Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μια από τα ίδια.Με ξαναπήραν για να μου πουν ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους και σε 15 μέρες θα παραλάβω.
mikegad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και σε εμένα το ίδιο ,διαθεσιμότητα σε 2 εβδομάδες αν ισχύει όντως τους τιμά
panos_vas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, παιδια! Το πρωί παρήγγειλα και εγώ τον σκληρό. Με πήραν τηλέφωνο απο το easy buy world πριν λίγο και με ενημέρωσαν οτι η τιμή ηταν λάθος από τον προμηθευτή. Ωστόσο, για όσους το παρήγγειλαν το πρωί με αυτή την τιμή θα τον πάρουν σε δεκαπέντε εργάσιμες μέρες περίπου μιας και έρχεται απο το εξωτερικό το προιον και αναλαμβάνει το easy buy world την οποια οικονομική διαφορά προκύπτει από την αγορά τους, μιας και ο σκληρός στην πραγματικότητα δεν κάνει τόσο. Επίσης μου είπαν οτι το προιον έδειχνε ότι ΄ήταν εκτός διαθεσιμότητας λόγω των πολλών κρατήσεων που έγιναν. Οπότε όποιος τον έκλεισε σε αυτή την τιμή είναι τυχερός!!!!!
Tomahawk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και σε μένα μια απο τα ίδια, με πήραν τηλέφωνο για άλλη παραλαβή απο άλλο προμηθευτή σε 15 μέρες. Είδωμεν!
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Για κοιτάξτε όλοι τις παραγγελίες σας. Η κατάστασή τους είναι ακόμα ακυρωμένη; Μην τρέχουμε μετά. https://www.ebw.gr/el/orders
crmaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ η δική μου
giorginho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Από ότι έμαθα, έχουν πέσει παραγγελίες για 5, 6 και 7 τεμάχια... Αν εκτελέσουν τις παραγγελίες στο 100% θα γίνει πανικός στις αγγελίες. Επίσης αν τις εκτελέσουν γενικά θα "μπαλωσουν" κάποιες κακές κριτικές... Sent from my XT890 using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Από ότι έμαθα, έχουν πέσει παραγγελίες για 5, 6 και 7 τεμάχια... Αν εκτελέσουν τις παραγγελίες στο 100% θα γίνει πανικός στις αγγελίες. Μπα από 1 τεμάχιο θα δώσουν.Δεν τους παίρνει για περισσότερα. Μου το τόνισαν ξεκάθαρα,θα σας δώσουμε τον δίσκο 43 ενώ η πραγματική τιμή του στην αγορά ξεπερνά τα 80.
samniotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και σε μένα οκ για παραλαβή σε 15 μέρες να τα βλέπουν αυτά κάτι "μαγαζάκια" που μας ακυρώνουν παραγγελίες για 15€ διαφορά!
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πάντως για εμένα είναι ακόμα too good to be true. Οπότε αν το μαγαζί φερθεί όπως υποσχέθηκε έχει σίγουρα μια θετικότατη κριτική από εμένα και σίγουρα θα το προτιμήσω και στο μέλλον. Άλλωστε το έχω τιμήσει και στο παρελθόν. Από ότι έμαθα, έχουν πέσει παραγγελίες για 5, 6 και 7 τεμάχια... Αν εκτελέσουν τις παραγγελίες στο 100% θα γίνει πανικός στις αγγελίες. Επίσης αν τις εκτελέσουν γενικά θα "μπαλωσουν" κάποιες κακές κριτικές...Sent from my XT890 using Insomnia Τα έχουμε πει ξανά. Είναι θέμα βιωμάτων του λαού αυτού.
tombraider Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εμένα στην εξέλιξη παραγγελίας μου λέει "αναμονή προιόντων απο προμηθευτή"
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πολυ ευχαριστα νεα αλλα ειλικρινα δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια παρ'ολο που οσες φορες εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειχα κανενα παραπονο οπως αναφερω και σε προηγουμενο post. Βεβαι κρατω μικρο καλαθι γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται και εδω στην Ελλαδα ειμαστε και λιγο ειπα, ξειπα. 1
john_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά αποφεύγω το μαγαζί με όλα αυτά που έχω ακούσει στο παρελθόν. Ο λόγος που δεν έκανα καν παραγγελία αν και είδα το θέμα σχεδόν αμέσως όπως φαίνεται από το ποστ μου στην πρώτη σελίδα. Αν σας φερθούν σωστά θα τους βάλω στον χάρτη. Ας το έχουν αυτό υπόψιν σε περίπτωση που πάνε να σας την φέρουν σε 15 μέρες. Αν θέλουν να κερδίσουν πελάτες που τους έχουν χαμένους και μάλιστα εν αγνοία τους, θα πρέπει να δώσουν από έναν δίσκο σε εσάς που παραγγείλατε. ΕΝΑΝ. Οι έμποροι που παραγγέλνουν 10 τεμάχια δεν έχουν κανένα δίκιο. 3
kourou13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ωπα ωπα παιδιά, μέχρι 2 να δώσουν!!! Δεν σωζόμαστε με έναν! μακάρι να παραλάβουμε, και αν διαβάζει το ebw, έχετε ένα 5αρι ***** από εμένα στο σκρουτζ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις