HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και αν διαβάζει το ebw, έχετε ένα 5αρι ***** από εμένα στο σκρουτζ Μην γλυφεις εναν θα παρεις κι εσυ. θα πρέπει να δώσουν από έναν δίσκο σε εσάς που παραγγείλατε. ΕΝΑΝ. Γιατι να δωσουν απο εναν? Ας παρουν οσα κομματια γραφουν οι παραγγελιες τους και να τις εκτελεσουν κανονικα. 1
Caiden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κριμα ρε γαμωτο και ειδα την προσφορα το πρωι αλλα επειδη ηταν απο το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ασχοληθηκα καν. Μπραβο τους παντως αν τελικα παραδωσουν, θα τους προτιμησω και εγω στις επομενες αγορες μου
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γιατι να δωσουν απο εναν? Ας παρουν οσα κομματια γραφουν οι παραγγελιες τους και να τις εκτελεσουν κανονικα. Μέχρι πριν δεν ξέραμε αν θα εκτελέσουν τις παραγγελίες ( και πάλι δεν ξέρουμε σίγουρα ) και τώρα λέμε ας πάρουν όλοι όσες έχουν ρίξει? Kαλά τα λέει 1 να δώσουν αρχικά να πάρουν όλοι εδώ μέσα ,μην τα θέλουμε κιόλα δικά μας ( το 2 μπορεί να γίνει και 3 και πάει λέγοντας οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος θα είναι τόσο άτυχος να έχει χαλασμένα 2 pc : σπίτι του και 1 τρίτο να ρίχνει παραγγελίες ) αν έχουν απόθεμα και δυνατότητα μετά ας δώσει και τους άλλους ( πάντως κάποιος θα έχει ρίξει και 5 + στανταράκι όπως πάντα). Κριμα ρε γαμωτο και ειδα την προσφορα το πρωι αλλα επειδη ηταν απο το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ασχοληθηκα καν. Μπραβο τους παντως αν τελικα παραδωσουν, θα τους προτιμησω και εγω στις επομενες αγορες μου Δεν έχανες κάτι να κάνεις μια παραγγελία ( αν δεν καθότανε απλά θα συνέχιζες να τους ρίχνεις Χ αν όμως τις δώσουν θα βολευόσουν. Υ.Γ. ελπίζω να το θυμούνται και αύριο ότι θα δώσουν τους δίσκους .
georgiou.cr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω πάντως έχω εκπλαγεί απο αυτή τη κίνηση του ebw να ολοκληρώσει τις παραγγελίες ακόμα και με το λάθος στην τιμή. Μακάρι και τα υπόλοιπα μαγαζιά να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική, σεβόμενα τον καταναλωτή ! Sent from my iPhone using Insomnia
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω πάντως έχω εκπλαγεί απο αυτή τη κίνηση του ebw να ολοκληρώσει τις παραγγελίες ακόμα και με το λάθος στην τιμή. Μακάρι και τα υπόλοιπα μαγαζιά να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική, σεβόμενα τον καταναλωτή ! Sent from my iPhone using Insomnia Σίγουρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν παραδεχτεί ο,τι έχει γίνει λάθος στην τιμή. Τουλάχιστον εμένα μου ανέφεραν πρόβλημα στη διαθεσιμότητα. Οπότε δεν υπάρχει κανένα λάθος στην τιμή για εμένα.
john_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γιατι να δωσουν απο εναν?Ας παρουν οσα κομματια γραφουν οι παραγγελιες τους και να τις εκτελεσουν κανονικα. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι λάθος τιμή, οπότε αν κάποιος εξυπνάκιας έβαλε παραγγελία για 10, γιατί να του τους δώσουν;
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Γενικά, πολύ μπάχαλο το site τους πάντως, ο ίδιος σκληρός υπάρχει με 3 διαφορετικούς κωδικούς και με 3 διαφορετικές τιμές (2 πλέον)...http://www.ebw.gr/el/product/115731/Barracuda-2TB-SATAhttp://www.ebw.gr/el/product/189807/HD-3-5-SATAIII-2TB-Seagate-7200rpm-64MB-ST2000DM001-5711045191084http://www.ebw.gr/el/product/86396/ST2000DM001-Seagate-Barracuda-2TB-Hard-Drive
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι λάθος τιμή, οπότε αν κάποιος εξυπνάκιας έβαλε παραγγελία για 10, γιατί να του τους δώσουν; Και γιατι να μην τα δωσουν δηλαδη? Ας εβαλε 50-100 απο την στιγμη που εκανε μια παραγγελια και εφοσον μπορουν να τον καλυψουν τοτε θα πρεπει να εκτελεσουν την παραγγελια κανονικα. Δεν ειμαστε στο νηπιαγωγειο μικρα παιδακια που θα πει η δασκαλα ολοι θα παρετε απο μια καραμελα και κανεις δεν θα παρει δευτερη για να μην νιωσει κανενα αδικημενο. Ας παει με σειρα προτεραιοτητας στην τελικη και αν ο πρωτος πηρε 150 ας τις παρει ολες αυτος(αν π.χ. αυτο ειναι το αποθεμα)και οι υπολοιποι ας μην παρουμε τιποτα. Το πιο σωστο πιστευω οτι ειναι αυτο και οχι ο καθενας απο ενα.
maxdore217 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είναι βράδυ αλλά ( δεν δικαιολογείτε αυτό) ''Δεν ειμαστε στο νηπιαγωγειο μικρα παιδακια που θα πει η δασκαλα ολοι θα παρετε απο μια καραμελα και κανεις δεν θα παρει δευτερη για να μην νιωσει κανενα αδικημενο. Ας παει με σειρα προτεραιοτητας στην τελικη και αν ο πρωτος πηρε 150 ας τις παρει ολες αυτος(αν π.χ. αυτο ειναι το αποθεμα)και οι υπολοιποι ας μην παρουμε τιποτα.'' Αυτό θα κάνει χαρούμενους όλους αυτούς που έχουν μαγαζιά!!!όλε ...ας το κλείσουμε τότε γενικά το προσφορές τι το θέλουμε και να μιλάμε μόνο στο Μπλα-μπλα ( τέλος έχεις πάρει φίλε μου πράγματα από εδώ μέσα όπως και όλοι μας για ένα και μόνο λόγο γιατί ο Τ.s δεν έκλεισε 200 ram 500 ssd και ότι άλλο για τον εαυτό του αλλά το μοιράστηκε εδώ ) οπότε βλέπεις μάλλον λάθος είναι να πάρει κάποιος 10 και ο άλλο τίποτα ,γιατί δεν θα ήθελες να είσουν στην θέσει του άλλου!!!) 12
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αυτό θα κάνει χαρούμενους όλους αυτούς που έχουν μαγαζιά!!!όλε ...ας το κλείσουμε τότε γενικά το προσφορές τι το θέλουμε και να μιλάμε μόνο στο Μπλα-μπλα ( τέλος έχεις πάρει φίλε μου πράγματα από εδώ μέσα όπως και όλοι μας για ένα και μόνο λόγο γιατί ο Τ.s δεν έκλεισε 200 ram 500 ssd και ότι άλλο για τον εαυτό του αλλά το μοιράστηκε εδώ ) οπότε βλέπεις μάλλον λάθος είναι να πάρει κάποιος 10 και ο άλλο τίποτα ,γιατί δεν θα ήθελες να είσουν στην θέσει του άλλου!!!) Θα μπορουσα να σου απαντησω:"Εχεις δικιο γιατι ειναι βραδυ και ο γιατρος ειπε να λεμε παντα ναι" ή "ολο αυτο μονο σου το σκεφτηκες ή πηρες και την βοηθεια του κοινου?" αλλα δεν υπαρχει λογος και ειναι κριμα δηλαδη να διαλυσουμε το θεμα για μια κουβεντα που ειπε ο john_dr. Αυτη ειναι η γνωμη οτι οποιος κανει μια παραγγελια και εφοσον υπαρχει αποθεμα αυτη πρεπει να εκτελειται.Τελος. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αυτη ειναι η γνωμη οτι οποιος κανει μια παραγγελια και εφοσον υπαρχει αποθεμα αυτη πρεπει να εκτελειται.Τελος. Σε περιπτώσεις προσφορών πρέπει να ισχύει αυστηρά το 1 τεμάχιο /πελάτη. Τέλος. 11
HERTHAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεκτη η γνωμη σου ασχετα αν διαφωνω και την θεωρω εντελως λαθος. Η ουσια ειναι να μην μαμησουμε τελειως το thread συνεχιζοντας την συγκεκριμενη κουβεντα. 1
Questioner Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ας το κρατήσουμε ontopic μέχρι να παραλάβουμε (αν παραλάβουμε) ώστε να μοιραστούμε εμπειρίες για το κατάστημα και το προϊόν. 1
kondoras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τα έχουμε πει ξανά. Είναι θέμα βιωμάτων του λαού αυτού. Κατοχικό σύνδρομο; Αν το εκάστοτε μαγαζί δίνει 150 δίσκους στον πρώτο «έξυπνο» που σκέφτηκε την πάρτη του και μόνο, η χασούρα δεν θα του επιτρέψει να καλύψει τις παραγγελίες άλλων 149 συνανθρώπων μας. Ο «έξυπνος» θα βγάλει χαρτζιλίκι (ή θα του μείνουν και θα τους κάνει ντόμινο) και 149 μένουν δυσαρεστημένοι. Είναι καλό αυτό για το μαγαζί; Όχι. Ακόμη κι αν ο «ἐξυπνος» δώσει θετική αξιολόγηση (που ΔΕΝ θα το κάνει, είτε για να μήν τραβήξει τις υποψίες, είτε λόγω χαρακτήρα...), δεν φτάνει να ισοσκελίσει τις 149 αρνητικές. Αντιθέτως αν δώσει από έναν δίσκο σε 150 πελάτες, έχει 150 ευχαριστημένους καταναλωτές που δεν θα δώσουν βέβαια 150 θετικές αξιολογήσεις (το καλό σπανίως εκτιμάται, λέει η ζωή), αλλά 30. Θα υπάρξουν 4-5 που θα διαμαρτυρηθούν «παρήγγειλα 5 και θέλω 5, γιατί χρειαζόμουνα 5» (ούτε φάρμακα να ήταν), αυτοί μπορεί και να βάλουν αρνητική, αλλά το ισοζύγιο θα είναι θετικό. ΑΝ τελικώς το easybuyworld δώσει από έναν δίσκο, μετά από όσα προηγήθηκαν, θα μοιάζει με buzzer beater από τη σέντρα. Εγώ που δεν παρήγγειλα, θα το βάλω στους σελιδοδείκτες... και θα περιμένω πότε θα ξανακάνουν λάθος. 8
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κατοχικό σύνδρομο; Αν το εκάστοτε μαγαζί δίνει 150 δίσκους στον πρώτο «έξυπνο» που σκέφτηκε την πάρτη του και μόνο, η χασούρα δεν θα του επιτρέψει να καλύψει τις παραγγελίες άλλων 149 συνανθρώπων μας. Ο «έξυπνος» θα βγάλει χαρτζιλίκι (ή θα του μείνουν και θα τους κάνει ντόμινο) και 149 μένουν δυσαρεστημένοι. Είναι καλό αυτό για το μαγαζί; Όχι. Ακόμη κι αν ο «ἐξυπνος» δώσει θετική αξιολόγηση (που ΔΕΝ θα το κάνει, είτε για να μήν τραβήξει τις υποψίες, είτε λόγω χαρακτήρα...), δεν φτάνει να ισοσκελίσει τις 149 αρνητικές. Αντιθέτως αν δώσει από έναν δίσκο σε 150 πελάτες, έχει 150 ευχαριστημένους καταναλωτές που δεν θα δώσουν βέβαια 150 θετικές αξιολογήσεις (το καλό σπανίως εκτιμάται, λέει η ζωή), αλλά 30. Θα υπάρξουν 4-5 που θα διαμαρτυρηθούν «παρήγγειλα 5 και θέλω 5, γιατί χρειαζόμουνα 5» (ούτε φάρμακα να ήταν), αυτοί μπορεί και να βάλουν αρνητική, αλλά το ισοζύγιο θα είναι θετικό. ΑΝ τελικώς το easybuyworld δώσει από έναν δίσκο, μετά από όσα προηγήθηκαν, θα μοιάζει με buzzer beater από τη σέντρα. Εγώ που δεν παρήγγειλα, θα το βάλω στους σελιδοδείκτες... και θα περιμένω πότε θα ξανακάνουν λάθος. Δηλαδή αν τους πείσω εγώ,οτι θα βρω και ενα φιλαράκι μου να δώσει θετική αξιόλογηση άρα 2 θετικές κρητικές, μπορώ να πάρω το κομμάτι σου επειδή 2>1; Τα μαγαζιά και δη το software των e-shop λειτουργούν με FIFO και όχι με το τι είναι ηθικά σωστό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις