leo06 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://www.mobifun.gr/smartphones-cat/lg-optimus-g-black-e975-detail.html
agapitos44 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ναι ειναι καλη προσφορα απλα το ερωτημα ειναι............. αυτο η το nexus 4?????
nikos1071 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο αυτό Chris? (δεν είναι ρητορικό το ερώτημα) έχω την εντύπωση ότι είναι τα ίδια τηλέφωνα αλλά το nexus ειναι πιο προσβάσιμο σε αναβαθμίσεις... 1
kostas123pao Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 To g έχει καλύτερη οθόνη και μπαταρία και 32gb μνήμη.
skatopaido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και 13αρα φωτογραφικη ,εναντι 8 του νεξους
PaNtErAz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Βασικά αυτό έχει 4G, 32GB & 13MP Camera αλλά το Nexus έχει ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Upgrades.
agapitos44 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ειναι συμαντικη η υποστηριξη παντως μαγκες............ το nexus 4 παιρνει και θα συνεχισει να παιρνει πρωτο ολες τις αναβαθμισεις για καιρο......... ενω το optimus g αναλογως τις ορεξεις της lg......... πραγμα που οι ψαγμενοι ξερουν τι σημαινει.......... γενικα παντως σε αποδοση δεν εχουν και τρομερες διαφορες........... ενω δεν ειμαι σιγουρος αν με αναβαθμισεις εφτιαξε το θεμα που ειχε το nexus με το touch.....και το οποιο ηταν και ο λογος που το εδωσα εγω προσωπικα.... ισως καποιος νυν κατοχος να μπορει να μας διαφωτησει.......
nikos1071 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 οπότε για να καταλάβω, αν καποιος θέλει ένα πολύ καλό κινητό χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα του βάζει και πολύ χέρι πάει για το optimus... Αν πάλι κάποιον δεν τον νοιάζει ένα λίγο υποδεέστερο κινητό αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για customization πάει για το nexus... 1
agapitos44 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 α γεια σου............. ............. χαχαχαχαχαχα
hurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το να μην έχεις (επίσημη) υποστήριξη σημαίνει ότι την ώρα που υποδέεστερα κινητά θα έχουν KitKat ή LemonPie κ.λ.π., εσύ θα έχεις ξεμείνει με ένα κτήνος το οποίο θα δείχνει απαρχαιωμένο. 2 μέρες τώρα κρατιέμαι να μην το πάρω.
agapitos44 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και εγω το ιδιο.......... το κινητο ειναι τουμπανο.......... αλλα οσοι ξερουμε απο lg μαλλον θα το εγκαταληψει αν δεν το εχει ηδη κανει τωρα που εβγαλε και το optimus g2 ................. οποτε ουτε αναβαθμισεις ουτε τιποτα οτι εγινε και με το 4x hd και αλλα μοντελα πριν.......... οποτε nexus και το κεφαλι μας ήσυχο..............
Teisos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Υποστήριξη από xda δεν παίζει; Ψάξατε; Προσωπικά, αν υπάρχει ενεργή κοινότητα, και με ενδιέφερε τέτοιου μπάτζετ κινητό, θα το αγόραζα δίχως δεύτερη σκέψη 1
leo06 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Υποστήριξη από xda δεν παίζει; Ψάξατε; Προσωπικά, αν υπάρχει ενεργή κοινότητα, και με ενδιέφερε τέτοιου μπάτζετ κινητό, θα το αγόραζα δίχως δεύτερη σκέψη φυσικά και υπάρχει http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1838
alexisgt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 To Optimus G έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο το Nexus4. Πρίν 2 μήνες μου ζήτησε φίλος να κάνω μια έρευνα αγοράς για Smartphone με budget 300€. Ήμουν ανάμεσα στο Optimus G και στο Nexus4 (το Optimus G το είχα βρεί στα 315€). Κατέληξα στο Optimus G. Του έχω πέρασει CyanogenMod και το κινητό είναι το κάτι άλλο. Ανάμεσα σε αυτά τα 2 λοιπόν, Optimus G δαγκωτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα