Προς το περιεχόμενο

Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 43.23Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL εγώ έχω καλύτερο!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ('T23*****'). ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ! 

• Like 1
  • Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα πάλι μου έστειλαν το email οτι δεν είναι προσωρινά διαθεσιμο μπλα μπλα μπλα αλλά δεν εχουν παρει τηλ..δεν ξερω για εσάς αλλα αν μου παιξουν πουστιά εχω τα screenshots και τους ριχνω καταγγελια...

Δημοσ.

Μηπως ειναι και αυτο http://www.ebw.gr/el/product/189807/HD-3-5-SATAIII-2TB-Seagate-7200rpm-64MB-ST2000DM001-5711045191084 που το εχουν βαλει κι εδω http://www.bestprice.gr/item/2152801083/seagate-barracuda-2tb#item-prices?

Φαινεται και η τιμη απο το προηγουμενο.

edit:Και μολις το αφαιρεσαν απο το bestprice μετα απο 20 λεπτα που το ποσταρα.

Ο δισκος υπαρχει κανονικα και σε οσους πηραν τηλεφωνο ή εστειλαν mail οτι δηθεν δεν υπαρχει ας ξαναπαρουν τηλεφωνο να το πουνε.

Ελεος με τις μαλακιες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω. Ο δίσκος απ' οτι βλέπω υπάρχει διαθέσιμος σε άλλη τιμή και εκείνοι πουλάνε φούμαρα οτι δήθεν θα αργήσει από τον προμηθευτή; 

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι, δυστηχως με ενημερωσαν για την ακυρωση πριν μαθω για το οτι υπαρχει διαθεσιμο με αλλες δυο υψηλοτερες τιμες να τους σκισω.

Δημοσ.

Με ενημέρωσαν ο,τι ο σκληρός θα είναι διαθέσιμος σε 15 ημέρες τελικά οπότε θα τον πάρω στην τιμή που τον παρήγγειλα. Είπαν ότι θα επαναφέρουν την παραγγελία μου παρόλα αυτά ακόμα ακυρωμένη τη βλέπω.

Share your experience.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστα νεα ,παιδια!με πηραν και λενε οτι η παραγγελια θα εκτελεστει κανονικα σε 15μερες!πολυ ευγενικο το παιδι στο τηλεφωνο και αν οντως ισχυει,τους τιμαει αυτη η κινηση 

Δημοσ.

και εμενα με πηραν τηλ μολις και μου ειπαν οτι θα περιμενω 15 μερες και θα τον εχω το δισκο αν θελω και ειπα ναι και ξανα-ενεργοποιηθηκε η παραγγελια. λογω του οτι το λαθος ηταν του προμηθευτη λεει.. ο προμηθευτης αποφασισε να καλυψει ενα μεγαλο κομματι παραγγελιων και να πληρωσει τα "σπασμενα" αυτος. μια χαρα μας εκατσε αν τελικα πανε ολα καλα

Δημοσ.

Προφανώς. Όσοι σκέφτεστε να αφήσετε αξιολόγηση κάντε λίγο υπομονή μήπως είναι και θετική.

Η παραγγελία μου πάντως φαίνεται ακόμα ακυρωμένη. Η δική σας;;;

Μόλις μου ήρθε ξανά mail:

"ΤΟ(ΤΑ) ΠΡΟΪΟΝ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ) ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...