Προς το περιεχόμενο

Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 43.23Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως καταλαβαίνουμε οτι ενα προιόν ειναι refurbished? Δε σκοπευω να δεχτω refurbished και θέλω να ειμαι προστατευμένος γιατι απο δαύτους εχω δει διαφορα κατα καιρους...

Δημοσ.

πως καταλαβαίνουμε οτι ενα προιόν ειναι refurbished? Δε σκοπευω να δεχτω refurbished και θέλω να ειμαι προστατευμένος γιατι απο δαύτους εχω δει διαφορα κατα καιρους...

Οσα εχω δει το εγραφαν πανω στο αυτοκολητο η εχουν ενα εξτρα αυτοκολητακι.

Δημοσ.

Ασε κανονικα τι παιζει, αν μιλαμε για Refurbished μιλαμε για επισκευασμενο προιον και αρα ισως να μην καλυπτετε απο την Ευρωπαικη οδηγια.

Υποχρεούται να αναφέρει αν είναι refurbished ή όχι. Υποθετικά μιλώντας λοιπόν οι δίσκοι είναι καινούργιοι. Και υποθετικά μιλώντας οι δίσκοι καλύπτονται για 2 έτη από τη μαμά seagate.

Πχ σε αυτό http://www.ebw.gr/el/product/14109/Eponymos-I-Y-HP-Compaq-D530-SFF-Intel-Pentium-4-3-0GHz-Mnimi-1GB-Skliros-Di-8 το γράφει ο,τι είναι refurbished.

Επίσης γράφει στο τέλος της σελίδας:

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εγγύηση για 12 μήνες. Ο χρόνος εγγύησης ενός προϊόντος εξαρτάται από τον κατασκευαστή και το μοντέλο-τύπο του προϊόντος. Προτείνουμε για ακριβή πληροφόρηση να ελέγχετε πάντα τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών, σχετικά με το χρόνο εγγύησης ενός προϊόντος.

Δημοσ.

Κι εγω πιστευω οτι καινουργιοι θα ειναι και το 12μηνο ειναι μαλλον κατι που βαζει γενικα το μαγαζι για να φυλαγεται μην κανει κανα λαθος ..."προς τα πανω".

Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να βαλετε το serial number στο site της seagate οταν παραλαβετε να δειτε τα στοιχεια ;)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει μαγαζί που να πουλάει με χασούρα, όποιος και αν είναι ο λόγος.

Κάποιο κέρδος, έστω και μικρό, θα πρέπει να υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

έλα ρε παιδιά ακούτε τα κλάματα του καταστηματάρχη ήμαρτον (  :-(  τι θα έλεγε δηλαδή οκ δεν βγάζω μια από τους δίσκους αλλά θα σας τους δώσω κόστος επειδή έκανα μλκια ?...στην χειρότερη να μπαίνει κανένα 10€ μέσα , οπότε και φθηνά την γλύτωσε !

Ο δίσκος θα είναι με 2 χρόνια εγγύηση ( μου το είπαν τηλεφωνικά αυτό ) όπως και προβλέπετε απ το επίσημο site 

κάτι πήγε να πει ο giorginho πάνω σε αυτό (πολύ σωστά ).

• Moderators
Δημοσ.

Εφυγαν ολα τα ποστς τα σχετικα με "επισημο-ανεπισημες" θεσεις και ενημερωσεις. Θεση εξ ονοματος του καταστηματος ειναι ευπροσδεκτη μονο απο επισημο λογαριασμο του, ολα τα αλλα μπορει να ειναι εκ του πονηρου και δεν εχουν θεση εδω, για την προστασια και των μεν και των δε.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά αν όντως έχει τόσες παραγγελίες τότε θα κάνει μεγαλύτερη εισαγωγή και θα τα πάρει ποιο κάτω.

αν χάσει οριακά θα κερδίσει σε εντυπώσεις που εγώ προσωπικά εχω την καλύτερη έστω και με περιορισμένες παραγγελίες απο εκεί.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα να μας δίνουν δίσκους σε πραγματικά πολύ καλή τιμή και εμείς ν'ασχολουμαστε αν βγάζουν από αυτό και πόσα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.. ποιος δεν μπορεί να καταλάβει το αυτονόητο οτι είναι κατάστημα και όχι ίδρυμα και θα έχει κέρδος με κάποιο τρόπο,είτε σε χρήματα είτε σε διαφήμιση,είτε σε καλύτερη εικόνα στο skroutz κλπ.. Ας κρατήσουμε την κακή μας ενέργεια για όταν παρανομούν πολλά από αυτά με εγγυήσεις κ ψεύτικες προσφορές.

Όσο αφορά την εγγύηση,πάντα στην Seagate οι δισκοι που είχαν έναν χρόνο εγγύηση.στην σελίδα της είχαν 2 χρόνια,ίσως κάτι λιγότερο από αυτό αν ήταν πολύ καιρό σε stock ξεχασμένος,το ίδιο θα ισχύσει και εδώ φαντάζομαι όπως σωστά προαναφέρθηκε κιόλας.

• Like 7
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον MoviemakerGr

1)Ας αφήσουμε τα σχόλια θετικά-αρνητικά όταν δούμε παραδόσεις.

2)Η κίνηση αυτού του καταστήματος (αναγνώρισε το λάθος του) και η παράλληλη κίνηση ακριβώς την ίδια περίοδο από τον όμιλο multirama-public (για τα BD discs) δείχνει ότι μάλλον κάτι αλλάζει τελευταία στα ελληνικά καταστήματα και πως αντιμετωπίζουν τους καταναλωτές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...