέον. Edit: Με πρόλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα