Προς το περιεχόμενο

Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 43.23Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ήρθε sms και email:

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ('XXXXXX') ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EasyBuyWorld (EBW). ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ 2106199661 ΚΑΙ 6980700596.

• Like 1
  • Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EasyBuyWorld (EBW). ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ 2106199661 ΚΑΙ 6980700596. 

απλά respect και από μένα. 

Δημοσ.

Το πρωί αποφάσισα να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω την πορεία της παραγγελίας, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός

.

Αφού τη βρήκε, άκουσα, με έκπληξη, να μου λέει ότι έχει γίνει η παραγγελία και είναι θέμα ημερών να παραδοθούν !!!

Σκεφτόμουν να ενημερώσω το topic αλλά έμπλεξα με τρεχάματα και τώρα είδα το ίδιο μήνυμα που έλαβαν και οι υπόλοιποι.

Πραγματικά, δεν περίμενα ότι θα περπατήσει αυτή η αγορά. Μπράβο τους για την προσφορά.

ΥΓ

Σκέφτομαι να γράψω θετική κριτική στο skoutz.

• Like 1
Δημοσ.

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ - ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ - ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ @@ ΜΑΣ . ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EasyTrollWorld (ETW). ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ Π.Χ.ΚΑΦΕ, ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ 211111111 ΚΑΙ 6999999999

Κανεις δεν το περιμενε βεβαια.......ας στηριξουμε και καποιον που μας φερθηκε σωστα!

• Like 5
Δημοσ.

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ - ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ - ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ @@ ΜΑΣ . ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EasyTrollWorld (ETW). ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ Π.Χ.ΚΑΦΕ, ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ 211111111 ΚΑΙ 6999999999

Κανεις δεν το περιμενε βεβαια.......ας στηριξουμε και καποιον που μας φερθηκε σωστα!

Όχι, όχι, εγώ το περίμενα! Ήμουν σίγουρος δηλαδή.

Για εσάς τους υπολοίπους είχα τις αμφιβολίες μου αλλά.... τελικά σας έφεξε!!!

:P

Δημοσ.

Όχι, όχι, εγώ το περίμενα! Ήμουν σίγουρος δηλαδή.

Για εσάς τους υπολοίπους είχα τις αμφιβολίες μου αλλά.... τελικά σας έφεξε!!!

:P

Πώς λες τώρα ότι ήσουν σίγουρος για την παραλαβή όταν έχεις γράψει τα παρακάτω (η επισήμανση δική μου)

Και εγώ για άκυρο το κόβω αλλά επιμένουν....

Ωπα ωπα παιδιά, μέχρι 2 να δώσουν!!!  :P

Δεν σωζόμαστε με έναν! :lol:

μακάρι να παραλάβουμε, και αν διαβάζει το ebw, έχετε ένα 5αρι ***** από εμένα στο σκρουτζ

• Like 1
Δημοσ.

καποιοι το πιανουν το χιουμορ και την χαρα λογο της παραλαβης και καποιοι οχι.

Ισως να φταιω και εγω.

Παντως οτι μπηκες στο κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα μηνυματα μου με τιμα! (εκτος και αν εισαι stalker :ph34r: )

Δημοσ.

εγω παρέλαβα και πραγματικά άλλη μια άψογη συναλλαγή μαζί τους είναι πραγματικά καλο  στο να κάνουν οτι περνάει απο τα χεριά τους...

λοιπόν παιδιά μιας και παρέλαβα μια τεράστια ποσότητα τους πουλάω σε 80 ε των ένα

χαχαχαχα

μην βαράτε πλάκα κάνω.

Δημοσ.

Πως παραλάβατε ρε παιδιά κι εμείς ακόμα περιμένουμε; Είχατε βάλει παραλαβή από το κατάστημα;

Καλοδούλευτοι!!!

Tsekarete και την εγγύηση αν δεν σας κάνει κόπος και βγάλτε μας από την αγωνία! http://support.seagate.com/customer/en-US/warranty_validation.jsp?form=0 :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...