Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κουτάκι αλλά νομίζω πως κινδυνεύουμε να βγούμε offtopic.
NeOSL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 <p>παιδες παρέλαβα και εγω τον δισκο και ευχαριστώ τον ΤΣ.</p> <p>Επειδη ωστόσο τελικά δε θα στήσω σταθερο αλλα ταυτόχρονα δε μου πάει και η καρδιά να τον σκοτώσω για 50 ευρω, εχετε να προτείνετε καμια εξωτερική θήκη usb 3.0 που να μπαινει μπας και τον κρατησω σαν εξωτερικο;</p> <p> </p> <p>υ.γ.: και μαμω το πακεταρισμα!!</p> Από eBay ψάξε "orico 6518" . Σύμφωνα με την περιγραφή προϊόντος είναι TRUE usb3 και χρησιμοποιεί πλήρως τους sata3 . Την παρήγγειλα , ακόμη την περιμένω . Δεν είναι κλειστή θήκη , είναι αντάπτορας στην ουσία , κουμπώνει και ένας sata 2.5" . Είναι η μοναδική συσκευή που μπόρεσα να βρω και να δουλεύει full ταχύτητα τους sata3 (έτσι λένε) και να κοστίζει στα 25 ευρώ . Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ταχύτητα δεδομένων , πας σε usb2.0 θήκες (μην δώσεις πάνω από 15ευρω σε κατάστημα εδώ , κλεψιά . Βρήκα φτηνές και οικονομικές usb2 όταν έψαχνα για usb3)
skoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν εχει καποιος καμια προταση ας το πει Site: εδω γι'αυτο το λογο ειχα ανοιξει το topic... Εγω παντως δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα παρω θηκη ή docking station...
HERTHAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Από eBay ψάξε "orico 6518" . Σε δυο θεματα το εχεις γραψει......βαλε κι ενα link με το σωστο γιατι μπορει καποιος να ψαχνει χρονια και να εχει βγει ο ''oricococo 9669'' μεχρι τοτε. κινδυνεύουμε να βγούμε offtopic. Αυτο!
kostas_dr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με την παραγγελία σας. Πολύ καλή η προσφορά. Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια πηρα κ εγω ενα σκληρο που χρειαζομουν καλοδούλευτος να ναι, ρωτησω κατι η τιμη ηταν 43ε η 47,5ε δεν ειναι τα 4ε παραπανω που εδωσα απλα μου κανει εντυπωση που οσοι γραφουν ποσο λενε στα 43ε , η παραλαβη εντωμεταξυ εγινε απο υποκατάστημα τους.
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Όποιος δεν θέλει κάποιον(λέμε τώρα) ας μου στείλει pm παρακαλώ.
NeOSL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Σε δυο θεματα το εχεις γραψει......βαλε κι ενα link με το σωστο γιατι μπορει καποιος να ψαχνει χρονια και να εχει βγει ο ''oricococo 9669'' μεχρι τοτε. Αυτο! χαΧΑΧαχα @ oricococo είχα δημοσιεύσει νωρίτερα , #212 , γι' αυτό και τα 2 posts link εδώ : http://www.ebay.com/itm/ORICO-6518US3-3-5-USB3-0-SATA-HDD-Docking-Station-Mobile-Hard-Drive-Base-/151067740551?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item232c56c987 στα 22 ευρώ περίπου . /end offtopic
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Επειδή είμαι βέβαιος ότι, όλοι όσοι έχουν παραλάβει, με μεγάλη ικανοποίηση, το/ους δίσκο/ους τους, δεν έχουν ανοίξει, μετά την παραλαβή, το link του TS, στο πρώτο post, παρακαλώ να το κάνουν και θα νιώσουν την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ ... Η τιμή του δίσκου έχει ...διπλασιαστεί ....
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αυτός πόσα platters έχει 2 ή 3? Διάβασα ο,τι αυτοί που έχουν S/N xxExxxxx έχουν 2 platters. Έτσι είναι οι δικοί μου. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο καλό ή κακό είναι αυτό. Επειδή είμαι βέβαιος ότι, όλοι όσοι έχουν παραλάβει, με μεγάλη ικανοποίηση, το/ους δίσκο/ους τους, δεν έχουν ανοίξει, μετά την παραλαβή, το link του TS, στο πρώτο post, παρακαλώ να το κάνουν και θα νιώσουν την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ ... Η τιμή του δίσκου έχει ...διπλασιαστεί .... Αυτό είχε αρκετό καιρό.
HERTHAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αυτό είχε αρκετό καιρό. Μπορει και την ιδια μερα αν θυμαμαι καλα.
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ίσως να μην το πρόσεξα τότε και έμεινα στον τίτλο του topic.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλλιο αργα παρα ποτε. Θα μας πεις και για ποιον λογο η εκπληξη σου; Γιατι δεν καταλαβαμε -ειμαι σιγουρος, κανεις- προς τι η εκπληξη... Και το θετεις ως να ειναι και κατι προφανες και δεδομενο υποθετοντας με τοση βεβαιοτητα οτι θα νιωσουν ολοι την ιδια (δικη σου) εκπληξη...
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έλα γίνεσαι κακός τώρα matrixxx. Απλά σήμερα η τσέπη του ελάφρυνε κατά 90€ περίπου ενώ υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχε ελαφρύνει κατά 170€. Γι αυτό και ενθουσιάστηκε. :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις