Προς το περιεχόμενο

Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 43.23Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σοβαρο προβλημα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
  • Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 13/11/2013 στις 7:10 ΜΜ, Ntinaras είπε

εχω σοβαρο προβλημα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επππ, σας πρόλαβα νωρίτερα στην σειρά για όποιον δεν θέλει τον/τους σκληρούς του!!!

Δημοσ.
  Στις 13/11/2013 στις 9:46 ΜΜ, STORM1978 είπε

Επππ, σας πρόλαβα νωρίτερα στην σειρά για όποιον δεν θέλει τον/τους σκληρούς του!!!

πατριδα κρατα και για μενα εναν αν βρεθει κανεις :Ρ

Δημοσ.
  Στις 13/11/2013 στις 7:23 ΜΜ, alexmm είπε

σε εμάς.

πολύ φτηνά. :-)

ποτε :P

εχω ηδη ξηλωσει το e-sata του κουτιου για να μπει ο ενας

λογικα θα κλεισω και το dvd-rw :P

Δημοσ.

Το πρώτο θύμα ! 

Σήμερα ηρθε και ο δικός μου και οταν τον συνδεσα ακουγόταν ενα διακεκομμένο βουητό απο μεσα και στον υπολογιστή δεν άναβε καν η οθόνη .. γύρισα εβαλα τον παλιό και ολα παλι κομπλε . Οποτε παίρνω το απόγευμα τηλέφωνο για rma...

Δημοσ.
  Στις 15/11/2013 στις 1:18 ΜΜ, mikegad είπε

τέτοια λέγε και δεν τον έχω τσεκάρει ακόμα

Ουτε γω τον εχω ξεσφραγισει ακομα. Περιμενω να ρθει εξωτερικη θηκη. Ο_ο...

Δημοσ.
  Στις 15/11/2013 στις 1:11 ΜΜ, gorge18 είπε

Το πρώτο θύμα ! 

Σήμερα ηρθε και ο δικός μου και οταν τον συνδεσα ακουγόταν ενα διακεκομμένο βουητό απο μεσα και στον υπολογιστή δεν άναβε καν η οθόνη .. γύρισα εβαλα τον παλιό και ολα παλι κομπλε . Οποτε παίρνω το απόγευμα τηλέφωνο για rma...

Κρίμα φίλε μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ενημέρωσε μας για την αντιμετώπιση του καταστήματος.

Στις 15/11/2013 στις 5:49 ΜΜ, Σαϊνόμπι είπε

Ουτε γω τον εχω ξεσφραγισει ακομα. Περιμενω να ρθει εξωτερικη θηκη. Ο_ο...

Ποια πήρες;

Δημοσ.
  Στις 15/11/2013 στις 5:56 ΜΜ, Questioner είπε

Ποια πήρες;

Εγω πηρα τελικα docking station Link.png Site: αυτο ...Δεν εχω παραλαβει ακομα για να πω εντυπωσεις...παντως με το που διαβασα το post του gorge18 τον εβαλα εσωτερικο για δοκιμη...περναω ταινιες και μουσικη και ολα φαινονται μια χαρα μεχρι τωρα (φτου φτου φτου)...Μαζι με θηκη ή docking station παει περιπατο η προσφορα αφου καπου εκει βγαινουν και οι "ετοιμοι" αλλα τουλαχιστον μπορουμε να σωσουμε ευκολοτερα τα δεδομενα μας αν κατι απο τα δυο παραδωσει το πνευμα...

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 15/11/2013 στις 6:03 ΜΜ, skoulas είπε

Εγω πηρα τελικα docking station Link.png Site: αυτο ...Δεν εχω παραλαβει ακομα για να πω εντυπωσεις...παντως με το που διαβασα το post του gorge18 τον εβαλα εσωτερικο για δοκιμη...περναω ταινιες και μουσικη και ολα φαινονται μια χαρα μεχρι τωρα (φτου φτου φτου)...Μαζι με θηκη ή docking station παει περιπατο η προσφορα αφου καπου εκει βγαινουν και οι "ετοιμοι" αλλα τουλαχιστον μπορουμε να σωσουμε ευκολοτερα τα δεδομενα μας αν κατι απο τα δυο παραδωσει το πνευμα...

Όντως το κόστος ανεβαίνει επικίνδυνα. Εγώ πήρα δυο για να έχω τον έναν μέσα και τον άλλο να τον κάνω εξωτερικό αλλά είμαι ακόμα στο ψάξιμο κουτιού. Προς το παρόν αράζουν μέσα στον υπολογιστή από την πρώτη μέρα που τους παρέλαβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οφφ τόπικ

αν τον βάλουμε σε ένα κουτί από άλλον sata εξωτερικό σκληρό ,ποια η διαφορά (έκτος από το σπαστικό άνοιξε κλείσε)?

Επεξ/σία από mikegad
Δημοσ.

Μου είπαν να τον στείλω πίσω να τον πάνε στον προμηθευτή τους με την γενική ταχυδρομική και έξοδα δικά τους .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...