maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 15 μέρες είπαν οι άνθρωποι Επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (προς το παρόν) Δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου , το μαγαζί δεν μου έχει απάντησή σε mail εδώ και 1 βδομάδα ( επειδή έκαναν λάθος την τιμή θα πρέπει να παραλείψουμε όλα τ΄ άλλα? ( μόλις μίλησα τελικά....αναμονή λέει δεν έχουν κάποια ενημέρωση το πότε θα έρθουν ), για το άλλο που ρώτησα η τιμή web είχε 2,90€ μεταφορικά ? ξέρει κάποιος να μου πει?
vasman15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου , το μαγαζί δεν μου έχει απάντησή σε mail εδώ και 1 βδομάδα ( επειδή έκαναν λάθος την τιμή θα πρέπει να παραλείψουμε όλα τ΄ άλλα? ( μόλις μίλησα τελικά....αναμονή λέει δεν έχουν κάποια ενημέρωση το πότε θα έρθουν ), για το άλλο που ρώτησα η τιμή web είχε 2,90€ μεταφορικά ? ξέρει κάποιος να μου πει? τα μεταφορικα με την αντικαταβολη ειναι 4 ευρω
giorginho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μεταφορικα = 2,80 και αντικαταβολη =1,20 (συνολο 4 ευρω οπως ειπε ο vasman) Απλα για καποιο λογο με το που πατησα να ολοκληρωθει η παραγγελια μου τα εμφανισε ως 3,00 + 2,50 ευρω αντιστοιχα. Κατοπιν επικοινωνιας μου τα διορθωσαν και δειχνουν παλι 4 ευρω συνολο.
mikegad Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 για επαρχεία είναι 2,80 μεταφορικά και 1,20 η αντικαταβολή
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Mεταφορικα+αντικαταβολη = 2,80 Ομως τουλαχιστον σε εμενα ΑΦΟΥ πατησα να ολοκληρωθει η παραγγελια ξαφνικα αλλαξε σε 3,00 ευρω για τα μεταφορικα + 2,50 για αντικαταβολη!! Κατοπιν τηλεφωνηματος μου επιβεβαιωσαν οτι στο δικο τους συστημα φαινεται 2,80 συνολικα (μεταφορικα + αντικαταβολη μαζι) και οτι δε θα χρεωθω κατι παραπανω. Τώρα είδα και την δική μου. 2,80 έξοδα αποστολής + 1,20 αντικαταβολή.
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ρωτάω γιατί έκλεισε 1 τεμ. από κατάστημα επειδή έχω κοντά, είχα ανησυχήσει κιόλας ότι θα είναι κανένας άλλος ή δουλεμένος και είπα να πάω από εκεί να δω τι παίζει όταν ( η τιμή για κατάστημα ήταν ~47,40€ ) για παραλαβή από σπίτι ήταν 43.20+ 2.80? οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά.
giorginho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Σορι για το παραπανω το αλλαξα γρηγορα αλλα δεν προλαβα τα quotes 1
NeOSL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όταν με το καλό παραλάβετε , ΑΝ περισσέψει κανένας δίσκος , θα μπορούσατε να ρίξετε κανένα pm από δω ? Θενκς .
Screamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παίδες Αν Κάποιος Έχει Παραγγείλει Πάνω Από Έναν, Τους Πάρει & Δεν Χρειαστεί Τον Έναν Η Μετάνοιωσε Ας Μου Στείλει Ένα PM Διότι Δεν Πρόλαβα Να Κάνω Παραγγελία !!! Ευχαριστώ Εκτων Προτέρων Συναγωνιστές ! Όταν με το καλό παραλάβετε , ΑΝ περισσέψει κανένας δίσκος , θα μπορούσατε να ρίξετε κανένα pm από δω ? Θενκς . Συναγωνιστή Προηγούμαι Να Ξέρεις !!! Λες & Θα Τον Δώσει Κανένας Σε Αυτή Την Τιμή !?! Στις Αγγελίες Θα Τον Βρίσκουμε Στη Διπλή Τίμη !
NeOSL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Προηγήσε ! Δεν λέω . Παίρνω σειρά (όπως τα νούμερα στο ΙΚΑ) . Για προσωπική χρήση θα τον ήθελα , όχι για πούλημα ... αν και έχω βάλει στο μάτι τον wd red sata3 2tb , αλλά πολύ ακριβός ρε γμτ . Ελπίζω να μην τους δούμε σε καμιά αγγελία διπλή τιμή (τους sgt) .
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το "αστείο" είναι πως ακόμα και μ' αυτήν την τιμή, κέρδος βγάζουν.
Salvation81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το "αστείο" είναι πως ακόμα και μ' αυτήν την τιμή, κέρδος βγάζουν. Μπα, μπαινουν κανα 10αρικο μεσα ανα δισκο αλλα καλυτερα να μπουν ενα 1000αρικο μεσα παρα να χασουν 10.000ε απο αρνητικες αξιολογησεις στο Skroutz...
NeOSL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 " Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά να σου βγει το όνομα " Στα παλιά τους τα adidas αν τους δώσουν σε χαμηλή τιμή τους δίσκους , μέσα δε νομίζω να μπαίνουν αν έχουν κλείσει καλή συμφωνία με τον προμηθευτή . Με ένα χρόνο εγγύηση (διορθώστε με αν κάνω λάθος) δεν πρέπει να είναι brand new οι δίσκοι . Το θέμα είναι να μην γεμίσουν αρνητικές αξιολογήσεις και παράπονα . Εκεί είναι που πονάει το κάθε μαγαζί (είτε συνοικιακό είτε αλυσίδα) . Άποψη μου τα λεγόμενα/γραφόμενα μου . Δεν έχω κάποια πληροφορία εκ των έσω .
vasman15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 " Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά να σου βγει το όνομα " Στα παλιά τους τα adidas αν τους δώσουν σε χαμηλή τιμή τους δίσκους , μέσα δε νομίζω να μπαίνουν αν έχουν κλείσει καλή συμφωνία με τον προμηθευτή . Με ένα χρόνο εγγύηση (διορθώστε με αν κάνω λάθος) δεν πρέπει να είναι brand new οι δίσκοι . Το θέμα είναι να μην γεμίσουν αρνητικές αξιολογήσεις και παράπονα . Εκεί είναι που πονάει το κάθε μαγαζί (είτε συνοικιακό είτε αλυσίδα) . Άποψη μου τα λεγόμενα/γραφόμενα μου . Δεν έχω κάποια πληροφορία εκ των έσω . οντως ...οταν με καλεσαν την δευτερη φορα ,εξηγωντας την αποφαση τους μπλα..μπλα...μου ζητησε να κανω οποσδηποτε θετικη αξιολογηση και γιατι οχι αν φερθουν τιμια... αντε να δουμε τι θα δουμε....
Questioner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/504327-seagate-st2000dm001-barracuda-2tb-4323ε/?p=52733852
Προτεινόμενες αναρτήσεις