Προς το περιεχόμενο

Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 43.23Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>παιδες παρέλαβα και εγω τον δισκο και ευχαριστώ τον ΤΣ.</p>

<p>Επειδη ωστόσο τελικά δε θα στήσω σταθερο αλλα ταυτόχρονα δε μου πάει και η καρδιά να τον σκοτώσω για 50 ευρω, εχετε να προτείνετε καμια εξωτερική θήκη usb 3.0 που να μπαινει μπας και τον κρατησω σαν εξωτερικο;</p>

<p> </p>

<p>υ.γ.: και μαμω το πακεταρισμα!!</p>

Από eBay ψάξε "orico 6518" .

Σύμφωνα με την περιγραφή προϊόντος είναι TRUE usb3 και χρησιμοποιεί πλήρως τους sata3 .

Την παρήγγειλα , ακόμη την περιμένω . Δεν είναι κλειστή θήκη , είναι αντάπτορας στην ουσία , κουμπώνει και ένας sata 2.5" .

Είναι η μοναδική συσκευή που μπόρεσα να βρω και να δουλεύει full ταχύτητα τους sata3 (έτσι λένε) και να κοστίζει στα 25 ευρώ .

Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ταχύτητα δεδομένων , πας σε usb2.0 θήκες (μην δώσεις πάνω από 15ευρω σε κατάστημα εδώ , κλεψιά . Βρήκα φτηνές και οικονομικές usb2 όταν έψαχνα για usb3)

Δημοσ.

Αν εχει καποιος καμια προταση ας το πει Link.png Site: εδω γι'αυτο το λογο ειχα ανοιξει το topic...

Εγω παντως δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα παρω θηκη ή docking station...

Δημοσ.

Από eBay ψάξε "orico 6518" .

Σε δυο θεματα το εχεις γραψει......βαλε κι ενα link με το σωστο γιατι μπορει καποιος να ψαχνει χρονια και να εχει βγει ο ''oricococo 9669'' μεχρι τοτε.

κινδυνεύουμε να βγούμε offtopic.

Αυτο!

Δημοσ.

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με την παραγγελία σας. Πολύ καλή η προσφορά. 

Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα. :cry:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια πηρα κ εγω ενα σκληρο που χρειαζομουν καλοδούλευτος να ναι, ρωτησω κατι η τιμη ηταν 43ε η 47,5ε δεν ειναι τα 4ε παραπανω που εδωσα απλα μου κανει εντυπωση που οσοι γραφουν ποσο λενε στα 43ε , η παραλαβη εντωμεταξυ εγινε απο υποκατάστημα τους.

Δημοσ.

Σε δυο θεματα το εχεις γραψει......βαλε κι ενα link με το σωστο γιατι μπορει καποιος να ψαχνει χρονια και να εχει βγει ο ''oricococo 9669'' μεχρι τοτε.

Αυτο!

χαΧΑΧαχα @ oricococo

είχα δημοσιεύσει νωρίτερα , #212 , γι' αυτό και τα 2 posts

link εδώ : http://www.ebay.com/itm/ORICO-6518US3-3-5-USB3-0-SATA-HDD-Docking-Station-Mobile-Hard-Drive-Base-/151067740551?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item232c56c987

στα 22 ευρώ περίπου .

/end offtopic

Δημοσ.

Επειδή είμαι βέβαιος ότι, όλοι όσοι έχουν παραλάβει, με μεγάλη ικανοποίηση, το/ους δίσκο/ους τους, δεν έχουν ανοίξει, μετά την παραλαβή, το link του TS, στο πρώτο post, παρακαλώ να το κάνουν και θα νιώσουν την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ ...

Η τιμή του δίσκου έχει ...διπλασιαστεί ....

Δημοσ.

Αυτός πόσα platters έχει 2 ή 3?

Διάβασα ο,τι αυτοί που έχουν S/N xxExxxxx έχουν 2 platters. Έτσι είναι οι δικοί μου. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο καλό ή κακό είναι αυτό.

Επειδή είμαι βέβαιος ότι, όλοι όσοι έχουν παραλάβει, με μεγάλη ικανοποίηση, το/ους δίσκο/ους τους, δεν έχουν ανοίξει, μετά την παραλαβή, το link του TS, στο πρώτο post, παρακαλώ να το κάνουν και θα νιώσουν την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ ...

Η τιμή του δίσκου έχει ...διπλασιαστεί ....

Αυτό είχε αρκετό καιρό.

• Moderators
Δημοσ.

Καλλιο αργα παρα ποτε.

Θα μας πεις και για ποιον λογο η εκπληξη σου; Γιατι δεν καταλαβαμε -ειμαι σιγουρος, κανεις- προς τι η εκπληξη... Και το θετεις ως να ειναι και κατι προφανες και δεδομενο υποθετοντας με τοση βεβαιοτητα οτι θα νιωσουν ολοι την ιδια (δικη σου) εκπληξη... :huh:

Δημοσ.

Έλα γίνεσαι κακός τώρα matrixxx. :P

Απλά σήμερα η τσέπη του ελάφρυνε κατά 90€ περίπου ενώ υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχε ελαφρύνει κατά 170€. Γι αυτό και ενθουσιάστηκε. :D :D :D :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...