Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όπως υποθέσαμε οι περισσότεροι. Μια χαρά!!! Καλοδούλευτος,-οι φίλε μου!
giorginho Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Λολ... με τρολλαρε λιγο το μαγαζι σημερα, με παιρνει μου λεει "η παραγγελια σας ειναι σε σταδιο αποστολης, απλα μας ειχατε γραψει ενα σχολιο οτι "αν τυχον καθυστερησει υπερβολικα, ενδεχεται να μην την θελω πλεον", τελικα να την στειλουμε?" .... λοοοολ! Οντως λεω το ειχα γραψει αυτο αλλα ρε παιδια ηταν τοτε που ειχε ενδειξη "παραδοση σε 6 μηνες". χαχαχα μου φτιαξανε την μερα!
m0rpheusgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Απο εσάς που παραλάβατε, για πείτε είναι σωστό μοντέλο? καινούριο? refurbished? τι εγγύηση προκύπτει από τα στοιχεία της seagate? Ακούστηκαν διάφορα τις προηγούμενες μέρες, πείτε μας τελικά τι ισχύει να μας φύγει η απορία.
Questioner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δες εδώ: Πως παραλάβατε ρε παιδιά κι εμείς ακόμα περιμένουμε; Είχατε βάλει παραλαβή από το κατάστημα; Καλοδούλευτοι!!! Tsekarete και την εγγύηση αν δεν σας κάνει κόπος και βγάλτε μας από την αγωνία! http://support.seagate.com/customer/en-US/warranty_validation.jsp?form=0 12-15 ΜΙΑ ΧΑΡΑ 1
m0rpheusgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα και εγώ. Για αρχή πολύ καλή συσκευασία, φούσκα (bubble wrap) για να τυλιχτώ ολόκληρος. Ο δίσκος μια χαρά εξωτερικά, καινούριος (ΟΧΙ REFURBISHED), χωρίς αλοιωμένο αυτοκόλλητο η γρατζουνισμένα pin στις υποδοχές. Εγγύηση μέχρι Δεκέμβριο του 2014 2015 από τη σελίδα της Seagate. Πλέον δε χωράει αμφιβολία ότι το κατάστημα είναι εντάξει και η κίνηση του να καλύψει σωστά τις παραγγελίες είναι άξια προς μίμηση. Από εμένα θα την έχουν την θετική τους αξιολόγηση, την αξίζουν και ας άργησε μισό μήνα να γίνει η παράδοση. **Διόρθωσα την ημερομηνία, λόγω ταχύτητας ειχα λάθος χρονολογία.** Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από m0rpheusgr 3
Questioner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εδώ το buble wrap από την άλλη δεν ήταν επαρκές και οι δίσκοι κάθονταν στον πάτο του χαρτόκουτου σχετικά εκτεθειμένοι. Ελπίζω να μην έχει γίνει ζημιά. Το μαγαζί όντως φαίνεται να ξηγήθηκε σωστά και σίγουρα θα αναγνωριστεί τουλάχιστον από εμένα μέσω θετικής αξιολόγησης στο skroutz και bestprice και μέσω του word of mouth. Η εγγύηση είναι μέχρι το '15 και όχι μέχρι το '14. 1
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πόσους δίσκους παραγγείλατε όσοι παραλάβατε; Ρωτάω για να καταλάβω πότε θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων. ΥΓ Επίσης, όσοι παρέλαβαν είχαν επιλέξει παράδοση σε χώρο ή παραλαβή από το κατάστημα; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από makfil
nikos1071 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δύο δίσκους είχα παραγγείλει... ήρθαν σήμερα... so far so good από εξωτερικής πλευράς... περισσότερα όταν με το καλό γυρίσουμε σπίτι και τους δοκιμάσουμε. Παραλαβή στο χώρο μας...
kourou13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ήρθαν και έμενα! 2 με κουριερ. Άντε και στα δικά σας!!
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ηρθααααααααν 2 τεμαχια!!!!!!!! :-D Και μαζι με κατι αλλα πραγματακια που παρηγγειλα τα οποια τα ειχε προσφορα......συνολικο κερδος πανω απο 140,00 ευρω. Good deal EBW!!!!! 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εγω ειμαι σε αναμονη, λογικα λογω επαρχιας.
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εγω ειμαι σε αναμονη, λογικα λογω επαρχιας. Κι εγω επαρχια παρελαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις