Mortis19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο προμηθευτης δεν το εχει πια (και καλα). Οποτε ακυρωθηκε...
mikegad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τζάμπα η χαρά λοιπόν ,και μόλις είχα κάνει και εγώ παραγγελία έναν
val007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μου εστειλαν e-mail και λεει: ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΒΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ!
m0rpheusgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σχετικα με τον ελεγχο του δεματος κατα την παραλαβη, αν απλα ανοιξει το κουτι και απλα γινει ελεγχος του δισκου χωρις να ξεσφραγισει το σακουλακι του νομιζω δεν υπαρχει προβλημα καθως δε χαλαει με αυτον τον τροπο η συσκευασια του προιοντος. Απο οσο ξερω σχεδον παντα ερχονται σε απλο αντιστατικο σακουλακι οι εσωτερικοι δισκοι.
samniotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να μήν έγινε το σκηνικό μόνο και μόνο για να μαζέψουν τηλέφωνα και mail Είναι κι αυτό καινούριος τρόπος να βγάζουν λεφτά!
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μου εστειλαν e-mail και λεει: ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΒΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ! Εμενα το παρακατω κειμενο μου το εστειλαν με το που εκανα την παραγγελια μετα απο 4-5 λεπτα.(σχεδον αμεσως με λιγα λογια) ΤΟ(ΤΑ) ΠΡΟΙΟΝ(ΠΡΟΙΟΝΤΑ) ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ.EBW. Εσενα ποτε σου το εστειλαν αυτο που γραφεις?
giorginho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο προμηθευτης δεν το εχει πια (και καλα). Οποτε ακυρωθηκε... Να σου ελεγαν και γιατι το εχουν ακομα διαθεσιμο για online παραγγελιες.....
mikegad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σχετικα με τον ελεγχο του δεματος κατα την παραλαβη, αν απλα ανοιξει το κουτι και απλα γινει ελεγχος του δισκου χωρις να ξεσφραγισει το σακουλακι του νομιζω δεν υπαρχει προβλημα καθως δε χαλαει με αυτον τον τροπο η συσκευασια του προιοντος. Απο οσο ξερω σχεδον παντα ερχονται σε απλο αντιστατικο σακουλακι οι εσωτερικοι δισκοι. από την στιγμή που ανοίγεις το δέμα (δεν μιλάω καν για την κούτα του σκληρού) ,είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πλάκα κάνεις φαντάζομαι, Αν δεν είναι αυτό που έχεις παραγγείλει προφανώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις... από την στιγμή που ανοίγεις το δέμα (δεν μιλάω καν για την κούτα του σκληρού) ,είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ετσι ακριβως οπως το λεει ο mikegad ειναι. Σημερα μου εφεραν ενα κουτι απο public με τα bd-r που ειχα παραγγειλει αλλσ επειδη ηταν πολυ μικρο(σε σχεση με αυτα που ειχα παραγγειλει) του ειπα αν μπορω να τ'ανοιξω να δω αν οντως ειναι τα σωστα. Μου απανταει:Αν το ανοιξεις πρεπει να το πληρωσεις μετα.
skoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 από την στιγμή που ανοίγεις το δέμα (δεν μιλάω καν για την κούτα του σκληρού) ,είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις Πλάκα κάνεις φαντάζομαι, Αν δεν είναι αυτό που έχεις παραγγείλει προφανώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις... Μπορει να δωσει ο αποστολεας εντολη και ο courier να "επιτρεψει" στον παραληπτη τον ελεγχο του περιεχομενου του δεματος... (Οχι φυσικα να ανοιξει τη συσκευασια για να δει αν λειτουργει αλλα να ανοιξει το κουτι για να δει οτι περιεχει μεσα αυτο που ηθελε και οχι "πετρες" ή παγοκυψελες για οσους θυμουνται....) Για αποστολες απο online καταστηματα δυσκολα μπορεις να συνεννοηθεις ωστε να το κανουν αλλα απο ιδιωτη σε ιδιωτη γινεται μια χαρα...
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εμενα το παρακατω κειμενο μου το εστειλαν με το που εκανα την παραγγελια μετα απο 4-5 λεπτα.(σχεδον αμεσως με λιγα λογια) ΤΟ(ΤΑ) ΠΡΟΙΟΝ(ΠΡΟΙΟΝΤΑ) ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ.EBW. Εσενα ποτε σου το εστειλαν αυτο που γραφεις? κι εμενα επιτοπου αυτοματοποιημενο ειναι. αρα επιτηδες το κανανε παλι. 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν το εκαναν επιτηδες ειναι πολυ για τον π.....! Αν προκειται περι λαθους τυπογραφικου παλι ειναι για τον π.....! Αν μας στειλουν τα 250GB παλι ειναι για τον π......! Αν μας τα στειλουν κανονικα ειναι αρχοντες!!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν το εκαναν επιτηδες ειναι πολυ για τον π.....! Αν προκειται περι λαθους τυπογραφικου παλι ειναι για τον π.....! Αν μας στειλουν τα 250GB παλι ειναι για τον π......! Αν μας τα στειλουν κανονικα ειναι αρχοντες!!!!! 3 προς 1 Μάλλον για τον π... είναι.... 3
val007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εμενα το παρακατω κειμενο μου το εστειλαν με το που εκανα την παραγγελια μετα απο 4-5 λεπτα.(σχεδον αμεσως με λιγα λογια) ΤΟ(ΤΑ) ΠΡΟΙΟΝ(ΠΡΟΙΟΝΤΑ) ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ.EBW. Εσενα ποτε σου το εστειλαν αυτο που γραφεις? τι να πω εγω εγραψα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις