kondoras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τα μαγαζιά και δη το software των e-shop λειτουργούν με FIFO και όχι με το τι είναι ηθικά σωστό. Σε κανονικές συνθήκες, ναι. Αντιλαμβάνεσαι ότι 2τέρα δίσκος 43€ εν έτει 2013, δεν είναι κανονικές συνθήκες, είναι συνθήκες «πολέμου». Για το άλλο με το φιλαράκι σου και τις δύο κριτικές. Αφενός εγώ δεν θα το έκανα, δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Εσύ άμα θέλεις κάντο. Αφετέρου δεν υπάρχει 2>1. Είτε το φιλαράκι σου πάρει τον δίσκο, είτε εγώ, ένας άνθρωπος είναι. Οπότε καταλήγει σε αυτόν που τον παρήγγειλε, δηλ. σίγουρα όχι σε μένα που δεν παρήγγειλα (γιατί προς το παρόν από δίσκους είμαι ok και θεώρησα ότι κάποιος άλλος θα τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη).
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είτε το φιλαράκι σου πάρει τον δίσκο, είτε εγώ, ένας άνθρωπος είναι. Οπότε καταλήγει σε αυτόν που τον παρήγγειλε, δηλ. σίγουρα όχι σε μένα που δεν παρήγγειλα (γιατί προς το παρόν από δίσκους είμαι ok και θεώρησα ότι κάποιος άλλος θα τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη). ε δεν θα ήταν κακο να έκανες και εσύ μια παραγγελία εφόσον όπως λες η τιμή ειναι για "πόλεμο"! Και να μην τον είχες ιδιαίτερη ανάγκη δεν νομίζω πως θα ταν κατακριτέο να έπαιρνες ένα κομμάτι.
Screamer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παίδες Αν Κάποιος Έχει Παραγγείλει Πάνω Από Έναν, Τους Πάρει & Δεν Χρειαστεί Τον Έναν Η Μετάνοιωσε Ας Μου Στείλει Ένα PM Διότι Δεν Πρόλαβα Να Κάνω Παραγγελία !!! Ευχαριστώ Εκτων Προτέρων Συναγωνιστές !
giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ρε σεις.... αυτο το πραμα με το ινσομνια... βγαινει κατι σε τιμη "λαθους" (ας πουμε τουλαχιστον 50% κατω, που αυτο δεν ειναι ουτε 50%, αλλα νταξει ηταν λαθος) πεφτουν οι παραγγελιες βροχη και αρχιζουμε: 1. Αμα δεν τους στειλουν -> το ενα το αλλο μπλα μπλα μπλα... 2. Αμα τους στειλουν να τους στειλουν ετσι, αλλιως, αλλιωτικα μπλα μπλα μπλα... 3. Λενε 'ακυρο λογω μη διαθεσιμοτητας για 6 μηνες' (πεταξαν την ***** τους, μην πουν για την τιμη) ξεκιναει ο πολεμος. 4. Επανερχονται λενε οτι θα τους στειλουν ολους (ναι, ενταξει, ειμαστε επιφυλακτικοι για πολλους λογους, αλλα μια διορια που εδωσαν τουλαχιστον ας την σεβαστουμε) αρχιζουμε παλι την ιστορια αν θα στειλουν απο ενα ή ολα (εγω παντως καταλαβα οτι δηλωσαν ξεκαθαρα οτι θα τους στειλουν ΟΛΟΥΣ σε ΟΛΟΥΣ --αυτο που διαβασα παραπισω "σας τον δινουμε 43 ενω εχει 80" νομιζω οτι παρερμηνευτηκε οτι αφορα 'μειωση' στο 1τμχ/πελατη, προφανως το ειπε για να στρεσαρει την 'θυσια' του καταστηματος--). Ε περιμενετε (λιγο) και ΑΝ στειλουν (γενικα) και ΑΝ στειλουν μονο 1 ανα πελατη αμα θελετε καντε παλι την κουβεντα. 8 σελιδες σε 15 ωρες το θεμα, αμα συνεχισει ετσι μεχρι να (αν) αρχισουν οι παραδοσεις θα πιασει καμια 100αρια σελιδες! Αν ΕΧΟΥΝ τη δυνατοτητα να εκτελεσουν ολες τις παραγγελιες (ΟΛΕΣ ομως να μη μεινει κανενας που παρηγγειλε μονο 1 'εκτός') το σωστο τυπικα ειναι να τις εκτελεσουν. Αν δεν την εχουν θα το δουμε οταν ερθει η ωρα (ισως ουτε οι ιδιοι να μην το ξερουν ακομα 100% αυτο), τωρα αντιπαραθεση σε τελειως υποθετικα σεναρια για τα οποια δεν εχει εμφανιστει ακομα κανενα στοιχειο για να τα στηριξει ειναι εντελως ανουσια. 5
maxdore217 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν είπα κανένας Κύριοι να μην πάρετε τις παραγγελίες σας! ( αρκεί βέβαια αυτό να μην είναι αντίθετο με το κοινό καλό ) ,βλέπω μερικοί ενοχλούνται μόνο με την ιδέα ότι μπορεί να πάρουν αντί για 10 ! μόλις 7 και πώς θα βγει μετά το μεροκάματο έτσι ? ....σε οποιαδήποτε προσφορά εδώ μέσα ψωνίζουν τα ίδια άτομα, που ποστάρουν δημόσια αλλά και άλλοι που κρύβονται .Βέβαια πολλές φορές χρειάστηκαν την βοήθεια άλλον αλλά αυτό δεν πιάνεται έτσι, σιγά ( μια ερώτηση έκαναν μόνο )οπότε θα τους πάρουν και τα σώβρακα γιατί μπορούν.Φίλε μου δεν το σκέφτηκα καθόλου που με ρώτησες χθες , είναι κάτι το οποίο βγαίνει μόνο του από μέσα σου! τι σου λέω τώρα ε.Αυτά από μένα τον καταλαβαίνω τον kondoras που έχει τρελαθεί με αυτά ( φίλε μου δεν υπάρχει σωτηρία για τον κόσμο λοιπά με αλλά τσάμπα χαλιέσαι και εσύ !). εδώ το κλείνω εγώ δεν θα γράψω τίποτα άλλο! 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 βλέπω μερικοί ενοχλούνται μόνο με την ιδέα ότι μπορεί να πάρουν αντί για 10 ! μόλις 7 και πώς θα βγει μετά το μεροκάματο έτσι ? Δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω αλλα αυτο που γραφεις οτι "μερικοι ενοχλουνται" και "πως θα βγει το μεροκαματο" πιστευω ειναι βαρυ..........περιμενω να μου πεις εστω εναν που ενοχληθηκε απο εδω μεσα....! Και μην πεις οτι ενοχληθηκα(μερικοι ενοχλουνται) εγω γιατι δεν παρηγγειλα 100 ουτε 50 ουτε 10 ουτε 3 και να βγω να πω γιατι δεν μου τους δινουν ολους .Πηρα οσους χρειαζομουν δηλαδη 2 οπως αναφερω και στην πρωτη σελιδα.Σε καθε περιπτωση θα επαιρνα οσους χρειαζομουνα αλλα και να επαιρνα παραπανω τους υπολοιπους θα τους εκανα ΔΩΡΟ σε φιλους/γνωστους και σε ατομα που τους χρειαζονται.Οπως και με τα BD-R(post 8) στο αλλο θεμα αν δεις που γραφω οτι πηρα 5+5 αυτο ακριβως ειχα σκοπο να κανω δηλαδη να τα χαρισω(δωρο) σε φιλους και γνωστους(ετσι θα βγει το μεροκαματο). Το τι πιστευω και ποια ειναι γνωμη μου ομως την ανεφερα και σε προηγουμενα post.
kourou13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σκληροί δίσκοι είναι, όχι συσσίτιο να πάρουν όλοι από έναν 1
maxdore217 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν μίλησα για κανέναν προσωπικά φίλε μου εγώ γενικό μιλάω ! Δεν είπα ότι εσύ είσαι έμπορος ούτε ότι έκανες λάθος και έκλεισες τους 2 δίσκους που θες,προς θεού λέω την απλή και ταπεινή μου γνώμη. Απλά αν είδες σου πρότεινα-υπέδειξα κάτι στην πίσω σελίδα,ότι αν όλοι σκεφτούμε τους γνωστούς και φίλους μας συγγενείς και μη ή ότι άλλο η προσφορά πάει περίπατο άλλωστε και αυτός που έχει απλά σκοπό να κερδίσει χρήματα δίκαιο έχει και αυτός ( εν μέρει μια χαρά του κάθεται αν το δεις απ την πλευρά του) μην το παίρνεις προσωπικά καλά έκανες και έκλεισες 2 τεμ. που στην τελική αν είναι όντος είναι 2 θα στους δώσουν κιόλας ( σε όλους με 2 νομίζω). Το θέμα είναι όμως να μην υπάρχει εμπορεία και αισχροκέρδεια από αυτό και αν νομίζεις ότι αυτό που λέω δεν έχει βάση δες τις αγγελίες εδώ θα δεις πολλά ίδια προϊόντα σε τιμές 50-100% πάνω της προσφοράς. ( που το ξέρεις σίγουρα το έχεις δει κιόλας ).Εγώ έκλεισα από τους πρώτους και δεν μου έχουν στείλει καν ακυρωτικό ,απλά θεωρώ ότι αν είχαν να δώσουν κάποια τεμάχια μόνο θα ήταν άδικο να μην πάρει π.χ. και ο Questioner που έκλεισε μετά από εμένα αν είχα κλείσει 30 πιθανόν να μην έπαιρνε τον 1 που χρειάζεται για δικιά του χρήση, αν δόσουν πάλι 500~1000 τεμ,τότε όλοι θα είμαστε έτσι . Σκληροί δίσκοι είναι, όχι συσσίτιο να πάρουν όλοι από έναν Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην ζωή και συσσίτιο να ήταν πάλι μερικοί θα το βλέπανε αλλιώς ! ( Μην το πάρεις προσωπικά και εσύ )
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 --αυτο που διαβασα παραπισω "σας τον δινουμε 43 ενω εχει 80" νομιζω οτι παρερμηνευτηκε οτι αφορα 'μειωση' στο 1τμχ/πελατη, προφανως το ειπε για να στρεσαρει την 'θυσια' του καταστηματος--). Μα ακριβώς γι αυτό το τόνισε. Η παρερμηνεία που είναι ? Πιστεύω πως όσοι έχουν κάνει παραγγελίες με περισσότερα από 2 κομμάτια ή έχουν φάει άκυρο ή θα τους δώσουν μόνο 1. Η ουσία είναι όμως (επειδή στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα) σε 15 μέρες να παραλάβουμε και όχι να ξεχαστεί το θέμα ή να προκύψει κάποια άλλη δικαιολογια. Γιατί η δικαιολογία ακύρωσης ότι το προϊόν θα γινόταν διαθέσιμο μετά από 6 μήνες ήταν εντελώς κουλή την στιγμή μάλιστα που υπήρχε διαθεσιμότητα αλλά σε άλλη τιμή.
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σε κανονικές συνθήκες, ναι. Αντιλαμβάνεσαι ότι 2τέρα δίσκος 43€ εν έτει 2013, δεν είναι κανονικές συνθήκες, είναι συνθήκες «πολέμου». Για το άλλο με το φιλαράκι σου και τις δύο κριτικές. Αφενός εγώ δεν θα το έκανα, δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Εσύ άμα θέλεις κάντο. Αφετέρου δεν υπάρχει 2>1. Είτε το φιλαράκι σου πάρει τον δίσκο, είτε εγώ, ένας άνθρωπος είναι. Οπότε καταλήγει σε αυτόν που τον παρήγγειλε, δηλ. σίγουρα όχι σε μένα που δεν παρήγγειλα (γιατί προς το παρόν από δίσκους είμαι ok και θεώρησα ότι κάποιος άλλος θα τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη). Δηλαδή το σύστημα, έπρεπε να εντοπίσει οτι είναι προσφορά και να λέει στον καθένα που παραγγέλνει πάνω απο 2, "σκέψου τον διπλανό σου,θα σου δώσω μόνο 1 τεμάχιο"; Και όπως είπε και ο kourou13 είναι σκληροί δίσκοι,ένα είδος πολυτελείας ούτε καν βασικό είδος διαβίωσης.Νισάφι. Και όσο για την ανούσια ηθική ανάλυση απο κάτω, εντάξει είσαι ηθικός αλλά το σχόλιο μου έγινε χάρην της συζήτησης. Λες και επρόκειτο ένα μαγαζί να πει "φέρε μου 2 θετικές reviews και θα σου δώσω το κομμάτι του άλλου".lol
saltjon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 οτι και να κανετε τους δισκους δικαιωμα σας δεν υπαρχει ακομα νομος που να λεει θα αγορασεις μεχρι δυο και δεν θα τους μεταπωλησεις εγω θα αγοραζα αφου δεν προλαβα την προσφορα εναν στα 60 ευρω και παλι κερδισμενος θα ειμαι.Και που ειναι το κακο να βγαζει καποιος μεροκαματο κλεφτης θα γινει? Τελος παντων δεν θελω να το συνεχεισω αλλο, αλλα οποιος θελει να βγαλει ενα τιμιο μεροκαματο αγοραζω εναν
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και όπως είπε και ο kourou13 είναι σκληροί δίσκοι,ένα είδος πολυτελείας ούτε καν βασικό είδος διαβίωσης.Νισάφι. Είσαι στο 2013 που σε κάθε σπίτι υπάρχουν τουλ. 2 PC ή έχεις μείνει στην δεκαετία του 80 που PC υπήρχε 1 /γειτονιά και μαζεύονταν όλοι η πιτσιρικαρία για το χαζέψουν ? Και με βάση το σκεπτικό σου είδος πολυτελείας ο δίσκος για να δικαιολογήσεις αυτόν που θα πάρει μεγάλη ποσότητα, τί θα τους κάνει ? νισάφι. 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ας ληξει εδω το θεμα και να μην συνεχιστει απο κανεναν. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είσαι στο 2013 που σε κάθε σπίτι υπάρχουν τουλ. 2 PC ή έχεις μείνει στην δεκαετία του 80 που PC υπήρχε 1 /γειτονιά και μαζεύονταν όλοι η πιτσιρικαρία για το χαζέψουν ? Και με βάση το σκεπτικό σου είδος πολυτελείας ο δίσκος για να δικαιολογήσεις αυτόν που θα πάρει μεγάλη ποσότητα, τί θα τους κάνει ? νισάφι. ουτε ειδος πολυτελειας ειναι ουτε ειδος πρωτης αναγκης. υπαρχει και το ενδιαμεσο.
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είσαι στο 2013 που σε κάθε σπίτι υπάρχουν τουλ. 2 PC ή έχεις μείνει στην δεκαετία του 80 που PC υπήρχε 1 /γειτονιά και μαζεύονταν όλοι η πιτσιρικαρία για το χαζέψουν ? Και με βάση το σκεπτικό σου είδος πολυτελείας ο δίσκος για να δικαιολογήσεις αυτόν που θα πάρει μεγάλη ποσότητα, τί θα τους κάνει ? νισάφι. Επίσης είμαι και στο 2013 όπου όλη η πληροφορία είναι στο Internet.Να αρχίσω να θεωρώ και το Iphone ως είδος βασικής ανάγκης; Θεέ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις