Προς το περιεχόμενο

LG Optimus G Black 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο αυτό Chris?  (δεν είναι ρητορικό το ερώτημα)

έχω την εντύπωση ότι είναι τα ίδια τηλέφωνα αλλά το nexus ειναι πιο προσβάσιμο σε αναβαθμίσεις...

• Like 1
Δημοσ.

ειναι συμαντικη η υποστηριξη παντως μαγκες............ το nexus 4 παιρνει και θα συνεχισει να παιρνει πρωτο ολες τις αναβαθμισεις για καιρο......... ενω το optimus g αναλογως τις ορεξεις της lg......... πραγμα που οι ψαγμενοι ξερουν τι σημαινει.......... γενικα παντως σε αποδοση δεν εχουν και τρομερες διαφορες........... ενω δεν ειμαι σιγουρος αν με αναβαθμισεις εφτιαξε το θεμα που ειχε το nexus με το touch.....και το οποιο ηταν και ο λογος που το εδωσα εγω προσωπικα.... ισως καποιος νυν κατοχος να μπορει να μας διαφωτησει.......

Δημοσ.

οπότε για να καταλάβω,  αν καποιος θέλει ένα πολύ καλό κινητό χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα του βάζει και πολύ χέρι πάει για το optimus... Αν πάλι κάποιον δεν τον νοιάζει ένα λίγο υποδεέστερο κινητό αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για customization πάει για το nexus...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το να μην έχεις (επίσημη) υποστήριξη σημαίνει ότι την ώρα που υποδέεστερα κινητά  θα έχουν KitKat ή LemonPie κ.λ.π., εσύ θα έχεις ξεμείνει με ένα κτήνος το οποίο θα δείχνει απαρχαιωμένο.

2 μέρες τώρα κρατιέμαι να μην το πάρω.

Δημοσ.

και εγω το ιδιο.......... το κινητο ειναι τουμπανο.......... αλλα οσοι ξερουμε απο lg μαλλον θα το εγκαταληψει αν δεν το εχει ηδη κανει τωρα που εβγαλε και το optimus g2 ................. οποτε ουτε αναβαθμισεις ουτε τιποτα οτι εγινε και με το 4x hd και αλλα μοντελα πριν.......... οποτε nexus και το κεφαλι μας ήσυχο.............. 

Δημοσ.

Υποστήριξη από xda δεν παίζει; Ψάξατε; Προσωπικά, αν υπάρχει ενεργή κοινότητα, και με ενδιέφερε τέτοιου μπάτζετ κινητό, θα το αγόραζα δίχως δεύτερη σκέψη

• Like 1
Δημοσ.

Υποστήριξη από xda δεν παίζει; Ψάξατε; Προσωπικά, αν υπάρχει ενεργή κοινότητα, και με ενδιέφερε τέτοιου μπάτζετ κινητό, θα το αγόραζα δίχως δεύτερη σκέψη

φυσικά και υπάρχει  http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1838

Δημοσ.

To Optimus G έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο το Nexus4.

Πρίν 2 μήνες μου ζήτησε φίλος να κάνω μια έρευνα αγοράς για Smartphone με budget 300€.

Ήμουν ανάμεσα στο Optimus G και στο Nexus4 (το Optimus G το είχα βρεί στα 315€).

Κατέληξα στο Optimus G.

Του έχω πέρασει CyanogenMod και το κινητό είναι το κάτι άλλο.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 λοιπόν, Optimus G δαγκωτό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...