Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Επειδή για το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. 2
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ε κατι βρωμαει εδω.. εχετε δει ποτε τοσο μεγαλη εκπτωση σε δισκο; 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το ακυρο παντως το θεωρω σιγουρο γιατι οπου κι αν κοιταξουμε ο αριθμος 0718037773407 αντιστοιχει στα 250GB. Πολλα λαθη γινονται τωρα τελευταια. 1
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ε κατι βρωμαει εδω.. εχετε δει ποτε τοσο μεγαλη εκπτωση σε δισκο; ναι, τουλαχιστον 3 φορές... και εχω παραλάβει όλες... Το ακυρο παντως το θεωρω σιγουρο γιατι οπου κι αν κοιταξουμε ο αριθμος 0718037773407 αντιστοιχει στα 250GB. Πολλα λαθη γινονται τωρα τελευταια. ναι αλλα αν μπεις στο φυλλαδιο του προιόντος και με τον κωδικο βλεπεις οτι αναφέρεται και στα 2ΤΒ... Αν εχουν κανει λάθος θα πέσει και η αρνητική στον τσιγκούνη και όλα ομορφα.. 2
kourou13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ για άκυρο το κόβω αλλά επιμένουν....
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ναι αλλα αν μπεις στο φυλλαδιο του προιόντος και με τον κωδικο βλεπεις οτι αναφέρεται και στα 2ΤΒ... Αν εχουν κανει λάθος θα πέσει και η αρνητική στον τσιγκούνη και όλα ομορφα.. Το ξερω. Ε καλα τα σιγουρα θα λεμε.
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ για άκυρο το κόβω αλλά επιμένουν.... μην τους ξυπνας για την τιμη!
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ω θα τους πιω το αιμα ΤΟ(ΤΑ) ΠΡΟΪΟΝ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ) ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ,EBW-2106196962-('T231731').ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ SMS Ή ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 6980700596.
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ για άκυρο το κόβω αλλά επιμένουν.... Ε θα πουν οτι δεν ειχε καθολου διαθεσιμα ο προμηθευτης και θα τελειωσει εκει το θεμα.
nomikarios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και μόνο που βλέπει κάποιος από ποιο μαγαζί είναι η προσφορά, δεν αξίζει να ρίξει δεύτερη ματιά, γι' αυτό ας μην ασχολούμαστε άλλο...Υπάρχουν πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο, από παλιότερα. 10
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ναι, τουλαχιστον 3 φορές... και εχω παραλάβει όλες... ναι αλλα αν μπεις στο φυλλαδιο του προιόντος και με τον κωδικο βλεπεις οτι αναφέρεται και στα 2ΤΒ... Αν εχουν κανει λάθος θα πέσει και η αρνητική στον τσιγκούνη και όλα ομορφα.. ναι εχεις πετυχει τοσο χαμηλες τιμες ξανα; οι δισκοι ηταν της προκοπης; Αυτος του θεματος τι λεει; γιατι αραγε εχει μονο ενα χρονο εγγυηση; Ψηνομαι να παραγγειλω και εγω για backup που δεν θα δουλευονται πολυ οποτε εχουν πιθανοτητες να ζησουν αρκετα
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και μόνο που βλέπει κάποιος από ποιο μαγαζί είναι η προσφορά, δεν αξίζει να ρίξει δεύτερη ματιά, γι' αυτό ας μην ασχολούμαστε άλλο...Υπάρχουν πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο, από παλιότερα. Εγω παντως καμια 20αρια φορες που εχω παραγγειλει δεν ειχα θεμα.Μου φερθηκαν αψογα σε ολα. Τα σχολια ομως τα εχω δει για το συγκεκριμενο και οντως δεν ειναι και πολυ καλα.
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ναι εχεις πετυχει τοσο χαμηλες τιμες ξανα; οι δισκοι ηταν της προκοπης; Αυτος του θεματος τι λεει; γιατι αραγε εχει μονο ενα χρονο εγγυηση; Ψηνομαι να παραγγειλω και εγω για backup που δεν θα δουλευονται πολυ οποτε εχουν πιθανοτητες να ζησουν αρκετα φυσικά, τους 2 τους εχω ακόμα (ο ενας στα 3 χρόνια πήγε RMA λογω bad sectors) και τον ένα τον πήρε μια φίλη επειδη ηταν κοκκινος! δε βρισκω λογο να μην αποτελει πραγματι προσφορά καθώς εχω πολλα παραδειγματα (κωτσοβολος/πλαίσιο)
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 φυσικά, τους 2 τους εχω ακόμα (ο ενας στα 3 χρόνια πήγε RMA λογω bad sectors) και τον ένα τον πήρε μια φίλη επειδη ηταν κοκκινος! δε βρισκω λογο να μην αποτελει πραγματι προσφορά καθώς εχω πολλα παραδειγματα (κωτσοβολος/πλαίσιο) τι να πω; δεν εχω πετυχει ποτε τοσο χαμηλες τιμες (-50%) αν και κοιταω το subforum των προσφορων..
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Eγώ βλέπω να μαυρίζουν στην αρνητική στο skroutz.gr ! Άψογα. τι να πω; δεν εχω πετυχει ποτε τοσο χαμηλες τιμες (-50%) αν και κοιταω το subforum των προσφορων.. κάτσε μην σου φέρουν κανέναν 250άρι ανοιγμένο και επισκευασμένο ....μετά την παραλαβή και αν όλα είναι οκ ας χαρούμε όσο θέλουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις